Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kax54638 είπε

Σίγουρα υπάρχει μια μεταλλική βάση από πίσω γιατί το είχα δει όταν το εγκαθιστούσε. Αλλά δεν πρόσεξα πως βγαίνει το από πάνω. Δεν θέλω να το ζορισω γιατί λίγο που προσπάθησα δεν μπόρεσα να το στρίψω. Θα προσπαθήσω να τον βρω αυτόν που μου το πέρασε να τον ρωτήσω. 

Για κοίτα το απο κάτω μην είναι καπάκι που μπαίνει συρταρωτά.Η βάση μόνιμα στο τοίχο και αυτό που βλέπεις να  συρταρώνει επάνω της.

• Like 1
  • Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kax54638 είπε

Σίγουρα υπάρχει μια μεταλλική βάση από πίσω γιατί το είχα δει όταν το εγκαθιστούσε. Αλλά δεν πρόσεξα πως βγαίνει το από πάνω. Δεν θέλω να το ζορισω γιατί λίγο που προσπάθησα δεν μπόρεσα να το στρίψω. Θα προσπαθήσω να τον βρω αυτόν που μου το πέρασε να τον ρωτήσω. 

Δοκίμασε να το χτυπήσεις από κάτω προς τα πάνω.

Δημοσ.
Στις 17/7/2025 στις 11:56 ΜΜ, vmb είπε

Καλημέρα. Αγόρασα διαμέρισμα αλλά το μπάνιο μου έβγαλε σύντομα θέμα και θα χρειαστεί να το ανακαινίσω (έκτακτο έξοδο γαρ).

Μήπως έχετε κάποιον να προτείνετε που να τα αναλαμβάνει όλα, έστω και με π.μ.;

Εκτίμηση κόστους όλα μέσα;

Θα βάλω φθηνά σχετικά υλικά για να ρίξω το κόστος (π.χ. δε με νοιάζουν τα πλακάκια) αλλά θέλω να γίνει καλή δουλειά στα ουσιαστικά (οπότε δε με νοιάζει να πληρώσω και λίγο παραπάνω).

Ευχαριστώ!

Αυτό έκανε παλιά αυτή την δουλειά, δεν ξέρω αν το κάνουν ακόμα ή αν ασχολούνται μόνο με υδραυλικά / θέρμανση. Κάνε μια ερώτηση αν εξυπηρετουν, είναι Βύρωνα.

https://technigroup.gr/

Δημοσ.
Στις 2/7/2025 στις 10:35 ΠΜ, mechpanos είπε

Βγαίνουν άμα ξέρει ο μάστορας. Και εξαρτάται και πώς ξεκολλάνε και αν έχει κουφωσιές από πίσω.

Εμένα μου κεκολλησε ένα κομμάτι μάρμαρο και πήρα ένα σωληνάριο sikaflex το τούπωσα από πίσω και εφάρμοσε τέλεια χωρίς να καθίσω να αφαιρέσω κόλλες.

Τελικά βρήκα κάποιον που τα έβγαλε πολύ προσεκτικά, τα έξυσε, τα ξανακόλλησε με 100 ευρώ. 

Δεν ήταν καλό το μείγμα τσιμεντόλασπης όταν τα έβαλαν μου είπε 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορώ να προμηθευτώ συγκεκριμένα μαγέθη από τύπου αστεράκια μύτες για το κατσαβίδι μου;

E3E79D9E-CC34-4AFE-9F9D-D58CB742977A.jpeg

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, Ukforthemoment said:

καταστήματα που πουλάνε εργαλεία σιδηρικά κλπ.

Όλοι έχουν σετάκια κ όχι μεμονωμένες μύτες! Ξέρεις από πού για μια δυο;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, zoranb είπε

Όλοι έχουν σετάκια κ όχι μεμονωμένες μύτες! Ξέρεις από πού για μια δυο;

Οι περισσότεροι έχουν και χύμα, τι νόημα έχει να σου πει κάποιος ένα μαγαζί στην τύχη χωρίς να γνωρίζει περιοχή;

Τα μεταφορικά θα είναι πολλαπλάσια του κόστους της μύτης.

Btw ακόμη και στο παζάρι πωλούν μεμονωμένες μύτες.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nickol-us είπε

Οι περισσότεροι έχουν και χύμα, τι νόημα έχει να σου πει κάποιος ένα μαγαζί στην τύχη χωρίς να γνωρίζει περιοχή;

Τα μεταφορικά θα είναι πολλαπλάσια του κόστους της μύτης.

Btw ακόμη και στο παζάρι πωλούν μεμονωμένες μύτες.

Εγώ πάντως θα αγόραζα πάλι σετάκι.Ειδικά απο lidl όταν τα βγάζει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...