mechpanos Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 53 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Παλια (ισως να το κανουν και τώρα) έπαιρναν Νοva απο την Ελλάδα (τον δέκτη και την κάρτα) και το εβαζαν στην Γερμανία. Ειχαν την συνδρομή σε καποιον δικο τους απο την Ελλαδα και βλεπανε απο την Γερμανια. Φυσικα απαγορεύετε και αυτό, κάποια στιγμη η Nova εκοβε το σημα και επρεπε να τους παρεις τηλ/νο. Αλλα πως να τους πάρεις απο την Γερμανία?. Θα το έβλεπαν. Αυτο σου λεω ηταν παλια πριν βγουν τα κινητα τηλεφωνά . Τελικά κουτσα στραβά το κατάφερναν και έβλεπαν . Τωρα με το ιντερνετ μπορείς να τα δεις τα καναλια και δικτυακά αν και νομίζω οτι δεν ανοίγουν ολα σε καποιες χωρες η πεφτει μαύρο οταν παίζουν κάποια ταινία η περιεχόμενο που τα πνευματικά δικαιώματα ειναι μονο για την Ελλάδα. Βάζεις vpn και φαίνεται ότι είσαι στην Ελλάδα αυτό λύνεται. 1
andreas-d Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Petros Electron είπε Παλια (ισως να το κανουν και τώρα) έπαιρναν Νοva απο την Ελλάδα (τον δέκτη και την κάρτα) και το εβαζαν στην Γερμανία. Ειχαν την συνδρομή σε καποιον δικο τους απο την Ελλαδα και βλεπανε απο την Γερμανια. Φυσικα απαγορεύετε και αυτό, κάποια στιγμη η Nova εκοβε το σημα και επρεπε να τους παρεις τηλ/νο. Αλλα πως να τους πάρεις απο την Γερμανία?. Θα το έβλεπαν. Αυτο σου λεω ηταν παλια πριν βγουν τα κινητα τηλεφωνά . Τελικά κουτσα στραβά το κατάφερναν και έβλεπαν . Τωρα με το ιντερνετ μπορείς να τα δεις τα καναλια και δικτυακά αν και νομίζω οτι δεν ανοίγουν ολα σε καποιες χωρες η πεφτει μαύρο οταν παίζουν κάποια ταινία η περιεχόμενο που τα πνευματικά δικαιώματα ειναι μονο για την Ελλάδα. Και εγώ παλιά nova είχα, μετά όμως κλείδωσε τον αποκωδικοποιητη και έπρεπε να στοχεύεις μόνο στις 13° αν είχαμε πρώτο τον astra και δεύτερο τον hotbird τότε δεν έπαιζε, ιδιαίτερα άμα δεν ήσουν σε δικό σου σπίτι ήταν πρόβλημα, γιατι δεν επιτρέπεται να πειράξεις το πιάτο, εκεί σταμάτησα την σύνδεση.. Μετά λίγο στην παρανομία, μετά λίγο ίντερνετ αλλά σχεδόν κάθε βράδυ μαύρο, οπότε τώρα έχουμε σωθεί.. Βέβαια σε δικό μου σπίτι πλέον και με καλωδιακή και με satellite οπότε κανένα πρόβλημα. Πάντως η Nova έκανε τα στραβά μάτια εγώ είχα μιλήσει τηλεφωνικός και τους είπα το πρόβλημα εδω Γερμανία, αλλά μόνο λίγο μπλα μπλα μπλα και τέλος δεν είχαν πρόβλημα αλλά δεν μπορούσαν να διορθώσουν το πρόβλημα με τον αποκωδικοποιητη.. Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από andreas-d 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα