poulinos Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου 17 minutes ago, airtrelomike13 said: Σιδεραδικο γυμναστηριο στην Αθήνα define αθηνα.ποιο κομματι της αθηνας?αθηνα ειναι η ομονοια αθηνα ειναι και το συνταγμα .
airtrelomike13 Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου 46 λεπτά πριν, poulinos είπε define αθηνα.ποιο κομματι της αθηνας?αθηνα ειναι η ομονοια αθηνα ειναι και το συνταγμα . οποιαδήποτε περιοχή στην Αθήνα, έχω μεταφορικό
Nabuko Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου 5 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε Μήπως γνωρίζετε που υπάρχει σιδεράδικο γυμναστήριο στην Αθήνα? Tσέκαρε τα σιδεράδικα του Σιατραβάνη στη Μαμούρη 10 και του Μπουρνάζου στην Τροίας 28 2 1
vamvakoolas Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου On 01/05/2025 at 20:15, airtrelomike13 said: οποιαδήποτε περιοχή στην Αθήνα, έχω μεταφορικό POWER GYM ΑΣΗΜΟΜΥΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ε. Κεφαλληνίας 97, Αθήνα, 11251, Ελλάδα - 2108627031 ο Δημητρης εγγυηση! 1 1
Gatoskylo8 Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου (επεξεργασμένο) Το Ultra Flex που ανοίγει τώρα θα είναι πραγματικός ναός. Κρίμα που άνοιξε στο Περιστέρι ενώ εγώ μένω Χαλάνδρι. Επεξ/σία 24 Μαϊου από Gatoskylo8
Joanna000 Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου Χαίρεται σε όλους. Επειδή θελω να αγοράσω για το σπίτι ελλειπτικο μηχανηνα που να ειναι ανθεκτικό σε ένταση για μέτρια προς δυνατή προπόνηση μέχρι 300-350€?
christakos07 Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου (επεξεργασμένο) On 01/05/2025 at 21:36, Nabuko said: Tσέκαρε τα σιδεράδικα του Σιατραβάνη στη Μαμούρη 10 και του Μπουρνάζου στην Τροίας 28 Σε ευχαριστώ για αυτό πραγματικά. Ο Ηρακλής φαίνεται να είναι αυτό που ψάχνω στο κέντρο. Θα περάσω μια βόλτα να δω τι παίζει. Ελπίζω και οι τιμές του να ειναι σχετικά νορμάλ! Επεξ/σία 24 Μαϊου από christakos07 1
Fronimitis Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου 5 ώρες πριν, Joanna000 είπε Χαίρεται σε όλους. Επειδή θελω να αγοράσω για το σπίτι ελλειπτικο μηχανηνα που να ειναι ανθεκτικό σε ένταση για μέτρια προς δυνατή προπόνηση μέχρι 300-350€? Ψάξε κάποιο με 10κιλο δίσκο γιατί τα άλλα με μικρότερο,θα έρθει η στιγμή που θα σου φαίνονται πολύ εύκολα. Ίσως όμως θα χρειαστεί να ανέβεις λίγο σε budget.Αλλιως κοίτα σε 8κιλο. Στο home gym μου ότι viking ή X-Fit ,4 χρόνια τώρα δεν μου έχουν πάθει τίποτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα