Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν από λίγο καιρό αγόρασα ένα εξάρτημα που χρειαζόμουν για τον υπολογιστή μου από ένα μέλος του φόρουμ.Κοιτώντας την απόδειξη - εγγύηση είδα ότι το εξάρτημα ήταν αγορασμένο λιγότερο από δύο μήνες.Οταν τον ρώτησα γιατί το δίνει μου είπε μια ιστορία που με άγχωσε και με προβλημάτισε ταυτόχρονα.

Μου είπε ότι είχε φτιάξει έναν υπολογιστή κι επειδή ο επεξεργαστής ήταν πολύ ακριβός έψαξε και τον βρήκε εδώ μέσα λίγο πιο κάτω από μισή τιμή.Επειδη το μέλος είχε πολλές θετικές αξιολογήσεις προχώρησε στην αγορά.Εδώ να σημειωθεί ότι επεξεργαστής ήταν αγορασμένος με τιμολόγιο και η περιγραφή του έλεγε ελάχιστη χρήση κατάσταση καινούργιου. Σε διάστημα λιγότερο από μήνα ο επεξεργαστής παύει να λειτουργεί κι ο αγοραστής ενημέρωσε άμεσα τον πωλητή ώστε να εκκινήσει τις ανάλογες διαδικασίες επειδή δεν μπορούσε ο ίδιος λόγω του τιμολογίου.Ο πωλητής του είπε ότι θα το κάνει αλλά τον ενημέρωσε ότι θα αργήσει λόγω φόρτου εργασίας.Ετσι ο αγοραστής ζήτησε κι έλαβε εξουσιοδότηση από τον πωλητή ώστε να εκκινήσει και να τρέξει τις διαδικασίες και να βγει το συντομότερο δυνατόν η αντικατάσταση.Όταν βγήκε η αντικατάσταση και ο πωλητής παρέλαβε τον επεξεργαστή κανόνισαν να βρεθούν για να του τον παραδώσει.Οταν έφτασε όμως αντί για τον επεξεργαστή του έδωσε τα χρήματα του πίσω ισχυριζόμενος ότι άλλαξε γνώμη και τελικά θα τον κρατήσει.Οταν ο αγοραστής επέμεινε ότι δεν θέλει χρήματα αλλά τον επεξεργαστή ο πωλητής του απάντησε πως πλήρωσε για μεταχειρισμένο και όχι για καινούργιο.

Προσωπικά σκέφτηκα πολλά ενδεχόμενα αλλά θέλω την άποψη σας ή την εμπειρία σας από παρόμοιο περιστατικό,σχετικά με την συμπεριφορά του πωλητή αλλά και το αρχικό κίνητρο της πώλησης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί δεν πήγε ο τελικός αγοραστής να ζητήσει επιστροφή / επισκευη με το τιμολόγιο, στο μαγαζί ? Και τι έγινε που είναι τιμολόγιο? Το μαγαζί πώλησης συνδιαλέγεται μόνο τον εκπρόσωπο της εταιρίας που αναφέρει το τιμολόγιο?

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...