digitalarchive Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Καλησπέρα θέλω να βάλω καποιο ιντερνετικο πάροχο για τον πατέρα μου μιας και ειναι στη τρίτη ηλικια και δεν παιρναει η ωρα με τιποτα δυστηχώς. Περισσότερο βλέπει αθλητικά ο καημενος αλλα με την τηλεοραση αυτη που εχουμε δεν δειχνει και τίποτα ιδιαιτερο. Τι θα διαλέγατε; δεν εχει ιδιαιετερες προτιμήσεις κυριως θα πιστευα να καλυπτει μεγάλες οργανώσεις. Κυριως Μπάλα και Μπάσκετ.
stcp Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 1 ώρα πριν, digitalarchive είπε Καλησπέρα θέλω να βάλω καποιο ιντερνετικο πάροχο για τον πατέρα μου μιας και ειναι στη τρίτη ηλικια και δεν παιρναει η ωρα με τιποτα δυστηχώς. Περισσότερο βλέπει αθλητικά ο καημενος αλλα με την τηλεοραση αυτη που εχουμε δεν δειχνει και τίποτα ιδιαιτερο. Τι θα διαλέγατε; δεν εχει ιδιαιετερες προτιμήσεις κυριως θα πιστευα να καλυπτει μεγάλες οργανώσεις. Κυριως Μπάλα και Μπάσκετ. Πλέον Cosmote και Nova θα δίνουν κοινό αθλητικό περιεχόμενο με όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, οπότε ότι σε συμφέρει οικονομικά βάλε. Αν βάλεις full pack με ταινίες και αθλητικά, η Cosmote έχει μεγαλύτερη ποικιλία (σε ταινίες και σειρές). 1
digitalarchive Δημοσ. 31 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου το παρατήρησα αυτο. αλλα βλεπω ολα τα πακετα με fiber που εμενα δεν με ενδιαφερει αυτο και μια 50άρα vdsl ειναι καλά νομιζω. εβαλα αιτημα επικοινωνιας να δω πως και τι.
jkoukos Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου To Cosmote TV προσφέρεται και μόνο του. Απλά χρειάζεται σύνδεση στο διαδίκτυο με οποιονδήποτε τρόπο είναι δυνατόν, ακόμη και σε άλλον πάροχο. Εφόσον ήδη έχεις σύνδεση, μην κοιτάς τα ολοκληρωμένα πακέτα 3Play, εκτός αν σου κάνουν συμφέρουσα προσφορά.
digitalarchive Δημοσ. 31 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 5 λεπτά πριν, jkoukos είπε To Cosmote TV προσφέρεται και μόνο του. Απλά χρειάζεται σύνδεση στο διαδίκτυο με οποιονδήποτε τρόπο είναι δυνατόν, ακόμη και σε άλλον πάροχο. Εφόσον ήδη έχεις σύνδεση, μην κοιτάς τα ολοκληρωμένα πακέτα 3Play, εκτός αν σου κάνουν συμφέρουσα προσφορά. δεν νομιζω να συμφερει απο μόνο του ... τεσπα γιατι δινουμε είδη 30€ για internet στη νοβα βλέπω με 44 καπου ευρω μπορεις να τα εχεις ολα.
jkoukos Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Είχα 50άρι VDSL Cosmote από παλιά και έβαλα αργότερα με προσφορά το πακέτο Sport, με σύνολο 52€. Πέρυσι αρχές του χρόνου, ενεργοποιήθηκε το FTTH στην περιοχή και μου έκανε προσφορά το 100άρι 3Ρ Full TV στο ίδιο ποσό στα 53€, που ισχύει μέχρι σήμερα. Απ' ότι διαβάζω μετά το καλοκαίρι θα πάει +3€ μαζί μα τα Novaspots (αν τα θέλω) μετά την συμφωνία των 2 εταιρειών. Επεξ/σία 31 Ιουλίου από jkoukos
nyne Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Μην κάνεις τίποτα μέχρι της 23/8,κάπου εκεί θα ανακοινωθούν τα νέα συνδυαστικά αθλητικά πακέτα σε καλές τιμές(έτσι ακούγεται). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα