Petros Electron Δημοσ. Πέμπτη στις 09:34 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:34 πμ 45 λεπτά πριν, hugo2000 είπε Μπορώ να το φτιάξω μόνος μου ή πρέπει να καλέσω αλουμινά? Καλημερα, μπορεις να προσπαθήσεις. Αν καταλάβεις πως πρεπει να μπει. Το θεμα ειναι να μην λείπει κανενα κομματι η οταν το εβγαλαν οι προηγούμενοι να μην εχουν κανει καποια ζημια γιατι βλεπω κατι στραβώματα. Αλλιως πρεπει να απευθυνθείς σε αλουμινα.
Petros Electron Δημοσ. Πέμπτη στις 11:18 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:18 πμ (επεξεργασμένο) Κάποιος που να γνωρίζει κάλο μαγαζί/ψυκτικό για καθαρισμό A/C? σε λογική τιμη μεχρι 40 ευρω.. Με ενδιαφέρει να γίνει καλο πλύσιμο της εσωτερικής μονάδας με πιεστικό και πλύσιμο του ανεμιστήρα. Να έχει "ελεφαντακι" και να μην λερώσει όλο το σπίτι. Εχει πολλους στο ιντερνετ αλλά θελω να ερθει κάποιος που εχει κανει δουλειά σε κάποιον και εχει μείνει ευχαριστημένος. Περιοχή νοτιά προάστια (κοντά στο κέντρο). Στείλτε ΠΜ το τηλ/νο του. Edit: Έκλεισα για αυριο σε ενα μαγαζι που βρηκα στο google με 5.0 θετικές αξιολογήσεις. Θα γίνει βιολογικός βαθύς - καθαρισμός στα 47.0 ευρώ μου είπαν. Για να δούμε.. Επεξ/σία Πέμπτη στις 12:33 μμ από Petros Electron 1
hp8 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:19 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:19 πμ 2 ώρες πριν, hugo2000 είπε Παράθυρο αλουμινίου με ανάκληση έχει βγει από την θέση του (για την ακρίβεια,το "βγάλανε" οι προηγούμενοι που κατοικούσαν στο σπίτι) Μπορώ να το φτιάξω μόνος μου ή πρέπει να καλέσω αλουμινά? Αν είσαι νέος ένοικος ειδοποιείς τον ιδιοκτήτη Αν είναι νέος ιδιοκτήτης αποφασίζεις μόνος σου
hugo2000 Δημοσ. Πέμπτη στις 02:20 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:20 μμ Eυχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!Είχα δει ένα σχετικό βίντεο για παράθυρο με δύο θέσεις ανάκλησης (κουμπάσο) και κατάλαβα ότι από το δικό μου λείπουνε κάτι κομμάτια.Οπότε μιας και διαβάζω το φόρουμ του ινσόμνια εδώ και αρκετο καιρό είπα να ζητήσω τα φώτα σας! (Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος είμαι)
tasvar Δημοσ. Πέμπτη στις 08:43 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:43 μμ 21 ώρες πριν, nickol-us είπε Καλύτερης ή ανώτερης ποιότητας αντιμουχλική, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι άλλο. Καλό καθάρισμα και στέγνωμα πριν την εφαρμογή, υπομονή να τραβήξει καλά προτού χρησιμοποιηθεί. Αντιμουχλική και αυτή. Καθάρισμα -στέγνωμα, πρίν την εφαρμογή. Κάθεται καλά και μετά από ένα χρόνο περίπου, θέλει αλλαγή σιγά-σιγά γιατί συρρικνώνεται.
yilarakos Δημοσ. Πέμπτη στις 10:00 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:00 μμ 14 hours ago, Petros Electron said: βαλε αυτη και θα με θυμηθείς.. Δε μουχλιάζει αυτή?
vmb Δημοσ. Πέμπτη στις 11:56 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:56 μμ (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Αγόρασα διαμέρισμα αλλά το μπάνιο μου έβγαλε σύντομα θέμα και θα χρειαστεί να το ανακαινίσω (έκτακτο έξοδο γαρ). Μήπως έχετε κάποιον να προτείνετε που να τα αναλαμβάνει όλα, έστω και με π.μ.; Εκτίμηση κόστους όλα μέσα; Θα βάλω φθηνά σχετικά υλικά για να ρίξω το κόστος (π.χ. δε με νοιάζουν τα πλακάκια) αλλά θέλω να γίνει καλή δουλειά στα ουσιαστικά (οπότε δε με νοιάζει να πληρώσω και λίγο παραπάνω). Ευχαριστώ! Επεξ/σία χθες στις 12:00 πμ από vmb
Petros Electron Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 10 ώρες πριν, yilarakos είπε Δε μουχλιάζει αυτή? Αναφορά σε κείμενο Χαρακτηριστικά - Ιδιότητες: Δεν περιέχει σιλικόνη, ακρυλικό, διαλυτικά υλικά, P.V.C., και ισοκυανίτες. Το στέγνωμα της TURBO-FIX κόλλας εξαρτάται από το πάχος του αρμού, την επικρατούσα υγρασία αέρα και τη θερμοκρασία. (Θερμοκρασία επεξεργασίας είναι +5ο C μέχρι +30ο C). Ο ελαστικός σύνδεσμος και η στεγανοποίηση που δημιουργείται απορροφά ακούραστα κραδασμούς, ταλαντώσεις και δονήσεις. Η στερεοποιημένη μάζα της κόλλας, παρουσιάζει την ακόλουθη αντοχή: Καλή*σε νερό, αλειφατικούς διαλύτες, αραιωμένα ανόργανα οξέα και άλατα, λάδια και λίπη. Λιγότερο καλή* σε αρωματικούς διαλύτες, συμπυκνωμένα οξέα, χλωριωμένους υδρογονάνθρακες. Έχει μακροχρόνια αντοχή σε γήρανση, διάβρωση και σαπίσματα χωρίς να μαζεύει μύκητες και βακτηρίδια. Αντέχει σε θερμοκρασία από –30ο C έως +90ο C. ( μέχρι και +180ο C για λίγο). Το βάψιμο θα πρέπει να γίνεται πριν από το στέγνωμα της κόλλας. 1
mastoras007 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Στις 16/7/2025 στις 8:12 ΜΜ, chios είπε Πολύ καλά έκανες, τώρα και ανά 60 να τους βάλεις δεν θα έχεις πρόβλημα, εμείς στο συνεργείο που δουλεύω τους βάζουμε ανά 40 για πιο στιβαρή κατασκευή, όταν μπουν και βιδωθουν οι σανίδες θα σταθεροποιηθεί όλοι η κατασκευή. Πολύ σωστά είπε ο προηγούμενος για τα κέντρα , στο 1.20 που θα βιδωθει η δεύτερη σανίδα πρέπει να πάει στην μέση του ορθοστάτη. Φίλε μου για τής γωνίες πως το κάνω? Βάζω την γωνία αυτή σαν σουρωτηρι που είναι και από πάνω στόκο, η στόκο και μετά την γωνία και ξανά στόκο? Έχω κάποια σημεία που υπάρχουν κενά 1 Πόντο και παραπάνω, αυτά τα γεμίζω στόκο απλά? Επίσης της γωνίες της εσωτερικές τι τής κάνω βάζω και εκεί κάτι? Τι κάνω σιγά σιγά, σχεδόν τελείωσα αύριο θα ξεκινήσω στοκαρισμα
chios Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Στις γωνιές και γενικά στους αρμούς βάζουμε χαρτί, υπάρχουν πολλά βίντεο στο YouTube για το πώς να το βάλεις.
kax54638 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Καλησπέρα. Έχει κανείς καμία ιδέα για το πώς βγαίνει το παρακάτω στήριγμα από τον τοίχο; Πρόκειται για στήριγμα κουρτινοξυλου - πάνω σε αυτή την βάση που είναι βιδωμενη στον τοίχο μπαίνει ένας οριζόντιος βραχίονας στο "τσουτσούνι" που προεξέχει (ο οποίος στερεώνεται με μια βίδα) και πάνω σε αυτόν κουμπώνουν τα κουρτινόξυλα. Τα έχω αφαιρέσει όλα αλλά δεν βρίσκω τρόπο να αφαιρέσω αυτό το τελικό κομμάτι. Δεν υπάρχει κάπου βίδα εξωτερικά, ούτε φαίνεται να ξεβιδώνει ή να ξεκουομπωνει κάτι.
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 24 λεπτά πριν, kax54638 είπε Καλησπέρα. Έχει κανείς καμία ιδέα για το πώς βγαίνει το παρακάτω στήριγμα από τον τοίχο; Πρόκειται για στήριγμα κουρτινοξυλου - πάνω σε αυτή την βάση που είναι βιδωμενη στον τοίχο μπαίνει ένας οριζόντιος βραχίονας στο "τσουτσούνι" που προεξέχει (ο οποίος στερεώνεται με μια βίδα) και πάνω σε αυτόν κουμπώνουν τα κουρτινόξυλα. Τα έχω αφαιρέσει όλα αλλά δεν βρίσκω τρόπο να αφαιρέσω αυτό το τελικό κομμάτι. Δεν υπάρχει κάπου βίδα εξωτερικά, ούτε φαίνεται να ξεβιδώνει ή να ξεκουομπωνει κάτι. Δεν έχω ιδέα αλλά μήπως ξεβιδώνει όλο μαζί;
lector Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 ώρα πριν, kax54638 είπε Καλησπέρα. Έχει κανείς καμία ιδέα για το πώς βγαίνει το παρακάτω στήριγμα από τον τοίχο; Πρόκειται για στήριγμα κουρτινοξυλου - πάνω σε αυτή την βάση που είναι βιδωμενη στον τοίχο μπαίνει ένας οριζόντιος βραχίονας στο "τσουτσούνι" που προεξέχει (ο οποίος στερεώνεται με μια βίδα) και πάνω σε αυτόν κουμπώνουν τα κουρτινόξυλα. Τα έχω αφαιρέσει όλα αλλά δεν βρίσκω τρόπο να αφαιρέσω αυτό το τελικό κομμάτι. Δεν υπάρχει κάπου βίδα εξωτερικά, ούτε φαίνεται να ξεβιδώνει ή να ξεκουομπωνει κάτι. Ισως ειναι βιδωμενο ολοκληρο με διπλο στριφωνι. Αν εχεις καποιο μεγαλο καβουρα, δοκιμασε να το πιασεις ολοκληρο (απο το τετραγωνο) και να το στριψεις.
cthulhucarbide Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Το πιο πιθανό είναι ότι ο πίρος που εξέχει είναι βίδα από την μεριά που δεν φαίνεται και πρέπει να ξεβιδώσεις αυτόν. Μετά το τετράγωνο θα βγει σαν καπάκι και θα μείνει μια βάση που είναι στερεωμένη με 2 βίδες στον τοίχο. Το να είναι όλο το τετράγωνο ένα με την βίδα στον τοίχο δεν μου φαίνεται να στέκει σχεδιαστικά, δεν θα μπορούσε κανείς κατά την τοποθέτηση να φέρει το τετράγωνο οριζόντια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα