Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ καταναλώνω περίπου 350m3 ανά έτος θα θέρμανση, μαγείρεμα και ζεστό νερό. Τώρα είμαι ΗΡΩΝ από τον Ιούνιο για το 50αρικο αλλά ακόμα δεν έχω λάβει λογαριασμό. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου είδα ότι συμφέρει η ΔΕΗ με δώρο τα 100€ σε σχέση με την Zenith που έχει 0,031€/kWh. 

image.png.5407a1d3820ae22e60f6def6709c5fe8.png

* Στο τελικό ετήσιο κόστος δεν έχω συμπεριλάβει τις χρεώσεις Ενέργειας Διανομής, Δυναμικότητας Διανομής κλπ που σε όλους τους παρόχους είναι ίδιες.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ATmega είπε

Εγώ καταναλώνω περίπου 350m3 ανά έτος θα θέρμανση, μαγείρεμα και ζεστό νερό. Τώρα είμαι ΗΡΩΝ από τον Ιούνιο για το 50αρικο αλλά ακόμα δεν έχω λάβει λογαριασμό. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου είδα ότι συμφέρει η ΔΕΗ με δώρο τα 100€ σε σχέση με την Zenith που έχει 0,031€/kWh. 

image.png.5407a1d3820ae22e60f6def6709c5fe8.png

* Στο τελικό ετήσιο κόστος δεν έχω συμπεριλάβει τις χρεώσεις Ενέργειας Διανομής, Δυναμικότητας Διανομής κλπ που σε όλους τους παρόχους είναι ίδιες.

Αν δεν θέλεις να ξανασχοληθείς 1 χρόνο , έτσι είναι .

Ή μπορείς να πας στη ΔΕΗ μέχρι να εξαντλήσεις τα 100€ και να το ξαναδείς τότε . Εγώ αυτό θα κάνω .

7 ώρες πριν, 1J4t είπε

Η αλλαγή από ΗΡΩΝ σε ΔΕΗ στο αέριο μπορεί να γίνει online; 'Η μόνο όπως φαίνεται στην εικόνα που είναι από site της ΔΕΗ; Το αέριο που θέλω να αλλάξω είναι της μητέρας μου, που δεν θα μπορούσε να το κάνει η ίδια, αν είναι να μιλήσει στο τηλέφωνο (λόγω ηλικίας) κι εγώ είμαι σε άλλη πόλη λόγω εργασίας.

ΔΕΗ ΑΕΡΙΟ.jpg

Πιστεύω οτι θα μπορέσεις να το κάνεις μέσω συνεργάτη της ΔΕΗ . Επειδή με πήραν τηλ. πρόσφατα , είναι στις κλήσεις μου . Αν δεν βρεις λύση στείλε pm .

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ εκδήλωσα ενδιαφέρον για το πρόγραμμα της ΔΕΗ με πήραν τηλέφωνο μου τα είπαν όλα όπως στο site 0,042 με 7€ πάγιο δωρεάν εγγύηση και 100€ δώρο και όταν μου στείλανε το συμβόλαιο έλεγε 0.045 με 5€ πάγιο και δεν φαινόταν πουθενά τα 100€. Προσέξτε γενικά τι σας στέλνουν . 

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, alekout είπε

Αν δεν θέλεις να ξανασχοληθείς 1 χρόνο , έτσι είναι .

Ή μπορείς να πας στη ΔΕΗ μέχρι να εξαντλήσεις τα 100€ και να το ξαναδείς τότε . Εγώ αυτό θα κάνω .

Μπορείς και να φύγεις πριν συμπληρώσεις χρόνο απο τη ΔΕΗ , χωρίς πέναλτι ;;;

Δημοσ.

Έχουμε tips όσον αφορά τους παρόχους; Πχ έχω διαβάσει ότι λέτε ότι ο ΗΡΩΝ τον χειμώνα καρφώνει σε χρεώσεις. 

Έχουμε τίποτα κρυφές χρεώσεις; Η ΔΕΗ στο μπλε της με το 7ε πάγιο και το 0,042 γράφει πχ ότι είναι χωρίς το ΦΠΑ.

Δημοσ.
10 minutes ago, hountalass said:

Έχουμε τίποτα κρυφές χρεώσεις; Η ΔΕΗ στο μπλε της με το 7ε πάγιο και το 0,042 γράφει πχ ότι είναι χωρίς το ΦΠΑ.

Όλοι γράφουν τιμές χωρίς ΦΠΑ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, aenaos15 είπε

Μπορείς και να φύγεις πριν συμπληρώσεις χρόνο απο τη ΔΕΗ , χωρίς πέναλτι ;;;

Έχει απαντήσει ο συμφορουμίτης αναλυτικά στην προηγούμενη σελίδα 

Εγώ την προηγούμενη φορά , έφυγα από το σταθερό της ΔΕΗ στο εξάμηνο , χωρίς κανένα θέμα .

Επεξ/σία από alekout
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μίλησα με ΔΕΗ μόλις και μου είπε ότι παίρνω το 100άρι....

Επειδή είμαι στο κίτρινο benefit και θα πάω μπλε το παίρνω λέει....

Άρα τι κάνουμε αδέρφια; Προς το παρόν δεν χρησιμοποιώ αέριο (ηλιακός) και έχουμε μέχρι 31.10 για την αλλαγή.

Θα παίξει κάτι νέο τις επόμενες μέρες ή ότι υπάρχει τώρα βλέπουμε; 

8200 Kwh έφαγα από 9/2024 μέχρι σήμερα κυρίως τους 11/24 με 3/25. 

Επεξ/σία από hountalass
Δημοσ.
5 ώρες πριν, hountalass είπε

Μίλησα με ΔΕΗ μόλις και μου είπε ότι παίρνω το 100άρι....

Επειδή είμαι στο κίτρινο benefit και θα πάω μπλε το παίρνω λέει....

Άρα τι κάνουμε αδέρφια; Προς το παρόν δεν χρησιμοποιώ αέριο (ηλιακός) και έχουμε μέχρι 31.10 για την αλλαγή.

Θα παίξει κάτι νέο τις επόμενες μέρες ή ότι υπάρχει τώρα βλέπουμε; 

8200 Kwh έφαγα από 9/2024 μέχρι σήμερα κυρίως τους 11/24 με 3/25. 

Εγώ θα πήγαινα πάντως. Πήγαινε με το που θα μπει ο Οκτώβριος.

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ στέλνω email στην ΔΕΗ όταν βγήκε η προσφορά με τα 100€ που δεν έλεγε ημερομηνία μέχρι πότε...μου απαντάνε μέχρι 30/9 και στο site λέει μέχρι 31/10...μπαχαλο τελείως 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...