Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω κατα καιρους παρει ακουστικα κεφαλης (headphones)φθηνα βεβαια και επωνυμα και αγνωστης μαρκας που μερικα χρονια μετα εχουν αρχισει και αποδομουνται.....ξεφτιζουν στο και καλα περιβλημα δερματινης αλλα και το κυριως σωμα τους αλλοιωνεται και γινεται κολλωδες

Παραπονα αναλογα εχω ακουσει και απο φιλους που εχουν παρει ακριβοτερα ακουστικα της ταξης των ενενηντα ευρω

Θυμαμαι πριν πολλα χρονια ειχα παρει κατι πανηγυριωτικα που δεν παθαιναν τιποτα μεχρι που χαλασε το καλωδιο τους

Τοσο πολυ τα εχουν ψευτισει σημερα ή εγω ειμαι ο ατυχος;

• Haha 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, czarjuly είπε

Εχω κατα καιρους παρει ακουστικα κεφαλης (headphones)φθηνα βεβαια και επωνυμα και αγνωστης μαρκας που μερικα χρονια μετα εχουν αρχισει και αποδομουνται.....ξεφτιζουν στο και καλα περιβλημα δερματινης αλλα και το κυριως σωμα τους αλλοιωνεται και γινεται κολλωδες

Παραπονα αναλογα εχω ακουσει και απο φιλους που εχουν παρει ακριβοτερα ακουστικα της ταξης των ενενηντα ευρω

Θυμαμαι πριν πολλα χρονια ειχα παρει κατι πανηγυριωτικα που δεν παθαιναν τιποτα μεχρι που χαλασε το καλωδιο τους

Όλα μετά από μερικά χρόνια χαλάνε...

Δημοσ.

Η δερματίνη ξεφτίζει και το πλαστικό της πλάκας μετά από χρόνια λιώνει και "κολλάει".

Πάντα γινόταν αυτό. Αν θέλεις κάτι με διάρκεια πηγαίνεις σε υψηλότερης ποιότητας και κατά συνέπεια κόστους ακουστικά, από εταιρίες με χρόνια εμπειρία στο audio.

Τα gaming ακουστικά ως επί το πλείστον, ειδικά από εταιρίες που πουλάνε κυρίως brand, την ίδια κατάληξη έχουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην αρχή νόμιζα ότι όντως έπαιρνες καλά και επώνυμα. Μετά διάβασα ότι μάλλον δεν έχεις ξεπεράσει τα 90 ευρώ budget. Εν ολίγοις, αυτά έχουν τα φθηνά. 

Αλλά ακόμα και σε Marshall (που βρίσκεις/έβρισκες στα 80-100) αλλάζουν τα ear pads. Τα 1000-xm3 μου δεν έχουν πάθει τίποτα 4-5 χρόνια μετά. Το μόνο πρόβλημα είναι να ξεκινήσει να ξεφτιζει το headband, που εκεί θα το καθαρίσεις τοπικά από τα κομμάτια και ίσως καμία μονωτική? 

Για το κολλώδης, πάλι έχει να κάνει η ποιότητα των ακουστικών και η αποθήκευση τους. Ξανά, τα sony δεν είχαν θέμα, όπως και τα pioneer hdj 1500 (αλλά αυτά ξεφτισαν στο headband και το καθάρισα τελείως μιας και βόλευε). 

Μπορείς πάντα να αντικαταστήσεις τα pads με υφασμάτινα σε επόμενη αγορά. Δες είτε σκρουτζ, είτε ebay για ανταλλακτικά 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη μαλλον θα πρεπει να το παρουμε αποφαση οτι χρησιμοποιουν τοσο σκαρτα υλικα που σε μια πενταετια πανε για πεταμα....κατα τα αλλα τα πλαστικα καλαμακια τους ενοχλησαν για την καταστροφη του πλανητη!!

Δημοσ.
58 minutes ago, czarjuly said:

Δηλαδη μαλλον θα πρεπει να το παρουμε αποφαση οτι χρησιμοποιουν τοσο σκαρτα υλικα που σε μια πενταετια πανε για πεταμα....κατα τα αλλα τα πλαστικα καλαμακια τους ενοχλησαν για την καταστροφη του πλανητη!!

Όλα παίζουνε το ρόλο τους. Και τα φτηνιάρικα ακουστικά και τα καλαμάκια μιας χρήσης 

Δημοσ.
Στις 14/8/2024 στις 4:35 ΠΜ, czarjuly είπε

Η κατηγορία ακουστικών κάτω του 50αρικου που αγοράζεις εσύ πάντα έτσι ήταν. 

Αν θέλεις αντοχή στο χρόνο πας σε κάτι επώνυμο, αξιόπιστο αλλά και πιο ακριβό. AKG, Beyerdynamic, Sennheiser, Audio Technica, Sony κλπ

• Thanks 1
Δημοσ.
21 hours ago, czarjuly said:

Είχα το ίδιο πρόβλημα περίπου, πριν πολλά χρόνια. Μετά πήρα ένα ζευγάρι καλά (ATH-M50x, όχι κάτι το ιδιαίτερο δλδ) ακουστικά με ανταλλακτικά στην αγορά και το έλυσα.

Έχω αλλάξει δύο φορές pads και μια προσκέφαλο, συνεχίζουν ακάθεκτα. Νομίζω πρέπει να τα έχω μια δεκαετία..

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Nabuko είπε

Η κατηγορία ακουστικών κάτω του 50αρικου που αγοράζεις εσύ πάντα έτσι ήταν. 

Αν θέλεις αντοχή στο χρόνο πας σε κάτι επώνυμο, αξιόπιστο αλλά και πιο ακριβό. AKG, Beyerdynamic, Sennheiser, Audio Technica, Sony κλπ

Μακαρι να υπηρχε η δυνατοτητα να παιρναμε ακουστικα των 200-300 ευρω και παραπανω αλλα δυστυχως δεν υπαρχει....ισως θα επρεπε να ευαισθητοποιηθουν για το προβλημα οι αρμοδιοι φορεις σε κρατικο ή ακομα και σε επιπεδο ΕΕ ετσι ωστε να σταματησει η παραγωγη ηλεκτρονικων αποβλητων γιατι χαλασαν τα μαξιλαρακια και αρχισαν και τριβονται χωρις να εχουν ουσιαστικα αλλη φθορα

• Confused 1
  • Haha 2
Δημοσ.

Όλα τα pads χαλάνε. Ιδρώτας, λίπος και ένα σωρό ακόμα θα καταστήσουν οποιοδήποτε υλικό να χαλάσει. Τα μόνα που δεν χαλάνε είναι τα πραγματικά δερμάτινα αλλά θέλουν κανονικότατα συντήρηση με ειδική κρέμα ειδικά φτιαγμένη για το ζωάκι από το οποίο φτιάχτηκαν. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν πάρεις κατι μεχρι 100 ευρω θεώρησε το οτι μετα απο καμία 3 χρονια το πλαστικό θα αρχίζει να ραγίζει το καλώδιο να σπάει το δέρμα αν έχει δέρμα θα κάνει σπασίματα το ψευτοδερμα να ξεφλουδίζει κλπ... αν θες κάτι να βγαλει καμία 5 6+ χρονια διπλά τριπλασίασε το ποσό αλλα εκεινα θελουν και συντήρηση όπως καθαρισμός κλπ για να μην βγουν σκραπ

Επεξ/σία από Black Demis
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Όλα τα pads χαλάνε. Ιδρώτας, λίπος και ένα σωρό ακόμα θα καταστήσουν οποιοδήποτε υλικό να χαλάσει. Τα μόνα που δεν χαλάνε είναι τα πραγματικά δερμάτινα αλλά θέλουν κανονικότατα συντήρηση με ειδική κρέμα ειδικά φτιαγμένη για το ζωάκι από το οποίο φτιάχτηκαν. 

Το καταλαβαινω αυτο που λες και ειναι απολυτα λογικο απο την χρηση να υπαρχει φθορα ελα ντε που μου εχει τυχει να αποδομηθουν και αχρησιμοποιητα ακουστικα....η ενσταση μου ειναι τα υλικα που χρησιμοποιουν και δεν χρειαζεται οπωσδηποτε δερμα και μιας καλης ποιοτητας δερματινη θα κραταγε περισσοτερο απο τις αηδιες που χρησιμοποιουν τωρα να τα κατασκευασουν

Δημοσ.
1 ώρα πριν, czarjuly είπε

Μακαρι να υπηρχε η δυνατοτητα να παιρναμε ακουστικα των 200-300 ευρω και παραπανω αλλα δυστυχως δεν υπαρχει.

Eπειδή οι εμπειρίες σου είναι με κλάην μάην μάρκες δεν χρειάζεται να πας σε αυτά τα ποσά για να έχεις κάτι αξιόπιστο. Εγώ μεταξύ άλλων έχω και ένα ζευγάρι AKG, μέσα στο κουτί είχε και έξτρα pads και έξτρα καλώδιο. Τα έχω πολλά χρόνια και μόνο το καλώδιο άλλαξα. 

Πχ τα k240 mk2 έχουν αυτά μέσα στο κουτί

• Ακουστικά K240 MKII
  • Καλώδιο EK300
  • Καλώδιο με σπείρα EK500
  • 2 x βελούδινα μαξιλαράκια αυτιών
  • 2 x Μαξιλαράκια αυτιών από δερματίνη
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 hours ago, czarjuly said:

Το καταλαβαινω αυτο που λες και ειναι απολυτα λογικο απο την χρηση να υπαρχει φθορα ελα ντε που μου εχει τυχει να αποδομηθουν και αχρησιμοποιητα ακουστικα....η ενσταση μου ειναι τα υλικα που χρησιμοποιουν και δεν χρειαζεται οπωσδηποτε δερμα και μιας καλης ποιοτητας δερματινη θα κραταγε περισσοτερο απο τις αηδιες που χρησιμοποιουν τωρα να τα κατασκευασουν

οτι πληρωνεις, παιρνεις.
δεν σ'αρεσει? μην το αγοραζεις.
 thank you,next!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...