andreas-d Δημοσ. Τετάρτη στις 11:20 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:20 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 1comment είπε Καλά και γιατί δεν ακολούθησε ο γιος σου το δρόμο του "εύκολου Ι5" όπως είπε ο υπουργός; Που θεωρώ ότι θα εξακολουθήσει να είναι "εύκολο" και πολύ καλά θα κάνει γιατί όποιος δεν θέλει να μπει (αυτό αφορά τα μουφα), ούτε πρόκειται να εκπαιδευτεί ούτε να αποκομίσει τίποτα απολύτως από αυτό που λέγεται στρατός. Κοίτα θα σου απαντήσω, πρώτων εγώ προσπάθησα να το πίσω να πάει όμως πήγε ο μικρότερος ειδικές δυνάμεις και δεν έπαθε τίποτα όπως δεν πάθαμε τίποτα και εμείς και εκατομμύρια παιδιά που πάνε στο στρατό, το κακό έγινε διότι είχε πάρει δύο αναβολές για να τελειώσει την τέχνη του και παράλληλα την εξασκουσε( πρακτική) μόλις τελείωσε τον κράτησαν στη δουλειά με μισθό 2400€ καθαρά, οπότε δεν αφήνεις αυτά τα λεφτά για να γυρίσεις μετά από εννέα μήνες και να ψάχνεις ξανά δουλειά.. Εμένα δεν μου άρεσε, αλλά ακούγεται λογικό για παιδί που ζει μόνιμα στο εξωτερικό και δεν έχει ούτε αφμ στην Ελλάδα.. Επεξ/σία Τετάρτη στις 11:21 μμ από andreas-d
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα