aGka8l Δημοσ. Τρίτη στις 12:16 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:16 μμ εξωτερικά , ανάμεσα απο αλουμίνια και μεταξυ τοίχου και μαρμάρου , να βαλω αρμοκολλα ή σιλικόνη ανιμοχλική?
papoys1 Δημοσ. Τρίτη στις 01:47 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:47 μμ 1 ώρα πριν, aGka8l είπε εξωτερικά , ανάμεσα απο αλουμίνια και μεταξυ τοίχου και μαρμάρου , να βαλω αρμοκολλα ή σιλικόνη ανιμοχλική? Για ποιο λόγο αντιμουχλική;; Πρόσφατα ανάμεσα σε τοίχο με alfa block που εχτισα και κάσωμα από μπαλκονόπορτα αλουμινίου έβαλα ακρυλική σιλικόνη λευκή με πιστόλι την οποία μπορείς και να βάψεις οτι χρώμα θες. αρμόκολα σιλικόνης τέτοιου τύπου σίγουρα θα είναι καλύτερη απλά ανεβαίνει το κόστος. 1
andreas-d Δημοσ. Τρίτη στις 01:57 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:57 μμ 1 ώρα πριν, aGka8l είπε εξωτερικά , ανάμεσα απο αλουμίνια και μεταξυ τοίχου και μαρμάρου , να βαλω αρμοκολλα ή σιλικόνη ανιμοχλική? Εξωτερικά ακρυλική καλύτερα..
st@kas Δημοσ. Τρίτη στις 02:10 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:10 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, aGka8l είπε εξωτερικά , ανάμεσα απο αλουμίνια και μεταξυ τοίχου και μαρμάρου , να βαλω αρμοκολλα ή σιλικόνη ανιμοχλική? Εγώ θα πρότεινα κάποιο σφραγιστικό υβριδικό πολυμερές, τα οποία βάφονται κανονικά Το απλό ακρυλικό αργά ή γρήγορα θα κάνει ρωγμή Επεξ/σία Τρίτη στις 02:11 μμ από st@kas 1
papoys1 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 23 ώρες πριν, st@kas είπε Εγώ θα πρότεινα κάποιο σφραγιστικό υβριδικό πολυμερές, τα οποία βάφονται κανονικά Το απλό ακρυλικό αργά ή γρήγορα θα κάνει ρωγμή Και η ακρυλική μαστίχη βάφεται. Σιγουρα αυτο που προτείνεις έχει καλύτερη αντοχή στο χρόνο θα σου πω όμως ότι στη θάλασσα που το είχα σε κουφώματα αλουμινίου για 15 χρόνια περίπου και τα οποία πρόσφατα άλλαξα ήταν σε καλή κατάσταση και με πολύ δυσκολία ξεκολούσε για να το αφαιρέσω. Οπότε στα νέα αλουμίνια έβαλα και πάλι παρόμοια. Δοκίμασα με καθαρή σιλικόνη για καλύτερη αντοχή αλλα δε μου άρεσε το αποτέλεσμα και ξαναπήγα στο ίδιο.
andreas-d Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 13 λεπτά πριν, papoys1 είπε Και η ακρυλική μαστίχη βάφεται. Σιγουρα αυτο που προτείνεις έχει καλύτερη αντοχή στο χρόνο θα σου πω όμως ότι στη θάλασσα που το είχα σε κουφώματα αλουμινίου για 15 χρόνια περίπου και τα οποία πρόσφατα άλλαξα ήταν σε καλή κατάσταση και με πολύ δυσκολία ξεκολούσε για να το αφαιρέσω. Οπότε στα νέα αλουμίνια έβαλα και πάλι παρόμοια. Δοκίμασα με καθαρή σιλικόνη για καλύτερη αντοχή αλλα δε μου άρεσε το αποτέλεσμα και ξαναπήγα στο ίδιο. Σωστός η σιλικόνη δεν κάνει για εξωτερικό χώρο, η ακρυλική είναι ιδανική, εφόσον η επιφάνεια είναι καθαρή και περαστεί και ένα αστάρι πριν την εφαρμογή δεν ξεκολλάει με τίποτα είναι σαν μαστίχα και σκληραίνει πολύ αργά, δουλεύεται με νερό και βάφεται..
st@kas Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Και η ακρυλική μαστίχη βάφεται. Σιγουρα αυτο που προτείνεις έχει καλύτερη αντοχή στο χρόνο θα σου πω όμως ότι στη θάλασσα που το είχα σε κουφώματα αλουμινίου για 15 χρόνια περίπου και τα οποία πρόσφατα άλλαξα ήταν σε καλή κατάσταση και με πολύ δυσκολία ξεκολούσε για να το αφαιρέσω. Οπότε στα νέα αλουμίνια έβαλα και πάλι παρόμοια. Δοκίμασα με καθαρή σιλικόνη για καλύτερη αντοχή αλλα δε μου άρεσε το αποτέλεσμα και ξαναπήγα στο ίδιο. 15 χρόνια και ακρυλική είναι από τα παράδοξα. Εκτός και αν έχουμε στο μυαλό μας διαφορετική ακρυλική. Πλέον υπάρχουν τόσα πολλά υλικά Νέας τεχνολογίας που θεωρώ ότι είναι κρίμα να βάζεις απλά ακρυλικά και σιλικόνες, αν θες να έχεις μακροζωία. Όπως για δίπλα στην θάλασσα υπάρχουν σφραγιστικα με πιστοποίηση marine, δλδ να βρέχονται από θαλασσινό νερό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα