Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το νεο νυχτερινο πιανει και τους παλιους που ειχαμε μετρητη ετσι? Δηλαδη 11 με 3 και 2-4 το βραδυ για θερινο και 12-3 και 2-5 το χειμερινο? 

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το νεο νυχτερινο πιανει και τους παλιους που ειχαμε μετρητη ετσι? Δηλαδη 11 με 3 και 2-4 το βραδυ για θερινο και 12-3 και 2-5 το χειμερινο? 

Εξαρτάται τον τρόπο που δούλευε το παλιό νυχτερινό και ανάλογα την περιοχή της χώρας. Υπάρχουν περιπτώσεις που ισχύει το παλιό ωράριο. Κάνεις online έλεγχο στον ΔΕΔΔΗΕ για την παροχή σου και θα σου βγάλει σε ποιο ωράριο λειτουργεί στην δική σου.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Εξαρτάται τον τρόπο που δούλευε το παλιό νυχτερινό και ανάλογα την περιοχή της χώρας. Υπάρχουν περιπτώσεις που ισχύει το παλιό ωράριο. Κάνεις online έλεγχο στον ΔΕΔΔΗΕ για την παροχή σου και θα σου βγάλει σε ποιο ωράριο λειτουργεί στην δική σου.

Ωχ ακομα στο παλιο ειμαι. Θα κανω την αιτηση που γραφει. Μπορει να ειναι 2 ωρες λιγοτερο αλλα βολευει πολυ περισσοτερο το 11-3. 

Screenshot-1.png

Δημοσ.
Στις 26/6/2025 στις 8:58 ΠΜ, phanispal είπε

Πήγα στο πράσινο προς ώρας, μεταξύ άλλων και για να μη μπλέξω πάλι με το Greenpass, και στην πρώτη στραβή περνάω σε κάποιο άλλο.

Γιατι πρεπει να καταργηθει το Greenpass?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, ringboy είπε

Γιατι πρεπει να καταργηθει το Greenpass?

Όποιος θέλει το κρατά. Είναι δωρεάν για τους πρώτους 3 μήνες και μετά χρεώνεται 1€. Μία χαζομάρα και μισή.

• Thanks 1
Δημοσ.

Το green pass ενεργοποιείται αυτόματα μόνο στα μπλε σταθερά και στο κίτρινο κυμαινόμενο Home4all. Σε όλα τα υπόλοιπα προγράμματα μόνον αν ρητά το επιλέξουμε εμείς.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, phanispal είπε

Πραγματικά, όλοι στο σπίτι είναι 11:00-15:00.

Εμένα με βολεύει αυτή η ώρα οπότε λογικά θα το γυρίσω. Θα χάσω τις 2 ώρες νυχτερινού αλλά 11 3 μπορείς να κάνεις πολλά μαγείρεμα πλυντήρια. Καλά όχι ότι έχει και καμιά διαφορά πια μιας και ρυθμιζόμενες είναι το ίδιο. 1 λεπτό διαφορά που έχει το online με τις κανονικές είναι τίποτα. Κάτι προγράμματα που παίζουν 10 λεπτά και 15 οι κανονικές εκεί μπορεί να βγει αξιόλογο πόσο στο 4μηνο. 

Δημοσ.
40 minutes ago, jkoukos said:

Το green pass ενεργοποιείται αυτόματα μόνο στα μπλε σταθερά και στο κίτρινο κυμαινόμενο Home4all. Σε όλα τα υπόλοιπα προγράμματα μόνον αν ρητά το επιλέξουμε εμείς.

Σου ξαναλέω και πάλι... ενεργοποιήθηκε αυτόματα όταν έληξε το μπλε και πήγε στο βασικό οικιακό.

Πέρυσι το Μάιο είχα βάλει Enter στον παππού μου. Mετά τον 1ο μήνα της σύμβασης, κατήργησα το green pass με αίτημα στο myrae. Τον Αύγουστο ο παππούς απεβίωσε. Η παροχή παρέμεινε ενεργή, το σπίτι πέρασε στη θεία μου και πρόσφατα το πούλησε.

Το 12 μηνο πέρασε, ήξερα ότι θα πήγαινε αυτόματα στο βασικό κυμαινόμενο... σκάει λοιπόν mail και γράφει 

Τιμολόγιο: Βασικό οικιακό προϊόν green pass

Spoiler

1.jpg.55598585b36213baf8e5bc82d68f28c1.jpg

Τσέκαρε και η θεία μου το λογαριασμό στο ebill, όντως χρέωσαν 1 ευρώ. Νταξ δεν ασχολείται καν, ούτως η άλλως την επόμενη βδομάδα η παροχή θα περάσει στο όνομα του νέου ιδιοκτήτη.

Απλά το αναφέρω γιατί είναι λαμογιά.

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε στις πληροφορίες του προγράμματος στην ιστοσελίδα αλλά ούτε και στους ειδικούς όρους αναφέρεται κάτι σχετικό, σε αντίθεση με τα προγράμματα που έγραψα. Προφανέστατα είναι λαμογιά και αξίζουν κυνήγι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...