Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tasoe είπε

Να ρωτήξω κάτι, αν ξέρει κανείς. Στον φούρνο μου (pitsos) όταν βάζω ψήσιμο (άνω-κάτω) η πάνω αντίσταση δεν κοκκινίζει όλη, μόνο το ένα μεγάλο κομμάτι το περιμετρικό. Το μεσαίο μένει μαύρο. Όταν όμως βάζω grill, κοκκινίζει και η μεσαία κανονικά. Δε έχω παρατηρήσει καμία μείωση στην απόδοση βέβαια, ό,τι ψήνω κάνει τον ίδιο χρόνο που έκανε. Είναι φυσιολογικό αυτό? Στο manual δε βρίσκω απάντηση. Περισσότερο με ενδιαφέρει γιατί πριν ένα χρόνο είχε αλλαχτεί αυτή η αντίσταση, αν και όταν αλλάχτηκε μας είχε φανεί ότι ο φούρνος επανήλθε πλήρως στη σωστή λειτουργία του, κατά τύχη όμως παρατήρησα αυτό το φαινόμενο.

αν κοκκίνιζε όλο τότε θα στο έκαιγε  το φαγητό γιατί θα ήταν σε λειτουργία grill.  Kαλά δουλευει.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
29 minutes ago, Ukforthemoment said:

αν κοκκίνιζε όλο τότε θα στο έκαιγε  το φαγητό γιατί θα ήταν σε λειτουργία grill.  Kαλά δουλευει.

Thanks. Άρα σε απλή λειτουργία φούρνου ανάβει μόνο το γύρω γύρω. Δεν το είχα παρατηρήσει ποτέ εδώ και δέκα χρόνια, αλλά από την άλλη εδώ και δέκα χρόνια δεν είχα κάνει ποτέ κοιλιακούς στην κουζίνα ώστε να τύχει να το δω.

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.

Έχω μία αποθηκούλα (2,5χ2,5) στην ταράτσα. Από παλιά είναι σκεπασμένη με ελενίτ. Όλοι μου λένε ότι είναι ανθυγιεινό και πρέπει να το απομακρύνω, και πρέπει να απευθυνθώ σε ειδικούς. Ισχύει; Τι πρέπει να κάνω; Με τι να την σκεπάσω μετά;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SofosChoriou είπε

Έχω μία αποθηκούλα (2,5χ2,5) στην ταράτσα. Από παλιά είναι σκεπασμένη με ελενίτ. Όλοι μου λένε ότι είναι ανθυγιεινό και πρέπει να το απομακρύνω, και πρέπει να απευθυνθώ σε ειδικούς. Ισχύει; Τι πρέπει να κάνω; Με τι να την σκεπάσω μετά;

Άστην όπως είναι, δεν την ακουμπάς για κανένα λόγο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SofosChoriou είπε

Δηλαδή ψέματα είναι όλα αυτά;

Ευχαριστώ 

ΟΧΙ αλλά 1ον θες ένα σκασμό λεφτά για να τα κατεβάσει ειδικό συνεργείο και να τα πάει σε πιστοποιημένο φορέα διαχείρισης, 2ον αυτά έχουν πρόβλημα όταν ξεφτίζουν και όταν χρειάζεται να μετακινηθούν κλπ γιατί βγάζουν ίνες αμιάντου που είναι καρκινογόνες, αν δεν έχουν υποστεί φθορά και δεν πρόκειται να κάνεις κάποια ανακαίνιση στην αποθήκη τα αφήνεις εκεί χωρίς να τα πειράζεις. Από τη στιγμή που είναι αποθήκη και όχι χώρος κατοίκησης δεν υπάρχει λόγος να επισπεύσεις κάποια αντικατάσταση.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, SofosChoriou είπε

Δηλαδή ψέματα είναι όλα αυτά;

Ευχαριστώ 

στο σπίτι στην εξοχή αλλάχθηκε όλη η σκεπή που ήταν με ελενιτ και μπήκε πάνελ 5αρι (δεν έφταναν τα λεφτά για 8αρι) καθώς υπάρχει από κάτω πλάκα, τι μαστόρι που έβγαλε το ελενίτ δεν ξέρω τι το έκανε και αν το πέταξε, μόνο που το έβγαζε προσεκτικά με μάσκα γάντια κλπ και κάθε κομμάτι το τύλιγε με ναυλον, μας είπε μόνος του ότι αναλαμβάνει αυτός την όλη διαδικασία απόσυρσης, επίσης, είχε βγει άδεια για μικρής κλίμακας εργασίες (ευτυχώς γιατί κάθε μέρα περνούσε η αστυνομία) 

εγώ θα το άλλαζα, φώναξε έναν μάστορα να σου πει κόστος χωρίς να τον ρωτήσεις τι θα κάνει το ελενιτ, αυτοί ξέρουν και αναλαμβάνουν την διαδικασία...

Επεξ/σία από kokos23
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, kokos23 είπε

χωρίς να τον ρωτήσεις τι θα κάνει το ελενιτ

Μεταξύ μας, όλοι ξέρουμε τί τα κάνουν!

amiantos-1-284-x-378-1.jpg

• Like 5
Δημοσ.
4 hours ago, mechpanos said:

Μεταξύ μας, όλοι ξέρουμε τί τα κάνουν!

amiantos-1-284-x-378-1.jpg

Το κλιμακοστάσιο του σπιτιου μας καταλήγει στην ταράτσα και το σπιτάκι που το περικλείει έχει προφανώς ελλενίτ από την 10ετία του 60 υποθέτω. Να το αλλάξω ή να το αφήσω; Ξέρω ότι το ελλενίτ είναι καρκινογόνο όταν τριφτεί αλλά εκεί πάνω δεν υπάρχει κάποια τριβή.

Δημοσ.

Ξέρεις πόσος κόσμος είναι έτσι;

Προσωπικά σκεφτόμουν κάποιο επαλειφόμενο για ελλενιτ, ώστε να το προστατεύσω από τη φθορά αν και σαν υλικό έχει μεγάλη αντοχή.

Δημοσ.

θέλω να βάλω 2 πορτάκια από osb σένα  χτιστό ντουλάπι   Λόγο του ότι είναι εξωτερικό και κάποια στιγμή θα βραχεί σκέφτομαι να τα περάσω βερνίκι εμποτισμού και για το χρώμα  και από πάνω  να περάσω πολυεστέρας 2 συστατικών Πείτε κάτι καλύτερο  

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Στο φωτιστικονπου βλέπετε τρεμοπαίζουν οι λαμπτήρες. Καμία ιδέα τι μπορει να φταίει?

20250326_193603.jpg

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Sta είπε

Καλησπέρα σας,

Στο φωτιστικονπου βλέπετε τρεμοπαίζουν οι λαμπτήρες. Καμία ιδέα τι μπορει να φταίει?

Να υποθεσω οτι δεν ειναι dimable δηλαδη δεν εινα πανω σε κάποιο dimmer. Τις αλλαζεις με κάποιες καλής ποιότητας πχ δες σε osram. Αυτο με επιφύλαξη γιατι απο την φωτο δεν μπορω να καταλάβω τι λάμπες ειναι και αν ειναι πχ πανω σε καποιο Μ/Τ η τροφοδοτικό που υπαρχει μεσα στην κεφαλη του φωτιστικού.
Αν βγαίνουν μπορείς να βγάλεις μια και να ανεβασεις φωτο εδω, εχεις και μια καμμένη βλεπω

Δημοσ.

Αυτή που φαίνεται σβηστή είναι καμμένη ή έτυχε να παίζει κατά την φωτογραφία?

Θα έλεγα ότι το πιο απλό είναι να πάρεις μερικές λάμπες άλλης μάρκας και να έχεις πάνω μισές μισές ώστε να δεις τι φταίει.

Είτε φταίνε οι ίδιες οι λάμπες λόγω ποιότητας, είτε κάνει βυθίσεις το δίκτυο στο σπίτι, δεν ξέρω αν μπορεί να ευθύνεται τίποτα άλλο όπως χαλαρές συνδέσεις στην γραμμή κλπ αλλά μου φαίνεται δύσκολο

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και πάλι,

Δεν είναι καμμένη αυτή απλά έτυχε να ειναι σβηστή στη φωτο επειδή παίζουν όλες. Θα βγάλω και μια να σας την πάρω φώτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...