Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θελει VPN.

Δεν θελει τηλεφωνο.

Δεν θελει ινδικο email.

Μπητε στο ινδικο site καντε ενα account και τελειωνει η ιστορια.

https://store.playstation.com/en-in/pages/latest

Για δωροκαρτες απο το ινδικο αμαζον γιατι δεν εχει προμηθεια οπως τα υπολοιπα site.

• Like 3
  • Απαντ. 354
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, solid21 είπε

Δεν θελει VPN.

Δεν θελει τηλεφωνο.

Δεν θελει ινδικο email.

Μπητε στο ινδικο site καντε ενα account και τελειωνει η ιστορια.

https://store.playstation.com/en-in/pages/latest

Για δωροκαρτες απο το ινδικο αμαζον γιατι δεν εχει προμηθεια οπως τα υπολοιπα site.

απο αμαζον θελει σιγουρα παντως vpn + αιρθμο τηλ για να σε αφηνει να κανεις παραγγελιες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 minutes ago, pasxaliskar said:

απο αμαζον θελει σιγουρα παντως vpn + αιρθμο τηλ για να σε αφηνει να κανεις παραγγελιες

8 χρόνια Ινδός δεν ζητησε ποτε τηλέφωνο κ VPN. Τυχερός θα ήμουν.

όπως τα λεει ο @solid21

Αναμασάμε καθε λίγους μήνες τα ιδια

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε

Τίποτα από αυτα δεν χρειάζεται. Κάνεις login με τον λογαριασμό που έχεις από άλλο Amazon και βάζεις μια random διεύθυνση ινδιας.

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, leo066 είπε

Τίποτα από αυτα δεν χρειάζεται. Κάνεις login με τον λογαριασμό που έχεις από άλλο Amazon και βάζεις μια random διεύθυνση ινδιας.

εγω ειμαι σιγουρος οτι χρειαζετε νουμερο για παραγγελια.. θυμαμαι απο τα βιντεακια του σωτηρη.. τελος παντων .. ποτε αγοραζω απο αμαζον ποτε απο ενεμπα.. με καποια κουπονια της ενεμπα βγαινει πιο κατω και απο αμαζον 

40 λεπτά πριν, sndev είπε

8 χρόνια Ινδός δεν ζητησε ποτε τηλέφωνο κ VPN. Τυχερός θα ήμουν.

όπως τα λεει ο @solid21

Αναμασάμε καθε λίγους μήνες τα ιδια

8 χρονια ? το 2022 εγινε αυτο με τα 3 tires και τις συνδρομες.. πριν το 2022 1 συνδρομη ειχαν και ελλαδα και ινδια .. αλλα παραλο αυτα νομιζω πριν 8 χρονια αξιζει πιο πολυ τουρκια εαν κρινω απο το 22-23 που ειχα κανει και φορτωσα χρονια συνδρομων στα 16 ευρω το ετος 

Δημοσ.

Μολις έκανα χωρις κανένα πρόβλημα India playstation account NEO

Δε μου ζητήθηκε τηλ, δεν αντιμετώπισα κανένα ζήτημα.

VPN είχα καλού κακού μιας και το έχω πληρωμένο σε Ινδια.

Ερωτησις: Αν αγοράσω playstation gift card απο amazon.in με το δικό μου amazon account, θα περάσει ελληνική κάρτα;

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε

Ερωτησις: Αν αγοράσω playstation gift card απο amazon.in με το δικό μου amazon account, θα περάσει ελληνική κάρτα;

εγω με payze αγοραζω και περναει κομπλε.. απλα εχω και ινδικο νουμερο περασμενο που λενε τα παιδια οτι μπορεις και με αλλο λογαριασμο .. δοκιμασε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, pasxaliskar said:

εγω ειμαι σιγουρος οτι χρειαζετε νουμερο για παραγγελια.. θυμαμαι απο τα βιντεακια του σωτηρη.. τελος παντων .. ποτε αγοραζω απο αμαζον ποτε απο ενεμπα.. με καποια κουπονια της ενεμπα βγαινει πιο κατω και απο αμαζον 

8 χρονια ? το 2022 εγινε αυτο με τα 3 tires και τις συνδρομες.. πριν το 2022 1 συνδρομη ειχαν και ελλαδα και ινδια .. αλλα παραλο αυτα νομιζω πριν 8 χρονια αξιζει πιο πολυ τουρκια εαν κρινω απο το 22-23 που ειχα κανει και φορτωσα χρονια συνδρομων στα 16 ευρω το ετος 

Μπορει κ παραπανω. εχω την εντυπωση οτι το uncharted 4 στο ps4 απο εκει το πηρα. 

anyway δεν αγοραζεις μονο συνδρομες αλλα και παιχνιδια. Mη το βλεπεις κοντοφθαλμα μονο με τις συδρομες που πεσανε ολοι με τα μουτρα οταν γινανε τα tier . καποτε αγοραζαμε 2 φιλοι οικονoμικοτερα ενα παιχνιδι απο αλλες αγορες κ το μοιραζομασταν. Καποιοι το κανανε απο usa λογο δολαριου 

το τι αξιζει ειναι σχετικο. τοτε δεν υπηρχε τροπος να τριπλαρεις μεσω τουρκιας που κ τοτε τα games ηταν ακομα πιο οικονομικα για share απο κει αλλα τι να κανεις οταν δεν υπαρχει τροπος ,  πας στον επομενο πιο ακριβο.

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, sndev είπε

Μπορει κ παραπανω. εχω την εντυπωση οτι το uncharted 4 στο ps4 απο εκει το πηρα. 

anyway δεν αγοραζεις μονο συνδρομες αλλα και παιχνιδια. Mη το βλεπεις κοντοφθαλμα μονο με τις συδρομες που πεσανε ολοι με τα μουτρα οταν γινανε τα tier . καποτε αγοραζαμε 2 φιλοι οικονoμικοτερα ενα παιχνιδι απο αλλες αγορες κ το μοιραζομασταν. Καποιοι το κανανε απο usa λογο δολαριου 

το τι αξιζει ειναι σχετικο. τοτε δεν υπηρχε τροπος να τριπλαρεις μεσω τουρκιας που κ τοτε τα games ηταν ακομα πιο οικονομικα για share απο κει αλλα τι να κανεις οταν δεν υπαρχει τροπος ,  πας στον επομενο πιο ακριβο.

και τα παιχνιδια ηταν πιο φθηνα τουρκια τοτε ..τελος παντων οτι ειναι 

ναι ισχυει πας στο επομενο πιο ακριβο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα και παλι. 
διαφορες αναμεσα σε συνδρομη ινδιας και τουρκιας; 
τροποι πληρωμης; 
θελω το πιο ευκολο. 

Χρειάζεται vpn? 
κινητό τηλέφωνο ; 

Boomer που δεν έχει ασχοληθεί με ps5 μετά το ps2 😆

Επεξ/σία από venuets

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...