hp8 Δημοσ. χθες στις 03:24 μμ Δημοσ. χθες στις 03:24 μμ 32 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Πηρα ολο το μηχανησμο, αλλα δε μπορω να βγαλω αυτο που εχει ηδη. Τι κανω; Το γυρναω με δυναμη, αλλα δε βγαινει. αυτο δεν αλλάζει αν δεν βγάλεις όλο το καζανάκι Θέλει ένα ειδικό πλαστικό συνήθως μεγάλο εξάγωνο κλειδί θέλουν εμπειρίες και εργαλεία αυτά Άλλαξε μονο ότι έχεις λύσει μέχρι τώρα γιατί σε βλέπω να μην γλυτώνεις τον υδραυλικό Για ένα φλοτερ ξεκίνησες μην πας σε γενικό χωρίς λόγο Βαλέ αυτο με την μαύρη φούσκα και είσαι οκ Πάρε το άγριο μέρος ενός σφουγγαριού και καθάρισε την έδρα από τυχόν άλατα εκεί που πατάει η μαύρη φούσκα
Witcher1st Δημοσ. χθες στις 03:26 μμ Δημοσ. χθες στις 03:26 μμ SPK-ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΕΡΟΣ Νο1 γραφει ο μηχανισμος. 2 minutes ago, hp8 said: αυτο δεν αλλάζει αν δεν βγάλεις όλο το καζανάκι Θέλει ένα ειδικό πλαστικό συνήθως μεγάλο εξάγωνο κλειδί θέλουν εμπειρίες και εργαλεία αυτά Άλλαξε μονο ότι έχεις λύσει μέχρι τώρα γιατί σε βλέπω να μην γλυτώνεις τον υδραυλικό Για ένα φλοτερ ξεκίνησες μην πας σε γενικό χωρίς λόγο Βαλέ αυτο με την μαύρη φούσκα και είσαι οκ Πάρε το άγριο μέρος ενός σφουγγαριού και καθάρισε την έδρα από τυχόν άλατα εκεί που πατάει η μαύρη φούσκα Ρε φιλε τα εβγαλα ολα, δε μπαινει η διαμετρος ειναι πολυ μεγαλυτερη.
hp8 Δημοσ. χθες στις 03:26 μμ Δημοσ. χθες στις 03:26 μμ 43 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Το φλοτερ δε μπαινει και ειμαι μεασ στα νευρα. 1/2" ζητησα ειναι πολυ μεγαλυτερο. Εκτος και εαν ηθελα 3/8 και εγινε λαθος διαγνωση εδω μεσα. Τζαμπα 12 ευρω. 3/8 επρεπε να παρεις Αφου αυτο ειχες Τα ειπαμε Γιαυτο ειχε και τον ανταπτορα για να βιδωσει το σπιραλ
Witcher1st Δημοσ. χθες στις 03:28 μμ Δημοσ. χθες στις 03:28 μμ Εδω το γραφεις το επομενο φλοτερ να ειναι 1/2. Τεσπα θα καλεσω υδραυλικο.
hp8 Δημοσ. χθες στις 03:31 μμ Δημοσ. χθες στις 03:31 μμ Μόλις τώρα, Witcher1st είπε Εδω το γραφεις το επομενο φλοτερ να ειναι 1/2. Τεσπα θα καλεσω υδραυλικο. Ναι αλλα γραφω εκτος και αν η τρυπα ειναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ 3/8
predator77 Δημοσ. χθες στις 03:31 μμ Δημοσ. χθες στις 03:31 μμ τραγικη περιγραφη αληθεια!!!ολοκληρη επιστημη για ενα φλοτερ!!!απο εναν υδραυλικο!!
Witcher1st Δημοσ. χθες στις 03:32 μμ Δημοσ. χθες στις 03:32 μμ Just now, hp8 said: Ναι αλλα γραφω εκτος και αν η τρυπα ειναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ 3/8 Δεν το εδωσα σημασια, γιατι ειχε λαθος συντακτικο. Τεσπα, 12 ευρω ειναι δε θα μου λειψουν. Αλλη φορα θα ειμαι πιο προσεκτικος.
hp8 Δημοσ. χθες στις 03:35 μμ Δημοσ. χθες στις 03:35 μμ Μόλις τώρα, Witcher1st είπε Δεν το εδωσα σημασια, γιατι ειχε λαθος συντακτικο. Τεσπα, 12 ευρω ειναι δε θα μου λειψουν. Αλλη φορα θα ειμαι πιο προσεκτικος. το καινούριο φλοτέρ είναι ίδιο ? πέραν της διάστασης ?
Vstromrider Δημοσ. χθες στις 04:29 μμ Δημοσ. χθες στις 04:29 μμ 57 λεπτά πριν, hp8 είπε Ναι αλλα γραφω εκτος και αν η τρυπα ειναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ 3/8 βαστα μην σου ζητησει και αποζημιωση... 1
Doubt Δημοσ. χθες στις 05:09 μμ Δημοσ. χθες στις 05:09 μμ 1 ώρα πριν, Witcher1st είπε Δεν το εδωσα σημασια, γιατι ειχε λαθος συντακτικο. Τεσπα, 12 ευρω ειναι δε θα μου λειψουν. Αλλη φορα θα ειμαι πιο προσεκτικος. Ας το πας πίσω να πάρεις το σωστό, έγινε λάθος, μήπως θα είσαι ο μόνος;
hp8 Δημοσ. χθες στις 05:09 μμ Δημοσ. χθες στις 05:09 μμ 39 λεπτά πριν, Vstromrider είπε βαστα μην σου ζητησει και αποζημιωση... Μπα ο Witcher1st έγραψε οτι δεν θα του λείψουν τα 12 € Το προφέσορα φοβάμαι μην τυχόν και έχει καμιά άκρη στο Υπ Παιδείας και μου ζητήσουν να ξαναπάω σχολείο για να μάθω να κάνω καλύτερες περιγραφές 2
Witcher1st Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Συγνωμη για το υφος μου, αλλα εχω αρκετα προβληματα αυτες τις ημερες και εδω ειναι το κερασακι στη τουρτα. Πηγα αλλαξα το φλοτερ, αλλα σπιραλ δεν υπαρχει 1/2 - 3/8 , μου ειπαν οτι πρεπει να χρησιμοποιησω το 1/2 - 1/2 και την προεκταση που ειχα. Οντως; https://www.polisafety.gr/product/spiral-sindesews-inox-quickflex-thil-12-thil-38-viospiral/ Εγω μια χαρα βλεπω να υπαρχει. Πηγα σε 3 μαγαζια και ολοι μου ειπαν οτι δεν υπαρχει.
papoys1 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Στις 27/8/2025 στις 1:28 ΜΜ, Witcher1st είπε Περα απο το φλοτερ που μαλλον εχει χαλασει ο μηχανισμος και δε παει μεχρι τερμα πανω, οποτε παντα ριχνει σταγονες, εχω μεγαλη διαρροη απο αυτο το σημειο, καθως εβγαλα το λαστιχακι απο μεσα, ειχε φθαρει. Υπαρχει λαστιχακι για αυτο το σπιραλ; εκεί που θα πάρεις το φλοτέρ να πάρεις και ένα κοινούργιο παρόμοιο αλλ΄λα να προσέξεις να βιδώνει απευθείας στο φλοτέρ και να μην χρειάζεται αντάπτορα όπως το παλιό. Αυτά παίρνουν λαστιχάκια τα οποία αν φθαρούν φυσικά αλλάζουν.Και όπως είπαμε δεν χρειάζονται πολύ σφίξιμο γιατί σπάει το λαστιχάκι και θα έχεις διαρροή
Witcher1st Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 28 minutes ago, papoys1 said: εκεί που θα πάρεις το φλοτέρ να πάρεις και ένα κοινούργιο παρόμοιο αλλ΄λα να προσέξεις να βιδώνει απευθείας στο φλοτέρ και να μην χρειάζεται αντάπτορα όπως το παλιό. Αυτά παίρνουν λαστιχάκια τα οποία αν φθαρούν φυσικά αλλάζουν.Και όπως είπαμε δεν χρειάζονται πολύ σφίξιμο γιατί σπάει το λαστιχάκι και θα έχεις διαρροή Αυτο λεω στο πιο πανω μηνυμα, οτι πηγα σε 3 μαγαζια και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει. Οποτε πηρα ξανα ενα καινουριο 1/2 - 1/2 και ακομα ενα καινουριο ανταπτορα. Αλλα θελω και τεφλον τωρα γιατι σταζει νερα στη συνδεση.
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 2 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Αυτο λεω στο πιο πανω μηνυμα, οτι πηγα σε 3 μαγαζια και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει. Οποτε πηρα ξανα ενα καινουριο 1/2 - 1/2 και ακομα ενα καινουριο ανταπτορα. Αλλα θελω και τεφλον τωρα γιατι σταζει νερα στη συνδεση. Eκεί που τα αγόρασες δεν πήρες και τεφλόν;Μπορεί να βρεις και σε σουπερ μαρκετ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα