Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, txcellas είπε

Αυτό πρακτικά τι σημαίνει; Σε περίπτωση πλημμύρας τα νερά θα μαζευτούν σε μια ξεχωριστή δεξαμενή η θα μπουν αποχέτευση; Θέλω να το αντικαταστήσω για ποντίκια κατσαρίδες κλπ αλλα αν είναι ξεχωριστή δεξαμενή δεν υπαρχει λόγος. Δεν ξέρω απο κάτω.

Όσο καταλαβαίνω από την φωτογραφία που έχεις ανέβασει κάτω απο την σχάρα υπάρχει ένα φρεάτιο στο οποίο θα μαζευτούν τα νερά αν πλημμυρίσει ο χώρος της αποθήκης. 

Μέσα σε αυτό το φρεάτιο υπάρχει μια αντλία υδάτων που οταν γεμίσει νερό θα ξεκινήσει να το διώχνει λογικά προς τις υδρορροές του σπιτιού. Επίσης Η αντλία πρέπει να συνδεδεμένη σε ρεύμα.

Πρέπει να σηκώσεις την σχάρα να δούμε τι υπάρχει μέσα.

• Like 1
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, st@kas είπε

Όσο καταλαβαίνω από την φωτογραφία που έχεις ανέβασει κάτω απο την σχάρα υπάρχει ένα φρεάτιο στο οποίο θα μαζευτούν τα νερά αν πλημμυρίσει ο χώρος της αποθήκης. 

Μέσα σε αυτό το φρεάτιο υπάρχει μια αντλία υδάτων που οταν γεμίσει νερό θα ξεκινήσει να το διώχνει λογικά προς τις υδρορροές του σπιτιού. Επίσης Η αντλία πρέπει να συνδεδεμένη σε ρεύμα.

Πρέπει να σηκώσεις την σχάρα να δούμε τι υπάρχει μέσα.

Θα το κανω σύντομα γιατι ακομα ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν εχει μαζέψει τα πράγματα του. 

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, txcellas είπε

Θα το κανω σύντομα γιατι ακομα ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν εχει μαζέψει τα πράγματα του. 

Αν έχεις επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη, ρώτησε τον, μήπως υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, txcellas είπε

Δεν βλέπω να χρειάζεται κάτι επείγον η αποθήκη.

Κρατήστε τα χρήματα μήπως χρειαστούν αλλού.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Μαρέσει να τα φτιάχνω μόνος μου τα πράγματα. Δεν είναι μόνο το οικονομικό και το ότι δεν μαρέσει να μπαίνει κόσμος σπίτι, αλλά είναι ένα μικρόβιο γενικά αυτό. Και μετά την ολοκλήρωση της δουλειάς (που 9 στις 10 φορές το πετυχαίνω ακόμα και σε πράγματα που κάνω πρώτη φορά) υπάρχει ένα ωραίο συναίσθημα ενδυνάμωσης και ξέρω ότι αν ξαναχρειαστεί θα το κάνω κατευθείαν χωρίς να χρειαστώ κανέναν.

Ε άμα τα κάνω θάλασσα ή τα βρω πολύ σκούρα θα φωνάξω τότε μόνο τον επαγγελματία να βγάλει τα κάστανα :lol:

Ετσι είμαι και γω. Τρελός λέμε. 😂Φαντάσου έκανα αλλαγή από συρόμενο παντζούρι σε ρολό εξωτερικό με ιμαντα γιατί κανένας μάστορας δεν το έκανε. Ολοι μου έλεγαν ηλεκτρικό.

https://www.youtube.com/watch?v=Oi1WzFonbQ8

Και όπως είπες δεν είναι μόνο το οικονομικό αλλά η ικανοποίηση όταν το τελειώσεις και είναι τέλειο.Ξεκίνησα για πλάκα με το ένα και τελικά έκανα και τα τέσσερα μπροστινά και άλλαξε όψη το σπίτι πολύ οικονομικά γιατί με ηλεκτρικά το κόστος ξέφευγε.

• Like 3
Δημοσ.

Μια σχετικα παλια βρυση σε ντουζιέρα, όταν την ανοιγω με τον "ρυθμιστή" στη βρύση, τρεχει φουλ ειτε με το ζεστό ειτε με το κρυο. Αν γυρίσω τον ρυθμιστή να στειλει νερο στο "τηλέφωνο" , τοτε κανει ενα γκλουγκ και κοβει, δεν στελνει νερο ! Αυτο το κανει και καμια φορα ενω κανεις ντουζ, αν παιξεις με το κρυο ή το ζεστο για να φτιαξεις θερμοκρασια, αν γυρισεις λιγο ενα απ τα δυο σταματαει... 

Σε καθε περίπτωση φτιαχνει συνήθως προσκαιρα αν βαλω να τρεξει απ τη βρυση, κλεισω γυρίσω στο τηλεφωνο και ανοιξω απαλα απαλα σαν replay το νερο.. 

Τα χει παιξει η βρύση οποτε με μια νεα θα μαι κομπλε? Ή θέλει τίποτα αλλο? 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, panosno1com είπε

Μια σχετικα παλια βρυση σε ντουζιέρα, όταν την ανοιγω με τον "ρυθμιστή" στη βρύση, τρεχει φουλ ειτε με το ζεστό ειτε με το κρυο. Αν γυρίσω τον ρυθμιστή να στειλει νερο στο "τηλέφωνο" , τοτε κανει ενα γκλουγκ και κοβει, δεν στελνει νερο ! Αυτο το κανει και καμια φορα ενω κανεις ντουζ, αν παιξεις με το κρυο ή το ζεστο για να φτιαξεις θερμοκρασια, αν γυρισεις λιγο ενα απ τα δυο σταματαει... 

Σε καθε περίπτωση φτιαχνει συνήθως προσκαιρα αν βαλω να τρεξει απ τη βρυση, κλεισω γυρίσω στο τηλεφωνο και ανοιξω απαλα απαλα σαν replay το νερο.. 

Εμένα καμιά φορά που δεν τρέχει σωστά θέλει απλά λίγο ξετύλιγμα-στριφογύρισμα η σωλήνα σπιράλ του τηλεφώνου. Δεν πρέπει να είναι κάτι τέτοιο το δικό σου αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, zio10 είπε

Εμένα καμιά φορά που δεν τρέχει σωστά θέλει απλά λίγο ξετύλιγμα-στριφογύρισμα η σωλήνα σπιράλ του τηλεφώνου. Δεν πρέπει να είναι κάτι τέτοιο το δικό σου αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Εμενα κανει γκλουπ και δεν τρεχει καθολου! Και ειναι και καπως κοντο το σπιράλ. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, panosno1com είπε

Αν ειναι παρόμοια βρύση μήπως εχει προβλημα με το λαστιχάκι;; Μήπως εχει φυγει από τη θέση του;;

Για δες ένα βιντεάκι που ειχα ανεβάσει παλαιότερα με παρόμοιο πρόβλημα γείτονα😉

https://www.youtube.com/watch?v=-xEdNEGTsbU

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Αν ειναι παρόμοια βρύση μήπως εχει προβλημα με το λαστιχάκι;; Μήπως εχει φυγει από τη θέση του;;

Για δες ένα βιντεάκι που ειχα ανεβάσει παλαιότερα με παρόμοιο πρόβλημα γείτονα😉

https://www.youtube.com/watch?v=-xEdNEGTsbU

Σ ευχαριστώ παππου θα το κοιταξω! Οχι δεν ειναι τετοια βρυση,  ειναι απο αυτές που εχουν αριστερα το ζεστο και δεξιά και το κρυο και γυρνάς 

• Like 1
Δημοσ.

Στο σπίτι που νοικιάζω έχει ταχυθερμαντήρα, το πρόβλημα είναι ότι σε καμία βρύση του σπιτιού στη "μέσαια" θέση δεν βγάζει χλιαρό νερό. θα βγάζει πάντα ή καυτό ή κρύο. αν κάτσω κανένα δεκάλεπτο να παίζω ίσως καταφέρω να το φέρω σε μια φυσιολογική θερμοκρασία.

κοίταξα στο πατάρι αλλά δεν είδα να έχει κάποιο ρυθμιστή, που και πάλι δε ξέρω πόσο θα βοηθήσει όταν το "κλικ" από ζεστό σε κρύο είναι σχεδόν άμεσο.

Παίζει να είναι θέμα πίεσης γιατί το σπίτι έχει σχετικά υψηλή (πάντα συγκρίνοντας με τα προηγούμενα σπίτια). Αν ναι είναι δικό μου θέμα ή της ευδαπ;

Ο ιδιοκτήτης κάνει ότι δε καταλαβαίνει, και οι υδραυλικοί γενικά δε ξέρω πόσο νιώθουν από ταχυθερμαντήρες.

Εχει κανείς καμία ιδέα/πρόταση πέρα από το να πάρω υδραυλικό;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, circadian είπε

Στο σπίτι που νοικιάζω έχει ταχυθερμαντήρα, το πρόβλημα είναι ότι σε καμία βρύση του σπιτιού στη "μέσαια" θέση δεν βγάζει χλιαρό νερό. θα βγάζει πάντα ή καυτό ή κρύο. αν κάτσω κανένα δεκάλεπτο να παίζω ίσως καταφέρω να το φέρω σε μια φυσιολογική θερμοκρασία.

κοίταξα στο πατάρι αλλά δεν είδα να έχει κάποιο ρυθμιστή, που και πάλι δε ξέρω πόσο θα βοηθήσει όταν το "κλικ" από ζεστό σε κρύο είναι σχεδόν άμεσο.

Παίζει να είναι θέμα πίεσης γιατί το σπίτι έχει σχετικά υψηλή (πάντα συγκρίνοντας με τα προηγούμενα σπίτια). Αν ναι είναι δικό μου θέμα ή της ευδαπ;

Ο ιδιοκτήτης κάνει ότι δε καταλαβαίνει, και οι υδραυλικοί γενικά δε ξέρω πόσο νιώθουν από ταχυθερμαντήρες.

Εχει κανείς καμία ιδέα/πρόταση πέρα από το να πάρω υδραυλικό;

Μια θερμομικτικη ισως μετα τον ταχύ θερμαντήρα να σου κοβει τα νερα στους 40-45?

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα πρόσφατα μου κάηκε μια λάμπα που έχω στον διάδρομο έξω από το μπάνιο, έριξε την ασφάλεια και χάλασε και τον διακόπτη.
Την αφαίρεσα, μετά σήκωσα την ασφάλεια, δεν είχε θέμα αλλά ο διακόπτης φυσικά έχει μείνει χαλασμένος.
Αυτό τι σημαίνει για την βλάβη;
Δεν θυμάμαι σε κάψιμο λάμπας να χαλάει και ο διακόπτης.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lucanis είπε

Καλησπέρα πρόσφατα μου κάηκε μια λάμπα που έχω στον διάδρομο έξω από το μπάνιο, έριξε την ασφάλεια και χάλασε και τον διακόπτη.
Την αφαίρεσα, μετά σήκωσα την ασφάλεια, δεν είχε θέμα αλλά ο διακόπτης φυσικά έχει μείνει χαλασμένος.
Αυτό τι σημαίνει για την βλάβη;
Δεν θυμάμαι σε κάψιμο λάμπας να χαλάει και ο διακόπτης.

Όταν λες "χάλασε" ο διακόπτης τι εννοείς ακριβώς;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Doubt είπε

Όταν λες "χάλασε" ο διακόπτης τι εννοείς ακριβώς;

Είναι σαν να έχει μείνει στη μέση και πατώντας πάνω και κάτω δεν κάνει καμία ενέργεια.
Δεν κάνει το γνωστό click δηλαδή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...