Vault13 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπερα ειμαι Nova (+τηλεφωνο, internet) και σκεφτομαι να παω σε cosmote TV. Μαζι με internet και γραμμη τηλεφωνου. 3play. Καταρχην αξιζει; Αν μπαινει μαζι και fiber καλως. 2) πως μπορω να παω με καμια προσφορα απο εταιρειας για εκπτωση; Μεταβαση και καλα; Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2024 από Vault13
sakis.kom Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Δες εδώ φίλε μου, στα τελευταία μηνύματα αναφέρουμε τις τελευταίες προσφορές. Παίρνεις την προσφορά και ζητάς "και" TV. https://www.insomnia.gr/forums/topic/814723-cosmote-one-vdsl-200mbps-κινητά-339-προσφορα/ Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2024 από sakis.kom
rtyu Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου (επεξεργασμένο) 2025-4-10 NOVA VS COSMOTE Βρίσκομαι στην φάση αλλαγής από nova +eon cinema (34€) σε cosmote +tv cinema (38€) λόγο ότι η cosmote μου έκανε πρόταση για δωρεάν 2 καρτοκινητά για 2 χρόνια . Απόλυτα ικανοποιημένος απο την ταχύτητα internet της νοβα. Η πρώτη εντύπωση , η nova έχει με διαφορά καλύτερους τρόπους ενημέρωσης του πελάτη. Η cosmote έχει ένα εξαιρετικά δύσχρηστο τρόπο που μοιάζει σαν την εφαρμογή της . Ο εξοπλισμός το ρούτερ της nova zylex 8623-t50 μοιάζει πολύ ανώτερο του speedport plus 2 το οποίο μοιάζει χαμηλής ποιότητας. Στα box tv το μηχάνημα της nova είναι το sdstb01 ,της cosmote to ΗΥ4415. Το τηλεχειριστήριο της νοβα μπορεί να ανοίξει ταυτόχρονα και την τηλεόραση είναι φωτιζόμενο .Καί τα δυο τηλεχειριστήρια έχουν μικρόφωνο. Το τηλεχειριστήριο της cosmote είναι πολύ απλό με τα ελάχιστα κουμπιά , κάθε φορά πρέπει να ανοίγω την τηλ. και να επιλέγω είσοδο hdmi . Η μεγάλη διαφορά για εμένα είναι το μενού , στην νόβα είναι σαν τέσσερις παράλληλες κάθετες λίστες 1η θέμα (αθλητικά, ντοκιμαντέρ κ.λ.π. ) 2η κανάλι(NG, HISTORY, WILD,VIASAT κ.λ.π.) 3η ημερομηνία( που ξεκινά από το ζωντανά και πάει προς τα πίσω) , 4η όνομα -θέμα εκπομπής . Αντίθετα το cosmote έχει ξεχωριστά την ζωντανή εκπομπή (παίζει τώρα) και αλλού το replay tv . Το μενού έχει εικονίδια χωρίς περιγραφή παρά μόνο σε ένα θέμα . Γενικά στο cosmote πατάς πολλαπλάσιες φορές το κουμπί και σπαταλάς πολλαπλάσιο χρόνο για να δεις το ίδιο πράγμα ,μου ήταν δύσχρηστο γι αυτό αποφάσισα να το κόψω. Επεξ/σία 14 Απριλίου από rtyu
Vault13 Δημοσ. 13 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 20 ώρες πριν, rtyu είπε 2025-4-10 NOVA VS COSMOTE Βρίσκομαι στην φάση αλλαγής από nova +eon cinema (34€) σε cosmote +tv cinema (38€) λόγο ότι η cosmote μου έκανε πρόταση για δωρεάν 2 καρτοκινητά για 2 χρόνια . Απόλυτα ικανοποιημένος απο την ταχύτητα internet της νοβα. Η πρώτη εντύπωση , η nova έχει με διαφορά καλύτερους τρόπους ενημέρωσης του πελάτη. Η cosmote έχει ένα εξαιρετικά δύσχρηστο τρόπο που μοιάζει σαν την εφαρμογή της . Ο εξοπλισμός το ρούτερ της nova zylex 8623-t50 μοιάζει πολύ ανώτερο του speedport plus 2 το οποίο μοιάζει χαμηλής ποιότητας. Στα box tv το μηχάνημα της nova είναι το sdstb01 ,της cosmote to ΗΥ4415. Το τηλεχειριστήριο της νοβα μπορεί να ανοίξει ταυτόχρονα και την τηλεόραση είναι φωτιζόμενο αλλά δεν έχει μικρόφωνο για φωνητική εντολή αναζήτησης στο διαδίκτυο. Το τηλεχειριστήριο της cosmote είναι πολύ απλό με τα ελάχιστα κουμπιά ,έχει μικρόφωνο αλλά κάθε φορά πρέπει να ανοίγω την τηλ. και να επιλέγω είσοδο hdmi . Η μεγάλη διαφορά για εμένα είναι το μενού , στην νόβα είναι σαν τέσσερις παράλληλες λίστες 1η θέμα (αθλητικά, ντοκιμαντέρ κ.λ.π. ) 2η κανάλι(NG, HISTORY, WILD,VIASAT κ.λ.π.) 3η ημερομηνία( που ξεκινά από το ζωντανά και πάει προς τα πίσω) , 4η όνομα -θέμα εκπομπής . Αντίθετα το cosmote έχει ξεχωριστά την ζωντανή εκπομπή (παίζει τώρα) και αλλού το replay tv . Το μενού έχει εικονίδια χωρίς περιγραφή παρά μόνο σε ένα θέμα . Γενικά στο cosmote πατάς πολλαπλάσιες φορές το κουμπί και σπαταλάς πολλαπλάσιο χρόνο για να δεις το ίδιο πράγμα ,μου ήταν δύσχρηστο γι αυτό αποφάσισα να το κόψω. Γραψε λιγο περισσοτερες πληροφοριες. Τι μεταφερεις. Φορητοτητα λεγεται. Δεν αναφερεις αν εχεις και σταθερο μαζι και internet ή σκετη tv. αυτο με τα δωρεαν 2 καρτοκινητα χωρις μοναδες ανανεωσης και με ΔΩΡΕΑΝ χρονο ομιλιας καθε μηνα (δεν το αναφερεις) το ειπα και σε μενα αλλα: με μεγαλυτερη φορητοτητα + σταθερο + internet+ αθλητικα στα 55€ (μακαρι να ειναι και τοσα) και το σκεφτομαι.
rtyu Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου (επεξεργασμένο) Φορητότητα, μεταφέρω την 100/10 γραμμή από την νοβα στην Cosmote (box...router...τηλεχ.) ; Η τιμές είναι σταθερό τηλ. με απεριόριστες κλήσεις σε στaθερά-κινητά και 100αρα γραμμή με eon tv το cinema pack. Η cosmote μου έδωσε στα 28,9€ το σταθερό και το ιντερνετ 100/10 για 24 μήνες συμβόλαιο ,αν θέλω TV cinema θα πληρώσω επιπλέον 10€ ,αλλά επιπλέον θα μου βάζουν 1000 λεπτά χρόνο ομιλίας και 3 gb δεδομένα το μήνα σε 2 καρτοκινητά επιλογής μου για 2 χρόνια .Επιπλέον 60€ φόρτιση σε ενα κινητό και 2 πάγια δώρο (2ος και 3ος μήνας) και 50€ δώρο για αγορά από τον Γερμανό. Προσοχή αν κάνετε αυτό με την cosmote επιλέξτε 18-20 του μήνα γιατί τις μονάδες του κινητού τις βάζουν λέει πρώτη του μήνα . Επεξ/σία 14 Απριλίου από rtyu
Vault13 Δημοσ. 15 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου Στις 14/4/2025 στις 7:39 ΜΜ, rtyu είπε Φορητότητα, μεταφέρω την 100/10 γραμμή από την νοβα στην Cosmote (box...router...τηλεχ.) ; Η τιμές είναι σταθερό τηλ. με απεριόριστες κλήσεις σε στaθερά-κινητά και 100αρα γραμμή με eon tv το cinema pack. Η cosmote μου έδωσε στα 28,9€ το σταθερό και το ιντερνετ 100/10 για 24 μήνες συμβόλαιο ,αν θέλω TV cinema θα πληρώσω επιπλέον 10€ ,αλλά επιπλέον θα μου βάζουν 1000 λεπτά χρόνο ομιλίας και 3 gb δεδομένα το μήνα σε 2 καρτοκινητά επιλογής μου για 2 χρόνια .Επιπλέον 60€ φόρτιση σε ενα κινητό και 2 πάγια δώρο (2ος και 3ος μήνας) και 50€ δώρο για αγορά από τον Γερμανό. Προσοχή αν κάνετε αυτό με την cosmote επιλέξτε 18-20 του μήνα γιατί τις μονάδες του κινητού τις βάζουν λέει πρώτη του μήνα . Πως το βρισκω; Να το παρω
rtyu Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Στις 15/4/2025 στις 8:40 ΜΜ, Vault13 είπε Πως το βρισκω; Να το παρω Περίμενε να δω αν η υπόσχεση τους είναι αληθινή γιατί το συμβόλαιο δεν λέει για τα κινητά. Συνδέθηκα με την cosmote στο ίντερνετ , η σύνδεση είναι χειρότερη ,το bufferbloat της νοβα ήταν Β τώρα με την cosmote πήγε στο F. Δυο μέρες τώρα δεν έχω σταθερό .2106292595 ρώτησε εκεί.
rtyu Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου (επεξεργασμένο) Αποτελέσματα δοκιμών μεταξύ speedport 2 της cosmote και zylex vmg 8623 της Νοβα. Δοκιμάστηκαν στο ίδιο σημείο 12 φορές περίπου , η γραμμή 100/10 με σύνδεση του ρούτερ μέσω καλωδίου με το laptop. Επεξ/σία 22 Απριλίου από rtyu δυσανάγνωστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα