Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αλητεια, τιποτα αλλο δεν εχω να πω. Λες και υπάρχει κάποιος που εχει λιγότερες απο 200 το μηνα. Μήπως είναι ενας τρόπος να μας σπρώξουν στο κίτρινο? 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vaggos88 είπε

Αλητεια, τιποτα αλλο δεν εχω να πω. Λες και υπάρχει κάποιος που εχει λιγότερες απο 200 το μηνα. Μήπως είναι ενας τρόπος να μας σπρώξουν στο κίτρινο? 

Στο μπλε θέλουν

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Στο μπλε θέλουν

Σωστα, το MyHomeOnline. 

Μπορω να μπω σε αυτο και να παρω και την εκπτωση απο KOT-Β?

Δημοσ.

με πηραν σημερα απο φυσικο αεριο και ενω λεω ψεματα στην κοπελα οτι μενω εξωτερικο για να γλιτωσω την παρολα μου λεει βλεπω οτι εχετε ενεργο ρολοι στο ονομα σας. Αυτο πως μπορει και το βλεπει?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, lak10 είπε

με πηραν σημερα απο φυσικο αεριο και ενω λεω ψεματα στην κοπελα οτι μενω εξωτερικο για να γλιτωσω την παρολα μου λεει βλεπω οτι εχετε ενεργο ρολοι στο ονομα σας. Αυτο πως μπορει και το βλεπει?

Ποσό πιθανό σου ακούγεται έαν δεν της είχες δώσει στοιχεία?...κι αυτή παπάτζα σου πούλησε μάλλον.(έκτος εάν ήσουν πρόσφατα πελάτης τους)

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Ποσό πιθανό σου ακούγεται έαν δεν της είχες δώσει στοιχεία?...κι αυτή παπάτζα σου πούλησε μάλλον.(έκτος εάν ήσουν πρόσφατα πελάτης τους)

ποτε δεν ημουν πελατης

Δημοσ.

Το site της ΔΕΗ πάλι σέρνεται. Δεν ανοίγει τίποτα. Προσπαθώ να δω τις τιμές για το 4all για τον Αύγουστο αλλά αρνείται πεισματικά. Κάθε μήνα τα ίδια. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Μπορεί να δώσει κάποιος ένδειξη στην ΔΕΗ η μόνο στον ΔΕΔΔΗΕ?

Καλησπέρα.Μόνο μέσω ΔΕΔΔΗΕ.Δες πότε γίνεται καταμέτρηση από τον λογαριασμό σου και δωσε εσύ την ένδειξη μέσα από την εφαρμογή του ΔΕΔΔΗΕ ή τηλεφωνικά.Αν περάσουνε να μετρήσουνε θα ισχύει η ένδειξη του ΔΕΔΔΗΕ και όχι η δική σου.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, vaggos88 είπε

Σωστα, το MyHomeOnline. 

Μπορω να μπω σε αυτο και να παρω και την εκπτωση απο KOT-Β?

την εκπτωση την κουβαλας παντου,οπου και ενα πας σε οποιδηποτε προγραμμα και εταιρεια.

3 ώρες πριν, dimpap61 είπε

Γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να ακυρώσω την παγια εντολή με κάρτα στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ;

θα σε βγαλει απο το προγραμμα του ον-λα-ιν ομως,ειναι προυποθεση για να το εχεις.

εαν ισχυσει η αυξηση λογω μη ηλεκτρονικου και για το εντερ θα ειναι για γελια

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...