Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από αυτά που έχει η ΔΕΗ ποιο συμφέρει για καταναλώσεις έως 500KwH για κάποιον που δεν έχει διζωνικό μετρητή;

Επεξ/σία από infini
Δημοσ.
Μόλις τώρα, infini είπε

Από αυτά που έχει η ΔΕΗ ποιο συμφέρει για καταναλώσεις έως 500KwH;

Κανένα για τόσες kw κοίτα για άλλη εταιρία. Στη ΔΕΗ θα το πληρώσεις χρυσάφι. 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mountains1 είπε

Wtf?

https://www.pronews.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/ilektriko-reyma-erxetai-to-galazio-timologio-me-prosymfonimeni-timi-ti-einai/

Δεν βαρεθηκαν να μας παιζουν καθε χρονο, με τα 'χρωματα'; Τι ζουμε ρε φιλε; 

καπου υπαρχει ενα τετοιο εαν θυμαμαι καλα απο εναλλακτικη.

παντως εγω δεν θα εμπαινα ουτε καν στην σκεψη.εδω χρεωνουν οτι θελουν με τα απλα.αντε τρεχα μετα να αποδειξεις οτι η σταθερη τιμη αλλαξε επειδη εκαψες παραπανω.

• Haha 1
Δημοσ.

Γενικά όπως το πάνε πληρώνουμε την kw από 20 μέχρι 30 λεπτά βγάζω έξω Δήμο ερτ. Προμήθεια συν ρυθμιζόμενες συν υπέρογκα πάγια. Για 500kw θες από 100 ευρώ μέχρι 150. Αντε και στον αέρα σιγά σιγά ένας φόρος το νερό ήδη πήγε διπλάσια τιμή από πέρσι θα μετράμε πόσες φορές θα τραβήξουμε και καζανάκι σε λιγο εδώ θα είμαστε με αυτούς που μπλέξαμε. 

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
Στις 25/7/2025 στις 1:25 ΜΜ, infini είπε

Για ποιο λόγο κάποιος που δεν έχει διζωνικό μετρητή, να διαλέξει το enter ή το enter2, αντί του online;

το enter κ το enter2 ειναι διμηνοι λογαριασμοι και εγχαρτοι, το online ειναι μηνιαιος λογαριασμος και υποχρεωτικα ηλεκτρονικος και με παγια εντολη.

Στις 27/7/2025 στις 5:01 ΜΜ, LuNaTiC είπε

Χοντρικά παίδες το enter2 είναι οκ ? καταναλώσεις ~450/μηνα 

Αν εισαι κολλημενος με την ΔΕΗ συμφερει το enter με 5 ευρω παγιο (για εγχαρτο λογαριασμο χωρις παγια εντολη), το πιο συμφερον στη ΔΕΗ ειναι το online με 3,5 παγιο (αλλα εχει υποχρεωτικα παγια εντολη και ηλεκτρονικο λογαριασμο), ενω το enter2 εχει 8 ευρω παγιο, δεν συμφερει καθολου. Αν δεν εισαι κολλημενος με την ΔΕΗ υπαρχουν πολυ χαμηλοτερες τιμες σε εναλλακτικους παροχους.

Στις 27/7/2025 στις 11:21 ΜΜ, infini είπε

Ποια τα πλεονεκτήματα του enter σε σχέση με το online;

Το ανεφερα απο πανω.

3 ώρες πριν, infini είπε

Από αυτά που έχει η ΔΕΗ ποιο συμφέρει για καταναλώσεις έως 500KwH για κάποιον που δεν έχει διζωνικό μετρητή;

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Arkin είπε

Γενικά όπως το πάνε πληρώνουμε την kw από 20 μέχρι 30 λεπτά βγάζω έξω Δήμο ερτ. Προμήθεια συν ρυθμιζόμενες συν υπέρογκα πάγια. Για 500kw θες από 100 ευρώ μέχρι 150. Αντε και στον αέρα σιγά σιγά ένας φόρος το νερό ήδη πήγε διπλάσια τιμή από πέρσι θα μετράμε πόσες φορές θα τραβήξουμε και καζανάκι σε λιγο εδώ θα είμαστε με αυτούς που μπλέξαμε. 

κουβας γεματος και μπολακι διπλα,λιγο-λιγο οπως στα παλια σπιτια

Δημοσ.
4 minutes ago, mike15 said:

κουβας γεματος και μπολακι διπλα,λιγο-λιγο οπως στα παλια σπιτια

Spoiler

Θα φοραμε συσκευες οπως στο Dune :-)

Δημοσ.

Στο allazorevma εμφανίζει οτι συμφέρει το κίτρινο σε σχέση με το enter για κατανάλωση 400kWh αν είσαι στο πράσινο.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, infini είπε

Στο allazorevma εμφανίζει οτι συμφέρει το κίτρινο σε σχέση με το enter για κατανάλωση 400kWh αν είσαι στο πράσινο.

Για Ιουλιο ειναι, το κιτρινο καθε μηνα εχει αλλη τιμη.

Δημοσ.

Για ποιο λόγο θα μπορούσε κάποιος να μην θέλει την πάγια εντολή του online; Θα μπορούσε π.χ. να τεθεί ζήτημα ασφάλειας επειδή γίνεται αυτόματα η πληρωμή μέσω της εντολής. Γενικά η πάγια εντολή έχει μεινεκτήματα;

Δημοσ.

Κάποιοι προτιμούν να πληρώνουν κατά βούληση, για παράδειγμα αυτό το μήνα δε θέλω να πληρώσω, ή θέλω να πληρώσω ένα μέρος του λογαριασμού επειδή κάτι μου έτυχε και βγήκα εκτός προϋπολογισμού.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, infini είπε

Για ποιο λόγο θα μπορούσε κάποιος να μην θέλει την πάγια εντολή του online; Θα μπορούσε π.χ. να τεθεί ζήτημα ασφάλειας επειδή γίνεται αυτόματα η πληρωμή μέσω της εντολής. Γενικά η πάγια εντολή έχει μεινεκτήματα;

Δεν υπαρχει καποιο τετοιο θεμα. Εγω ομως ενω εχω παγια εντολη με βολευει να πληρωνω οταν πληρωνομαι (απο θεμα προγραμματισμου των οικονομικων) δεν περιμενω να τραβηχτει απο την παγια εντολη, καθαρα για πρακτικους λογους, αλλιως δεν εχω καποιο θεμα. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, phanispal είπε

Κάποιοι προτιμούν να πληρώνουν κατά βούληση, για παράδειγμα αυτό το μήνα δε θέλω να πληρώσω, ή θέλω να πληρώσω ένα μέρος του λογαριασμού επειδή κάτι μου έτυχε και βγήκα εκτός προϋπολογισμού.

Βάλτε πάγια εντολή μέσω λογαριασμού και ανώτατο όριο πχ 1€ τον μήνα. Όσο δεν χρειαστεί να τραβήξει και δε θα τα καταφέρει, δε θα έχετε θέμα με την εγγύηση. Δεν ξέρω τι κάνουν οι εταιρίες ενέργειας αν μια πάγια εντολή αποτύχει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...