Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω παρατηρήσει ότι εδώ και αρκετό καιρό τα καταστήματα δίνουν συνέχεια λάθος εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

Δεν εννοώ την όποια καθυστέρηση θα υπάρξει μετά την επικύρωση της παραγγελίας, αλλά τον εκτιμώμενο χρόνο που έχει το κατάστημα πριν παραγγείλεις.

Έχει τύχει πολλές φορές να θέλω κάτι γρήγορα γιατί πρέπει να φύγω, να βρίσκω μαγαζί που γράφει εκτιμώμενο χρόνο 20 λεπτά για παράδειγμα και όταν επιβεβαιώσει την παραγγελία σου γράφει 40 με 50 λεπτά.

Έχει παρατηρήσει και άλλος αυτό το θέμα;

• Like 8
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Fan είπε

Έχω παρατηρήσει ότι εδώ και αρκετό καιρό τα καταστήματα δίνουν συνέχεια λάθος εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

Δεν εννοώ την όποια καθυστέρηση θα υπάρξει μετά την επικύρωση της παραγγελίας, αλλά τον εκτιμώμενο χρόνο που έχει το κατάστημα πριν παραγγείλεις.

Έχει τύχει πολλές φορές να θέλω κάτι γρήγορα γιατί πρέπει να φύγω, να βρίσκω μαγαζί που γράφει εκτιμώμενο χρόνο 20 λεπτά για παράδειγμα και όταν επιβεβαιώσει την παραγγελία σου γράφει 40 με 50 λεπτά.

Ναι υπαρχει αυτο και οπως το λες αλλα και απο την αναποδη, δλδ να λεει 30-35 λεπτα και σε 15 λεπτα να ερθει.

• Like 1
Δημοσ.

Πιο πολύ τους ενδιαφέρει η γρήγορη παράδοση στη Wolt, κι αν έχουν πολύ κίνηση ξεχνιούνται ή δε προλαβαίνουν να ενημερώσουν τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης στις άλλες πλατφόρμες.

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fan είπε

Εκτιμώμενος χρόνος βγάζει από το μέσο όρο από όταν δεχτεί ένα κατάστημα την παραγγελία μέχρι να πατήσει ότι έφυγε για παράδοση και αργεί (συνήθως θέλει κοντά στην ώρα να ανανεωθεί) και είναι κάτι που βγάζει το efood δεν μπορεί να το αλλάξει το κατάστημα   (παίζει ρόλο και η ώρα που θα κάνεις την παραγγελία ώρες αιχμής πάντα είναι ανεβασμένα),

17 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Πιο πολύ τους ενδιαφέρει η γρήγορη παράδοση στη Wolt, κι αν έχουν πολύ κίνηση ξεχνιούνται ή δε προλαβαίνουν να ενημερώσουν τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης στις άλλες πλατφόρμες.

Ο εκτιμώμενος χρόνο βγαίνει από μέσο όρο (αποδοχής παραγγελίες μέχρι το κατάστημα να πατήσει ότι έφυγε για παράδοση, ρυθμίζεται από το efood και αργεί υπερβολικά να γίνει ανανέωση)

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fan είπε

σε αναλογη εφαρμογη στο εξωτερικο, μολις την δεχτει ο ντελιβερας, τον βλεπεις απο το κινητο σου στο χαρτη να πηγαινει στο μαγαζι να παραλαβει , και μετα ολη την διαδρομη του μεχρι να στο φερει. 

Καποτε θα το κανουν και εδω.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 minute ago, APapsda said:

σε αναλογη εφαρμογη στο εξωτερικο, μολις την δεχτει ο ντελιβερας, τον βλεπεις απο το κινητο σου στο χαρτη να πηγαινει στο μαγαζι να παραλαβει , και μετα ολη την διαδρομη του μεχρι να στο φερει. 

Έτσι είναι στο wolt. Γενικώς με wolt, δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Fan είπε

Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης της παραγγελίας δεν μπορεί να εκτιμηθεί εκ των προτέρων. Δεν μιλάμε για πληρη διασυνδεδεμένα συστηματα με κάθε καταστημα και καθε παραγγελια μικρή ή μεγάλη. Δεν μπορει να περιμένεις πραγματικά να γινει κατι τετοιο.

Η κατάσταση σε κάθε παραγγελία μεχρι την στιγμή της ολοκήρωσής της παραείναι δυναμική. Αλλαζει κάθε στιγμη. Εαν πχ κανεις 3 λεπτά να ολοκληρώσεις την παραγγελία σου μπορει στο ενδιάμεσο να εχουν πέσει αλλες 5 παραγγελίες των 10-15 κομματιών η κάθε μια και από 20 λεπτα αναμενόμενος χρόνος να πήγε στα 35 λεπτά άνετα.

Το κάθε κατάστημα έχει και διαφορετικούς χρόνους ολοκήρωσης κάθε παραγγελίας. Άλλα είναι εξαιρετικά γρήγορα και άλλα εξαιρετικά αργά.

Ο χρόνος και η ημέρα της παραγγελίας σου επίσης επηρεάζουν δραματικά. 

Αλλο να παραγγείλεις λιγο πριν ενα κρίσιμο αγώνα ποδοσφαίρου και άλλο μια ωρα πριν τον αγώνα. Άλλο να παραγγείλεις Σαββατο βραδυ και άλλο καθημερινη.

Μαθαίνεις τα μαγαζιά και τις ώρες και ημέρες αιχμής και λίγο πολύ γνωρίζεις τι θα περιμένεις.

Επίσης απλά ακυρώνεις την παραγγελία σου εαν δεις ότι σου εβγαλε υπερβολικό χρόνο παραδοσης και παραγγελνεις απο αλλου. Αλλα στο 90% των περιπτώσεων και απο αλλου να παραγγείλεις τον ιδιο πανω κατω χρονο παραδοσης θα σου βγαλει την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη. +/- 5 λεπτα δεν αλλαζουν κατι.

Απλά φρόντισε να παραγγελνεις εγκαιρα ή απλά πας και το παιρνεις μονος σου από κάπου τοπικα.

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 1
Δημοσ.

Μαζί με όλες τις άλλες κερατιατικες χρεώσεις θα βάλουν και "τέλος ακριβούς εκτίμησης χρόνου παράδοσης" για όσους θέλουν να έχουν την σχετική πληροφορία 

• Haha 2
  • Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, APapsda είπε

Με efood delivery και wolt delivery ισχύει και εδώ το live tracking

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

τους βλέπεις και πριν παραλαβουν απο το μαγαζι?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Εντάξει ρε παιδια. Προσωπικά δεν καίγομαι να εχω live tracking του ντελιβερα. Δεν ειμαστε την ερημο να πεινάμε.

Ούτε και πιστευω οτι κανενα μαγαζί καθυστερει τις παραγγελιες χωρίς λόγο. 

Ισα ίσα που στην Ελλάδα έχουμε SUPER FAST εξυπηρέτηση.

Πρέπει να δείτε τους ρυθμούς προετοιμασίας παραγγελίας στο εξωτερικό είτε είσαι σε μαγαζί είτε περιμένεις delivery, είτε εισαι σε ακριβό εστιατόριο έιτε σε φθηνό.

Αυτούς που δουλευουν εκεί, τα εδω μαγαζιά θα τους είχαν διώξει μέσα στην πρώτη ώρα (το πολύ). 

Παράδειγμα σε Subway Αγγλια (ιδιοι ειναι παντου):

• Τι θελετε? Ενα foot long.
  • Σε τι ψωμάκι? Σε αυτο.
  • Παιρνει, κοβει το ψωμάκι, το βαζει στον φούρνο και περιμένει. 
  • Η ουρα 6-7 ατομα αλλα δεν ασχολειται μαζι τους ουτε με εσενα μεχρι να ζεσταθει το ψωμι.
  • Τι θελετε μεσα? Αυτα και αυτα.
  • Τυλιγμενο? Τυλιγμενο.
  • Κατι αλλο? Αναψυκτικο
  • Πας, χτυπαει, πληρώνεις και μετά παιρνει σειρά ο επόμενος.

Και όλα τα προηγούμενα σε ρυθμό χελωνας τυπου εδω ειναι Tennessee και ο χρονος κυλάει αργα.

Για εστιατοριο αλλη τρέλα.

• Πας σε εστιατοριο και ειναι τα 2/3 από τα τραπέζια άδεια. 
  • Εχετε κράτηση? Οχι
  • Ε, τότε θα πρεπει να περιμένετε. Οκ, πόσο?
  • Το τραπέζι σας θα είναι έτοιμο σε 20 λεπτά αλλα μπορείτε να περιμένετε στο μπαρ.
  • Οκ, αλλα θα μπορούσαμε να καθίσουμε στο τραπέζι μας και να μας σερβίρετε όταν είστε έτοιμοι?
  • Δυστυχώς όχι κύριε? Γιατι?
  • Γιατι θα μπερδευτουν οι σερβιτόροι...!!!

Να τους βάλω σε ελληνική ταβερνα σε περιοδο αιχμής να λιποθυμίσουν απο τα πρώτα πεντε λεπτα...

• Like 1
  • Confused 1
  • Moderators
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, APapsda είπε

τους βλέπεις και πριν παραλαβουν απο το μαγαζι?

Μόλις κάνει αποδοχή την παραγγελία ξεκινάς και τον βλέπεις στο χάρτη

• Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Fan είπε

Έχει τύχει πολλές φορές να θέλω κάτι γρήγορα γιατί πρέπει να φύγω

Βρες κοντινα σου μαγαζια που εχουν αυτα που θες συνηθως να παραγγειλεις, και παρε τηλεφωνο απευθειας χωρις νταβατζιλικια.

• Like 5
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, lector είπε

Βρες κοντινα σου μαγαζια που εχουν αυτα που θες συνηθως να παραγγειλεις, και παρε τηλεφωνο απευθειας χωρις νταβατζιλικια.

Το κάνω και αυτό. Από efood συνήθως παίρνω με προσφορές. Πινιάτα, 1+1 κτλ

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...