ekrepali Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 56 minutes ago, panos- said: Δεν ξέρω τι κάνουν οι εταιρίες ενέργειας αν μια πάγια εντολή αποτύχει Aν έχεις πληρώσει με κάρτα ή μετρητά πχ 4-5 εργάσιμες νωρίτερα κι έχει λογιστικοποιηθεί η συναλλαγή... τότε δεν υπάρχει ληξιπρόθεσμη οφειλή και η πάγια δεν εκτελείται. Αν εκτελεστεί και αποτύχει... νομίζω στις 3 αποτυχημένες, ακυρώνεται η πάγια. Σε εναλλακτικούς το χειρότερο πρόβλημα είναι ότι χάνεις τη συνέπεια. Και χρεώνεσαι και εγγύηση στον επόμενο.
mannikos Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 3 ώρες πριν, infini είπε Αν το πληρώσεις πιο νωρίς, είναι σίγουρο οτι δεν θα τραβηχτεί από την πάγια; 100%. Κάθε μήνα το πληρώνω νωρίτερα ενώ έχω ενεργοποίημενη και την πάγια εντολή υποχρεώτικα. Πότε δεν είχα θέμα να μου τραβήξει ξανά χρήματα. 1
mike15 Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 5 λεπτά πριν, mannikos είπε 100%. Κάθε μήνα το πληρώνω νωρίτερα ενώ έχω ενεργοποίημενη και την πάγια εντολή υποχρεώτικα. Πότε δεν είχα θέμα να μου τραβήξει ξανά χρήματα. μα λενε οτι εαν το κανεις αυτο μερικες φορες,δλδ. να ακυρωνεις εμμεσα την παγια ,σε πεταει εξω απο το προγραμμα και εχεις αλλη χρεωση.
infini Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Για την επιστροφή των 50€, πρέπει να δηλώσω λογαριασμό τράπεζας σε κάποιο πεδίο στο account που έχω στο site της ΔΕΗ;
vdanasto Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 7 λεπτά πριν, infini είπε Για την επιστροφή των 50€, πρέπει να δηλώσω λογαριασμό τράπεζας σε κάποιο πεδίο στο account που έχω στο site της ΔΕΗ; Στον λογαριασμό του ρεύματος συμψηφίζονται, δεν σου επιστρέφονται χρήματα.
mike15 Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 12 λεπτά πριν, infini είπε Για την επιστροφή των 50€, πρέπει να δηλώσω λογαριασμό τράπεζας σε κάποιο πεδίο στο account που έχω στο site της ΔΕΗ; τον λογαριασμο τον δηλωνεις για την παγια εντολη,να σου τραβαει χρηματα εαν εισαι στον ονλαιν.οταν τελειωνεις την εγγραφη στο ζηταει.για την επιστροφη σου απαντησε
mannikos Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 9 ώρες πριν, mike15 είπε μα λενε οτι εαν το κανεις αυτο μερικες φορες,δλδ. να ακυρωνεις εμμεσα την παγια ,σε πεταει εξω απο το προγραμμα και εχεις αλλη χρεωση. Ποιοι το λένε; χρόνια ολόκληρα από τότε που ξεκίνησε το σταθερο με Πάγια εντολή το κάνω κάθε μήνα και πότε δεν έχει αλλάξει κάτι. 1
Seldon40 Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 14 ώρες πριν, infini είπε Αν το πληρώσεις πιο νωρίς, είναι σίγουρο οτι δεν θα τραβηχτεί από την πάγια; μια βδομαδα πριν την ληξη σιγουρα εισαι ενταξει. θα προλαβει να ενημερωθει το συστημα. 11 ώρες πριν, mike15 είπε μα λενε οτι εαν το κανεις αυτο μερικες φορες,δλδ. να ακυρωνεις εμμεσα την παγια ,σε πεταει εξω απο το προγραμμα και εχεις αλλη χρεωση. αυτο που λες εγω το ρωτησα στην εταιρια και μουν ειπαν δεν εχεις προβλημα, ισως να ισχυει για καποιες εταιριες; δεν ξερω. παντως παντα ετσι το εκανα στον ηρων και τωρα προτεργια, ποτε δεν δημιουργηθηκε προβλημα.
whosethere Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 13 ώρες πριν, mannikos είπε 100%. Κάθε μήνα το πληρώνω νωρίτερα ενώ έχω ενεργοποίημενη και την πάγια εντολή υποχρεώτικα. Πότε δεν είχα θέμα να μου τραβήξει ξανά χρήματα. Ίσως να είναι επειδή τη μία φορά που εγώ το έκανα, πλήρωσα 2-3 μέρες πριν και δεν είχε οριστικοποιηθεί η πληρωμή, αλλά μου τράβηξε ξανά χρήματα (την καταληκτική της πάγιας) και μάλιστα άσχετο ποσό που δεν ήταν σε λογαριασμό (προηγούμενο/επόμενο). Επικοινώνησα με τη δεη η οποία είπε ότι δεν ήξερε πως και τι και ότι ήταν θέμα τραπέζης, επικοινώνησα με τράπεζα η οποία βεβαίως μου είπε ότι η πληρωμή έγινε μετά από εντολή της δεη στην κάρτα που έχω την πάγια ενεργοποιημένη. Το άφησα και αφαιρέθηκε ως πιστωτικό από τον επόμενο λογαριασμό. Από τότε το αφήνω να πληρώνεται με την πάγια αυτόματα.
mike15 Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 10 ώρες πριν, mannikos είπε Ποιοι το λένε; χρόνια ολόκληρα από τότε που ξεκίνησε το σταθερο με Πάγια εντολή το κάνω κάθε μήνα και πότε δεν έχει αλλάξει κάτι. εχει ειπωθει εδω παλαιοτερα οταν ξεκινησε το θεμα με το ονλαιν προγραμμα και την παγια εντολη.για δεη .πηραν καποιοι τηλεφωνο και τους ειπαν οτι μετα τις 3 φορες που θα το κανουν ,υπαρχει περιπτωση το προγραμμα της δεη αυτοματα να ακυρωσει το τιμολογιο του ονλαιν και να σε πεταξει εξω σε αλλο ελευθερο. το ιδιο ειπαν και σε εμενα οταν ρωτησα τοτε.μετα που ξανακαλεσα αφου εκανα 3 πληρωμες ο ιδιος πριν τραβηξει η παγια ,το ειχα ξεχασει και τις 3 φορες, μου ειπαν οτι μπορει να συμβει αλλα δεν ξερουν ποτε,εαν δλδ θα συμβει μετα τις 3 φορες η' τις 10. 8 ώρες πριν, Seldon40 είπε μια βδομαδα πριν την ληξη σιγουρα εισαι ενταξει. θα προλαβει να ενημερωθει το συστημα. αυτο που λες εγω το ρωτησα στην εταιρια και μουν ειπαν δεν εχεις προβλημα, ισως να ισχυει για καποιες εταιριες; δεν ξερω. παντως παντα ετσι το εκανα στον ηρων και τωρα προτεργια, ποτε δεν δημιουργηθηκε προβλημα. η δεη το ελεγε..ειναι πολυ πισω τα σχολια και βαριεμαι να ψαχνω.
ekrepali Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Έχω δει περίπτωση που ένας έκατσε 2 χρόνια, δε πλήρωσε ποτέ με πάγια... πάντα πλήρωνε με κάρτα μόλις έβγαινε ο λογαριασμός. Δεν του το έκοψαν το online. Πιθανολογώ ότι οι υπάλληλοι έχουν μπερδέψει τις 3 αποτυχημένες προσπάθειες με τη παραπάνω περίπτωση. Σε κάθε περίπτωση εγώ δεν ήθελα να πάρω το ρίσκο (να χάσω το τότε καλό πρόγραμμα με 0.095) κι άφηνα τους λογαριασμούς να πληρωθούν με τη πάγια. Επεξ/σία 1 Αυγούστου από ekrepali 2
kongeo Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου καλημερα, εχω μια ερωτησουλα γιατι δεν βρισκω πουθενα την απαντηση. εντος ΔΕΗ η αλλαγη σε τιμολογια εχει προστιμο; ειμαι στο κιτρινο (γυρω στους 6 μηνες) και σκεφτομαι να παω στο μπλε. αλλα δεν ξερω αν εχει προστιμο προωρης αποχωρησης. ευχαριστω
messinia3 Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου Καλημέρα, Αρχικά στα κίτρινα τιμολόγια δεν υπάρχει δέσμευση. Δήλαδή μπορείς να επιλέξεις οποιαδήποτε εσωτερική αλλαγή. Το ανάποδο δρομολόγιο (από σταθερό σε κυμαινόμενο) έχει κόστος πρόωρης αποχώρησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα