MikhailBakurin Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 7 hours ago, MikhailBakurin said: ΑΠΔΕΗΤ: Ήρθε το κλίμα, πήρε και ο εγκαταστάτης. Τους λέω 3μ ενιαία σωλήνωση ΚΑΙ αντλία κενού, αλλιώς θα είμαι υποχρεωμένος να μη δεχτώ την εγκατάσταση. Μου λέει μάλιστα - μάλιστα η κυρία στο τηλ, ''πάντα αυτό κάνουμε''. ΟΚ. Στο παρασύνθημα: 25 (!!!!!) ευρώ για 4 αντικραδασμικά. Θυμίστε μου σας παρακαλώ πολύ το λινκ από το γνωστό λαστιχάδικο του κέντρου Αθήνας, να πάω να πάρω 15-20 αντικραδασμικά στην ίδια τιμή, να δώσω και μερικά στα παιδιά, γιατί βλέπω δυσκολεύονται πολύ να τα βρουν και είναι κρίμα. 10 + ΦΠΑ ΕΥΡΩ για να ενοποιήσουν (με Τ ) την εξωτερική απορροή με την εσωτερική. Υπόθεση 5 λεπτών και 2 ευρώ. Μπορώ να το κάνω μόνος μου, απλά θέλω το εξάρτημα Τ να μου προτείνετε. ΔΕΝ πρέπει να επιτρέψουμε Δωρεάν εγκατάσταση = Εγκατάσταση επίτηδες κακή. Έψαξα στα παλιά φαβς και τις βρήκα. Αυτές είναι: http://www.benos.com.gr/e-Shop/Molded-Rubber-Products/Anti-Vibration-Mounts/AVM-2014.aspx 2 χρόνια σε daikin atxc25d, αψεγάδιαστες. Αν κάποιος γνωρίζει και ποιο είναι το ανταλλακτικό για το Τ μεταξύ απορροής εσωτερικής + εξωτερικής, θα είμαι ευγνώμων.
liakjim Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 7 ώρες πριν, uncle_nontas είπε Καλά είμαι γιατρέ; Εξαρτάται τι είσαι!
Pan_K Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Toyotomi Hiro 9k του 2012. Στην ψύξη τα πάει καλύτερα. Το Inventor Supreme 9k του 2022 από την άλλη... Και δεν έχει ρύθμιση ECO, εντωμεταξύ, για να κατεβάσει την κατανάλωση πιο χαμηλά, κάτι που θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο για το μικρό δωμάτιο που το έχω. Την Δευτέρα το μεσημεράκι επιτέλους θα ξηλωθεί και αυτό. 2
teo_3 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Αυτό εδώ είναι φασόν του γνωστού Midea All Easy Pro ? https://www.e-shop.gr/air-condition-arielliall-easy-pro-arsin09aep-9000btu-wifi-inverter-a-a--p-HAP.004451
liakjim Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 26 λεπτά πριν, teo_3 είπε Αυτό εδώ είναι φασόν του γνωστού Midea All Easy Pro ? https://www.e-shop.gr/air-condition-arielliall-easy-pro-arsin09aep-9000btu-wifi-inverter-a-a--p-HAP.004451 Ναι 1
tech_nikos Δημοσ. πριν από 4 λεπτά Δημοσ. πριν από 4 λεπτά (επεξεργασμένο) Καλησπέρα,. Έχω ένα παλιό 9άρι Panasonic 30κονταετίας το οποίο δεν ψύχει και δεν ζεσταίνει πλέον τον αέρα παρά ελάχιστα. Έχει το παλαιού τύπου φρέον που δεν υπάρχει πλέον στα καινούρια. Μπορώ να ζητήσω να μου προσθέσουν φρέον (νέου τύπου) μήπως καταφέρει και λειτουργήσει; Τις επόμενες δεκαετίες αγοράστηκαν δύο ακόμα Panasonic σε άλλους χώρους αλλά τα πλαστικά τους και η ποιότητα κατασκευής είναι σαφώς υποδεέστερα. Το ένα χάλασε μετά από μερικά χρόνια λειτουργίας και στο άλλο τα πλαστικά θρυμματίζουν. Επεξ/σία πριν από 3 λεπτά από tech_nikos
liakjim Δημοσ. πριν από 1 λεπτό Δημοσ. πριν από 1 λεπτό 2 λεπτά πριν, tech_nikos είπε Καλησπέρα,. Έχω ένα παλιό 9άρι Panasonic 30κονταετίας το οποίο δεν ψύχει και δεν ζεσταίνει πλέον τον αέρα παρά ελάχιστα. Έχει το παλαιού τύπου φρέον που δεν υπάρχει πλέον στα καινούρια. Μπορώ να ζητήσω να μου προσθέσουν φρέον (νέου τύπου) μήπως καταφέρει και λειτουργήσει; Τις επόμενες δεκαετίες αγοράστηκαν δύο ακόμα Panasonic σε άλλους χώρους αλλά τα πλαστικά τους και η ποιότητα κατασκευής είναι σαφώς υποδεέστερα. Το ένα χάλασε μετά από μερικά χρόνια λειτουργίας και στο άλλο τα πλαστικά θρυμματίζουν. Ανακύκλωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα