Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Witcher1st  μην μου το χαλάς Άλλο το λαστιχάκι του σπιράλ και άλλο του φλοτερ που έβαλα παραπάνω

Spoiler

image.jpeg.593c232a5b1fc2faeca531aef3265288.jpeg

αυτό έχεις ?

28 λεπτά πριν, someone- είπε

Διαβάζω ένα καλοριφέρ αλουμινίου 80ποντοι με τα νερά ζυγίζει γύρω στα 20 κιλά; Δε μπορεί να το αντέξει αυτό; Να τον φωνάξω να τις ξηλώσει να βάλουμε σανίδα;

κάθε 60 cm είναι οι ορθοστάτες Μπορείς να βιδώσεις εκεί την σανίδα όταν και αν έρθει η ώρα Εναλλακτικά βάζεις ντιζοστριφωνα Αν έχεις καταλήξει που θα μπει σώμα και γνωρίζεις το μέγεθος του μπορείς να το κάνεις και τώρα Αν η σανίδα είναι από την πίσω μεριά της γυψοσανίδας δεν θα είναι προσβάσιμη σε περίπτωση που σαπίσει λόγο υπογείου  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 minutes ago, hp8 said:

Witcher1st  μην μου το χαλάς Άλλο το λαστιχάκι του σπιράλ και άλλο του φλοτερ που έβαλα παραπάνω

Hide contents

αυτό έχεις ?

Το προβλημα ειναι το λαστιχακι του σπιραλ, το φλοτερ θελει ολοκληρο αλλαγη. Με 5-10 ευρω θα παρω καινουριο.

https://streamable.com/inwfkx

IMG_20250827_152721.jpg

* Το ξερω οτι το φλοτερ ειναι στραβο, αλλα δε μπορω να κραταω κοντρα, οταν σφιγγω τη βαλβιδα, περιμενω να μου ερθει η γκαζοταναλια που μου ειπες.

Επεξ/σία από Witcher1st
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Το προβλημα ειναι το λαστιχακι του σπιραλ, το φλοτερ θελει ολοκληρο αλλαγη.

έχουμε ακριβώς τα ίδια μηχανισμό αέρος και φλοτερ απλό Το βίντεο το είδες Θα τα καταφέρεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 minutes ago, hp8 said:

έχουμε ακριβώς τα ίδια μηχανισμό αέρος και φλοτερ απλό Το βίντεο το είδες Θα τα καταφέρεις 

Δες λιγο το βιντεο που ανεβασα. Εχει διαρροη το σπιραλ αρκετα εντονη. Λειπει το λαστιχακι.

Το βιντεο το ειδα 10 φορες, ευκολο ειναι. Απλα πρεπει πρωτα να το βγαλω το παλιο το φλοτερ, γιατι εχει κολλησει το παξιμαδι οπως ειπαμε και πιο πανω. 

Επεξ/σία από Witcher1st
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, hp8 είπε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

κάθε 60 cm είναι οι ορθοστάτες Μπορείς να βιδώσεις εκεί την σανίδα όταν και αν έρθει η ώρα Εναλλακτικά βάζεις ντιζοστριφωνα Αν έχεις καταλήξει που θα μπει σώμα και γνωρίζεις το μέγεθος του μπορείς να το κάνεις και τώρα Αν η σανίδα είναι από την πίσω μεριά της γυψοσανίδας δεν θα είναι προσβάσιμη σε περίπτωση που σαπίσει λόγο υπογείου  

Και που θα μπει η σανίδα έξω από τον τοίχο; Δε το έπιασα. Τα σώματα έχω καταλήξει που θα μπούν καθώς έχουν βγει οι σωλήνες από το πάτωμα να υπάρχουν. Λάθος μου δεν είναι ακριβώς υπόγειο ισόγειο είναι και από έξω υπάρχει και θερμοπρόσοψη που έγινε πριν 2-3 χρόνια. Οπότε λίγο δύσκολο να πάρει υγρασία. Αν του έλεγα να έρθει τώρα που είναι ακόμα αβαφο να τρυπήσει και να περάσει μέσα σανίδα να την βιδώσουμε και να κλείσει και να στοκάρει;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Δες λιγο το βιντεο που ανεβασα.

Το είδα Για βοήθα λίγο

3 λεπτά πριν, someone- είπε

Και που θα μπει η σανίδα έξω από τον τοίχο;

Πάνω απ τη γυψοσανίδα  Βιδώνεις την σανίδα στους ορθοστάτες και στην γυψοσανιδα  Τις βάσεις του σώματος πάνω στην σανίδα 18 mm Ένα 80ρι σώμα όπως είπες θα την καλύψει Το λέω για να μην ξηλώνεις  

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς αυτό έκανε ο γυψοσανιδατζής μου που ήθελα να βάλω σε μια κατασκευή - σύνθεση, επίτοιχη βάση τηλεόρασης. Έβαλε μέσα από την γυψοσανίδα και στήριξε στους οδηγούς κομμάτι κόντρα πλακέ θαλάσσης για να μπορώ να βάλω τη βάση όπου ήθελα. 
Τώρα θα έλεγα αν σε παίρνει, να δείς πού είναι οι ορθοστάτες με ένα μαγνήτη ή από τις βίδες αν είναι ακόμα άβαφο, και να δεις αν παίρνει να τοποθετήσεις εκεί τα ούπα στερέωσης του σώματος. Ή να τραβήξεις καμία τραβέρσα από λάμα γαλβάνι από ορθοστάτη σε ορθοστάτη, που θα κρυφτεί πίσω από το σώμα και δε θα φαίνεται και έτσι τρυπάει όπου θέλει ο υδραυλικός ενδιάμεσα, για να μην ξηλώνεις.

4 λεπτά πριν, hp8 είπε

σανίδα 18 mm

θα του βγάλει βέβαια 18mm έξω το σώμα αλλά είναι κι αυτό μια λύση.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mechpanos είπε

θα του βγάλει βέβαια 18mm έξω το σώμα αλλά είναι κι αυτό μια λύση.

συμφωνώ Η βάση στήριξης του σώματος  έχει δυο διαστάσεις απόστασης από τον τοίχο Την φαρδιά  την βάζει στη σανίδα και κρεμά το σώμα  στη μικρή και κερδίζει 15mm +

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, hp8 είπε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

αυτό έχεις ?

Είναι κάθε 60 οι ορθοστάτες όντως, αλλά στα σημεία των καλοριφέρ οι ορθοστάτες δε βολεύουν. Νομίζω η λύση είναι να κόψει να περάσουμε σανίδα να την βιδώσουμε και να ξαναστοκαρει

Επεξ/σία από someone-
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, someone- είπε

στα σημεία των καλοριφέρ οι ορθοστάτες δε βολεύουν. Νομίζω η λύση είναι να κόψει να περάσουμε σανίδα να την βιδώσουμε και να ξαναστοκαρει

Αν πας σε αυτή την λύση και αν δεν έχεις μόνωση μεταξύ γυψοσανίδας και τοίχου θα μπορούσε να μπουν και Ytong αντίστοιχου πάχους Τα κολλάς  η τα βιδώνεις στον τοίχο και μπαίνουν μέσα στον στρωτηρα και ορθοστάτες

Δημοσ.
5 hours ago, hp8 said:

Το είδα Για βοήθα λίγο

Πάνω απ τη γυψοσανίδα  Βιδώνεις την σανίδα στους ορθοστάτες και στην γυψοσανιδα  Τις βάσεις του σώματος πάνω στην σανίδα 18 mm Ένα 80ρι σώμα όπως είπες θα την καλύψει Το λέω για να μην ξηλώνεις  

ΟΠΑ ΛΑΘΟΣ ΒΙΝΤΕΟ, ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΑ!!

https://streamable.com/6qnc83

Εδω το σωστο! Αλλαζω ολο το σπιραλ ή μπορω να βρω και λαστιχο για αυτο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Witcher1st είπε

μπορω να βρω και λαστιχο για αυτο;

εννοείται  Αν είναι παλιό καλό είναι να το αλλάξεις μην σκάσει και  πλημμυρίσεις

https://www.skroutz.gr/s/61377896/lastichaki-rodela-1-2-10tmch.html

https://www.skroutz.gr/s/61388180/lastichaki-fimper-1-2-10tmch.html

Επεξ/σία από hp8
  • Like 1
Δημοσ.
12 minutes ago, hp8 said:

εννοείται  Αν είναι παλιό καλό είναι να το αλλάξεις μην σκάσει και  πλημμυρίσεις

https://www.skroutz.gr/s/61377896/lastichaki-rodela-1-2-10tmch.html

https://www.skroutz.gr/s/61388180/lastichaki-fimper-1-2-10tmch.html

Το εχω πεταξει, ειναι χωρις λαστιχακι τωρα το σπιραλ, για αυτο τρεχουν νερα. Θα παω να αγορασω αυριο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το φλοτερ δε μπαινει και ειμαι μεασ στα νευρα. 1/2" ζητησα ειναι πολυ μεγαλυτερο. Εκτος και εαν ηθελα 3/8 και εγινε λαθος διαγνωση εδω μεσα. Τζαμπα 12 ευρω.

IMG_20250828_143935.jpg

IMG_20250828_143941.jpg

Επεξ/σία από Witcher1st

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...