Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Ποια η γνώμη σας για τις ελληνικές στοιχημαπτικές; Ποια παιχνίδια αποφέρουν καλά έσοδα και δεν έχουν χασούρες;
Nabuko Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 4 λεπτά πριν, Dream_Killer είπε Ποια η γνώμη σας για τις ελληνικές στοιχημαπτικές; Είναι πάρα πολύ καλές μαζί σου Spoiler όσο χάνεις 5 λεπτά πριν, Dream_Killer είπε Ποια παιχνίδια αποφέρουν καλά έσοδα και δεν έχουν χασούρες; Κανένα 1
fmarkos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 3 ώρες πριν, Dream_Killer είπε Ποια παιχνίδια αποφέρουν καλά έσοδα και δεν έχουν χασούρες; Τα φρουτάκια, αν είσαι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 3 ώρες πριν, Dream_Killer είπε Ποια η γνώμη σας για τις ελληνικές στοιχημαπτικές; Ποια παιχνίδια αποφέρουν καλά έσοδα και δεν έχουν χασούρες; τα παιχνίδια χωρίς σύνορα. 1
panagiotis54 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Ποια παιχνίδια αποφέρουν καλά έσοδα και δεν έχουν χασούρες; ολα τα παιχνιδια που ειναι ενεργα αποφερουν κερδη και δεν εχουν χασουρες στην εταιρεια, αυτα που δεν αποφερουν κερδη καταργουνται απο την εταιρεια. ειναι η 2-3 φορα που κανεις τετοιες ερωτησεις...κατανοω την αναγκη πολυ καλα, αλλα κατι δεν παει καλα εδω.... 1
Arkin Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Στις 25/7/2024 στις 1:08 ΜΜ, Dream_Killer είπε guys τι παίζετε; Τίποτα μιας και είναι ο μόνος τρόπος για να κερδίσεις. Σε κάθε άλλη περίπτωση μόνο χαμένος θα βγεις μακροπρόθεσμα. 2
Charismo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δεν κατάλαβα ποτέ την έκρηξη των στοιχηματικών που βλέπουμε τελευταία. Το "εύκολο" χρήμα κυνηγούν όλοι? Μια φορά κάθε τέσσερα χρόνια μπορεί να παίξω σε κανένα Μουντιάλ 10€ για το χαβαλέ με φίλους. Από εκεί και πέρα τα φρουτάκια ειδικά δεν τα κατάλαβα ποτέ. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Arkin είπε Τίποτα μιας και είναι ο μόνος τρόπος για να κερδίσεις. Σε κάθε άλλη περίπτωση μόνο χαμένος θα βγεις μακροπρόθεσμα. Η πιθανή απόδοση συνδέεται με το πιθανό ρίσκο που αναλαμβάνεις, αλλά ο τζόγος έχει μηδενικό ρίσκο με αμφισβητούμενη απόδοση οπότε δεν αξίζει να ασχοληθούμε Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2024 από Dream_Killer
patsour Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Εγώ παίζω με σκανερ από το I play guru που έχω φτιάξει και το έχω τεστάρει 1.5 χρόνο σε γκολ Ημ με αποτελεσματικότητα 82%!ψαξτε το λίγο και δεν θα χάσετε..
pkkaragio Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Καλησπέρα,20/7 /25 Αμαζόνας Μποταφόγκο έχω 8 κόρνερ και δεν με πληρώνουν διότι λένε έχει 7 κόρνερ...κοιτάω όλες τις σελίδες και όλοι μα όλοι το έχουν 8...μιλάμε για 261 ευρώ...απατεωνες Σε απάντηση τους....ένα κόρνερ στο 11 έγινε πλάγιο άουτ....δηλ για όλους έγινε κόρνερ για τη bet πλάγιο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα