pink_glitter Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Καλησπέρα και πάλι σε όλους. Αφού βρήκα το σπίτι που με ενδιαφέρει, εν τέλει είναι από μεσιτικό, θα ήθελα να ρωτήσω από την εμπειρία σας, διότι εγώ δεν γνωρίζω από αυτά. Αν τους πω ότι θέλω να το κλείσω, αλλά επειδή πληρώνομαι Τετάρτη θα τους δώσω τα χρήματα τότε, είναι μεγάλη η πιθανότητα να παρουσιαστεί θέμα;
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου 14 λεπτά πριν, pink_glitter είπε Καλησπέρα και πάλι σε όλους. Αφού βρήκα το σπίτι που με ενδιαφέρει, εν τέλει είναι από μεσιτικό, θα ήθελα να ρωτήσω από την εμπειρία σας, διότι εγώ δεν γνωρίζω από αυτά. Αν τους πω ότι θέλω να το κλείσω, αλλά επειδή πληρώνομαι Τετάρτη θα τους δώσω τα χρήματα τότε, είναι μεγάλη η πιθανότητα να παρουσιαστεί θέμα; Τι να σου πούμε εμείς για το τι θα κάνει το μεσιτικό;
pink_glitter Δημοσ. 28 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τι να σου πούμε εμείς για το τι θα κάνει το μεσιτικό; Απλά μήπως τυγχάνει και έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία ρώτησα...
Morosana Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Λογικά δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα για 2 μέρες ειδικά αν τους εξηγήσεις πως.περιμενεις.να πληρωθείς. Εξάλλου δεν θα δώσεις λεφτά στο μεσιτικό πριν γίνει το μισθωτήριο και αυτό μπορεί να γίνει και μετά την Τετάρτη. Αν σου πουν ότι ο ιδιοκτήτης δεν δέχεται είναι red flag ότι θα έχεις να κάνεις με κάποιον που με το που θα περνάει έστω και μια μέρα από τη συμφωνημένη θα σε πρήζει στα τηλέφωνα. 1
pink_glitter Δημοσ. 28 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 53 λεπτά πριν, Morosana είπε Λογικά δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα για 2 μέρες ειδικά αν τους εξηγήσεις πως.περιμενεις.να πληρωθείς. Εξάλλου δεν θα δώσεις λεφτά στο μεσιτικό πριν γίνει το μισθωτήριο και αυτό μπορεί να γίνει και μετά την Τετάρτη. Αν σου πουν ότι ο ιδιοκτήτης δεν δέχεται είναι red flag ότι θα έχεις να κάνεις με κάποιον που με το που θα περνάει έστω και μια μέρα από τη συμφωνημένη θα σε πρήζει στα τηλέφωνα. Ευχαριστώ! Αυτή ακριβώς την απάντηση χρειαζομουν. Οπότε τα χρήματα τα δίνω κανονικά όταν συντάξουν το μισθωτηριο, σωστά;
pp6210 Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου εχεις υπογραψει εντολη αναθεσης με το μεσιτικο αυτο; συνηθως εκει οριζονται αυτα, το ποσο της αμοιβης και ο χρονος εξοφλησης - το ασφαλεστερο για εσενα ειναι στην υπογραφη του μισθωτηριου, οχι πιο πριν 1
G.bar Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 11 ώρες πριν, pink_glitter είπε Ευχαριστώ! Αυτή ακριβώς την απάντηση χρειαζομουν. Οπότε τα χρήματα τα δίνω κανονικά όταν συντάξουν το μισθωτηριο, σωστά; Πρώτα τα χρήματα στον εκμισθωτή με την σύνταξη του μισθωτηρίου και μετά στον μεσίτη. Τώρα αν περιμένει μέχρι την Τετάρτη είναι άλλο θέμα, κανονικά θα έπρεπε να έχεις δώσει ένα ποσό να το κλείσεις, με απόδειξη φυσικα, και τα υπόλοιπα την Τετάρτη. Ειναι παράνοια η όλη κατάσταση με τα ενοίκια, άκρως τοξική, δεν μπορείς να εμπιστευτείς κανέναν. Παλιότερα είχαμε κανονίσει, αφού είχαμε δει ένα σπίτι, να πάμε για να υπογράψουμε το μισθωτηριο δίνοντας δυο ενοίκια εγγύηση ένα να τρέχει και ένα στον μεσίτη, και τελικά μόλις φτάσαμε εκεί μας είπαν οτι εμφανίστηκε ένα ξάδερφος απο το χωριό που είναι στρατιωτικός και χρειαστεί το σπίτι για ένα χρόνο και δεν μπορούσαν με τίποτα να του το αρνηθούν κτλ.. 1
pink_glitter Δημοσ. 29 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 16 λεπτά πριν, G.bar είπε Πρώτα τα χρήματα στον εκμισθωτή με την σύνταξη του μισθωτηρίου και μετά στον μεσίτη. Τώρα αν περιμένει μέχρι την Τετάρτη είναι άλλο θέμα, κανονικά θα έπρεπε να έχεις δώσει ένα ποσό να το κλείσεις, με απόδειξη φυσικα, και τα υπόλοιπα την Τετάρτη. Ειναι παράνοια η όλη κατάσταση με τα ενοίκια, άκρως τοξική, δεν μπορείς να εμπιστευτείς κανέναν. Παλιότερα είχαμε κανονίσει, αφού είχαμε δει ένα σπίτι, να πάμε για να υπογράψουμε το μισθωτηριο δίνοντας δυο ενοίκια εγγύηση ένα να τρέχει και ένα στον μεσίτη, και τελικά μόλις φτάσαμε εκεί μας είπαν οτι εμφανίστηκε ένα ξάδερφος απο το χωριό που είναι στρατιωτικός και χρειαστεί το σπίτι για ένα χρόνο και δεν μπορούσαν με τίποτα να του το αρνηθούν κτλ.. Και εμένα σήμερα στο τηλέφωνο μόλις άκουσαν ότι είμαι εργαζόμενη μου τα μασούσαν. Τύπου "να πάρετε τηλέφωνο μισή ώρα πριν να συνεννοηθούμε και μην έχουν κλείσει ήδη το σπίτι μέχρι τότε" και "μπορεί να το δίνει μόνο σε φοιτητές". Ήθελα και να ήξερα, αυτό το μόνο φοιτητές τι φάση; Τους απογόνους του Ωνάση περιμένουν να το νοικιάσουν; Εργαζόμενοι δεν είναι και εκείνων οι γονείς λογικά;
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 4 λεπτά πριν, pink_glitter είπε Και εμένα σήμερα στο τηλέφωνο μόλις άκουσαν ότι είμαι εργαζόμενη μου τα μασούσαν. Τύπου "να πάρετε τηλέφωνο μισή ώρα πριν να συνεννοηθούμε και μην έχουν κλείσει ήδη το σπίτι μέχρι τότε" και "μπορεί να το δίνει μόνο σε φοιτητές". Ήθελα και να ήξερα, αυτό το μόνο φοιτητές τι φάση; Τους απογόνους του Ωνάση περιμένουν να το νοικιάσουν; Εργαζόμενοι δεν είναι και εκείνων οι γονείς λογικά; Για αυτό έγραψα ότι δεν μπορούμε να σου πούμε τι θα κάνει το μεσιτικό.Μακάρι να σου πάνε όλα όπως τα θες. 1
pink_glitter Δημοσ. 29 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Για αυτό έγραψα ότι δεν μπορούμε να σου πούμε τι θα κάνει το μεσιτικό.Μακάρι να σου πάνε όλα όπως τα θες. Να είσαι καλά! Πραγματικά έχω ξενερωσει με τον παραλογισμό
george1807 Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Morosana είπε Λογικά δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα για 2 μέρες ειδικά αν τους εξηγήσεις πως.περιμενεις.να πληρωθείς. Εξάλλου δεν θα δώσεις λεφτά στο μεσιτικό πριν γίνει το μισθωτήριο και αυτό μπορεί να γίνει και μετά την Τετάρτη. Αν σου πουν ότι ο ιδιοκτήτης δεν δέχεται είναι red flag ότι θα έχεις να κάνεις με κάποιον που με το που θα περνάει έστω και μια μέρα από τη συμφωνημένη θα σε πρήζει στα τηλέφωνα. Όπως αντίστοιχα είναι red flag για τον ιδιοκτήτη κάποιος να μην έχει στην άκρη 500€ και εσένα δεν νομίζω να σου άρεσε να σε πληρώνουν στη δουλειά μετά από μια βδομάδα από όσο θα έπρεπε. Φυσικά αν είναι μια φορά υπάρχει κατανόηση, αλλά αν γίνεται συστηματικά είναι κοροϊδία. 13 ώρες πριν, pink_glitter είπε Καλησπέρα και πάλι σε όλους. Αφού βρήκα το σπίτι που με ενδιαφέρει, εν τέλει είναι από μεσιτικό, θα ήθελα να ρωτήσω από την εμπειρία σας, διότι εγώ δεν γνωρίζω από αυτά. Αν τους πω ότι θέλω να το κλείσω, αλλά επειδή πληρώνομαι Τετάρτη θα τους δώσω τα χρήματα τότε, είναι μεγάλη η πιθανότητα να παρουσιαστεί θέμα; Πες ότι έτσι και αλλιώς Τετάρτη είναι η πρώτη μέρα που μπορείτε να βρεθείτε από κοντά για να τα δώσεις. Επεξ/σία 29 Ιουλίου από george1807 2
pink_glitter Δημοσ. 29 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, george1807 είπε Όπως αντίστοιχα είναι red flag για τον ιδιοκτήτη κάποιος να μην έχει στην άκρη 500€ και εσένα δεν νομίζω να σου άρεσε να σε πληρώνουν στη δουλειά μετά από μια βδομάδα από όσο θα έπρεπε. Φυσικά αν είναι μια φορά υπάρχει κατανόηση, αλλά αν γίνεται συστηματικά είναι κοροϊδία. Πες ότι έτσι και αλλιώς Τετάρτη είναι η πρώτη μέρα που μπορείτε να βρεθείτε από κοντά για να τα δώσεις. Υπό κανονικές συνθήκες θα τα είχα αλλά έτυχε στραβή σε "φίλη" και έπρεπε να της δανείσω. Τώρα βέβαια που τα χρειάζομαι κάνει λίγο την πάπια. Βλακεία μου το ξέρω...oh well. Επίσης θέλουν 900€ όχι 500 μπροστά. Και δεν είπε κανείς τίποτα για μια εβδομάδα, αλλά για μια μέρα. Επίσης θα πάω σήμερα να το δω από κοντά. Ή λες να τους πω ότι δεν κρατάω μαζί μου και αύριο θα λείπω από την πόλη, οπότε θα τους τα πάω Τετάρτη? Επεξ/σία 29 Ιουλίου από pink_glitter
george1807 Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, pink_glitter είπε Υπό κανονικές συνθήκες θα τα είχα αλλά έτυχε στραβή σε "φίλη" και έπρεπε να της δανείσω. Τώρα βέβαια που τα χρειάζομαι κάνει λίγο την πάπια. Βλακεία μου το ξέρω...oh well. Επίσης θέλουν 900€ όχι 500 μπροστά. Και δεν είπε κανείς τίποτα για μια εβδομάδα, αλλά για μια μέρα. Επίσης θα πάω σήμερα να το δω από κοντά. Ή λες να τους πω ότι δεν κρατάω μαζί μου και αύριο θα λείπω από την πόλη, οπότε θα τους τα πάω Τετάρτη? Κάνε αυτό που λες, αλλά είναι στο χέρι του ιδιοκτήτη να το αποδεχτεί γιατί μπορεί να φοβάτε ότι τον τρενάρεις και να έχει ήδη μια άλλη άμεση προσφορά. 1
pink_glitter Δημοσ. 29 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, george1807 είπε Κάνε αυτό που λες, αλλά είναι στο χέρι του ιδιοκτήτη να το αποδεχτεί γιατί μπορεί να φοβάτε ότι τον τρενάρεις και να έχει ήδη μια άλλη άμεση προσφορά. Κοίτα για μία μέρα δεν νομίζω (ούτως η άλλως θα πάω γύρω στις 19:30 εκεί, οπότε πρακτικά έχει τελειώσει η μέρα), αλλά με πείραξε το "μπορεί να το δίνει μόνο σε φοιτητές" και "καλέστε μισή ώρα πριν συναντηθούμε μην έχει αλλάξει κάτι " άσχημα. Στην πρώτη περίπτωση που ξέρει ότι επειδή είναι φοιτητής δεν θα πιστολιασουν, ή ότι θα δεν θα ενοχλεί παραπάνω από μένα. Στην δεύτερη, δεν ξέρω μου ακούστηκε κάπως αυτό.
dkstopo Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου μην τους πεις τιποτα, δωσε ενα μικρο καπάρο στο μεσιτικό (100ευρω) και πες τους οτι θα πας την Τεταρτη για συμβολαια, (κανονισε να εχεις τα λεφτα τοτε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις