Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, satsok2 είπε

Από φίλο, είχα ακούσει για ένα πολυ καλό, χωρίς πολλά περιτυλίγματα, στο σταθμό στα Άνω Πατήσια, πίσω από την εκκλησία. Δε με εξυπηρετεί λόγω απόστασης και δεν έμαθα παραπάνω. 

Στο σταθμό στα Άνω Πατήσια , μέχρι 1 Σεπτέβρη έχει 199ε η 12μηνη. Synergy λέγεται.

Προτίμησα AlterLife Γαλατσίου στα 269ε . Καλύτερα μηχανήματα, κλείνει 12 αντί για 11 και είναι και κυριακή ανοιχτά.

Επεξ/σία από Ace Of Spades
  • Απαντ. 204
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ace Of Spades είπε

Στο σταθμό στα Άνω Πατήσια , μέχρι 1 Σεπτέβρη έχει 199ε η 12μηνη. Synergy λέγεται.

Προτίμησα AlterLife Γαλατσίου στα 269ε . Καλύτερα μηχανήματα, κλείνει 12 αντί για 11 και είναι και κυριακή ανοιχτά.

Ναι, δεν ξέρω καθόλου πως λέγεται. Η φάση ήταν τελείως οικογενειακή, του στυλ, κράτα τα κλειδιά και κλεισε.

Μάλλον δε λέμε το ίδιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανοίγει MegaGym στην λεωφόρο μαραθωνος στον Γερακα διπλα στον μεγαλο Σκλαβενίτη. Ελπιζω να ανοιξει μεχρι τελος Σεπτέμβρη. Εχετε ακουσει κατι?
Τελειωνει και η συνδρομη μου στο alter life που ειναι στην Λ.Πεντελης στο χαλανδρι οποτε θα πεσει ωραια χρονικα!

EDIT Ακυρο μολις ειδα οτι ανοιξε χαχαχ

Επεξ/σία από mandragoraSCR
Δημοσ.
45 minutes ago, mandragoraSCR said:

Ανοίγει MegaGym στην λεωφόρο μαραθωνος στον Γερακα διπλα στον μεγαλο Σκλαβενίτη. Ελπιζω να ανοιξει μεχρι τελος Σεπτέμβρη. Εχετε ακουσει κατι?
Τελειωνει και η συνδρομη μου στο alter life που ειναι στην Λ.Πεντελης στο χαλανδρι οποτε θα πεσει ωραια χρονικα!

EDIT Ακυρο μολις ειδα οτι ανοιξε χαχαχ

κρατα μικρο καλαθι

στην αγια παρασκευη ηταν ολα κομπλε τα πρωτα 1-2 χρονια τωρα ειναι για το....

Αποτι εχω ακουσει οι ιδιοκτητες σπρωχνουν κασερι στην αρχη για να τραβηξουν πελατεια (φοβερες εγκαταστασεις και μηχανηματα γυμναστες) και μετα ουτε που ασχολιουνται (παιζει να μη ξαναλαξουν μηχανηματα ενω και γυμναστες οι καλοι τη κανουν)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

κρατα μικρο καλαθι

στην αγια παρασκευη ηταν ολα κομπλε τα πρωτα 1-2 χρονια τωρα ειναι για το....

Αποτι εχω ακουσει οι ιδιοκτητες σπρωχνουν κασερι στην αρχη για να τραβηξουν πελατεια (φοβερες εγκαταστασεις και μηχανηματα γυμναστες) και μετα ουτε που ασχολιουνται (παιζει να μη ξαναλαξουν μηχανηματα ενω και γυμναστες οι καλοι τη κανουν)

Και στο Alter που ειμαι τωρα τα ιδια σκ@τ@ ειναι και πληρωνω 200ε το εξαμηνο και υποτιθεται οτι ειναι τιμη προσφορας!
μιλαω παντα για το απλο γυμναστηριο ουτε ομαδικα ουτε περσοναλ ουτε λοιπα παπατζιλικια

Δημοσ.
Just now, mandragoraSCR said:

Και στο Alter που ειμαι τωρα τα ιδια σκ@τ@ ειναι και πληρωνω 200ε το εξαμηνο και υποτιθεται οτι ειναι τιμη προσφορας!
μιλαω παντα για το απλο γυμναστηριο ουτε ομαδικα ουτε περσοναλ ουτε λοιπα παπατζιλικια

μαζι σου!

απλως για το συγκεκριμμενο στην αρχη επειδη ειναι καινουργιο θα γινεται της #@ας απο κοσμο αρα πρεπει να πηγαινες συγκεκριμμνες ωρες και μετα οπως εγραψα παιζει παρακμη.

Επειδη ειχα το ιδιο διλλημα τελικα, τα ζυγησα και  βρηκα ενα μικροτερο γυμναστηριο τυπου συνοικιακο, που ->

-ηταν ακριβο (αν και μετα απο το 1ο χρονο που με μαθανε επαισε τρελη εκπτωση

-ειχε συγκεκριμμενες ωρες (π.χ ανοιγε 8 και εκλεινε 23)

αλλα

+ποτε δεν ειχα θεμα με μποχα και πολυκοσμια (εχω ενα θεμα με τα μπουλουκια και τους δηθεν)

+ειχα σχεδον παντα απο πανω μου γυμναστη (ΤΕΦΑΑ οχι ΙΙΕΚ ή παλιο αθλουμενο) που αν ηθελα κατι με βοηθαγε ενω μου εβγαλαν και δωρεαν προγραμματα

+πιο κοντα στο σπιτι, οχι θεμα με παρκαρισμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

θα γινεται της #@ας απο κοσμο αρα πρεπει να πηγαινες συγκεκριμμνες ωρες

αυτο το εχω και τωρα. οτι ποιο σπαστικο

4 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

βρηκα ενα μικροτερο γυμναστηριο τυπου συνοικιακο

δεν εχω βρει κατι κοντα μου

Κοιτα η αληθεια ειναι οτι θελω πολυ να μεινω στο Αλτερ που ειμαι τωρα γιατι ειναι κοντα μου βρισκω παντα παρκινγκ και γενικα το εχω μαθει. μου βγαζουν προγραμμα (οχι οτι το εχω τρελη αναγκη αλλα ειναι και αυτο κατι)

Αυτα που με χαλανε ειναι οτι εχει παρα πολυ κοσμο και ενω φερανε καποια μηχανηματα καινουρια ματριξ, εχει ελλειψεις

το ακουω αυτο που λες για το mega και προβληματιζομαι πιο πολυ τωρα 

Δημοσ.

Αν δεν βιάζεστε μη γραφτείτε τώρα σε AfterLife. Χθες είχα πάει απόγευμα και παίζει να γράφτηκαν 10 άτομα όσο κάναμε διάδρομο. Σεπτέμβριο και μέχρι μέσα Οκτωβρίου θα γίνεται χαμός. Καλύτερα πάτε σε κανενα πιο συνοικιακό για 2-3 μηνες και μετά χτυπήστε καμια Black Friday προσφορά.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Αν δεν βιάζεστε μη γραφτείτε τώρα σε AfterLife. Χθες είχα πάει απόγευμα και παίζει να γράφτηκαν 10 άτομα όσο κάναμε διάδρομο. Σεπτέμβριο και μέχρι μέσα Οκτωβρίου θα γίνεται χαμός. Καλύτερα πάτε σε κανενα πιο συνοικιακό για 2-3 μηνες και μετά χτυπήστε καμια Black Friday προσφορά.

Ισχυει. Παρεμπιπτόντως παίζει και το referral program στα Alter, το οποίο δεν ξερω γιατι δεν το πολυδιαφημιζουν, που σου δίνει εναν 1 δώρο αν πας referred (το ίδιο και σε εκείνον που σε πρότεινε) ανεξαρτήτως απο ποια περιοχή ειναι το γυμναστήριο που πηγαίνει ο ίδιος.

Δημοσ.

Τα alterlife δεν θα τα πρότεινα καθολου ! Η ατμόσφαιρα ειδικά το απόγευμα βραδυ ειναι λες και μπήκες σε nightclub ! Και δεν το κρύβουν κιόλας !

Αλλά εγώ δεν έχω πολλές επιλογές δυστυχώς αλλιώς δεν θα ξαναπάταγα.

Δημοσ.
Στις 27/8/2025 στις 9:23 ΠΜ, satsok2 είπε

Από περιέργεια είχα ψάξει το Μάιο. Σκεφτόμουν γυμναστήριο για να πάρω κανένα σωστό κιλό.

Alterlife είχα δει στην περιοχή μου 279 (νομίζω για 3+1 μήνες - η φθηνότερη επιλογή). Άλλο γυμναστήριο της ίδιας αλυσίδας - 1.5 χλμ πιο κάτω - 249. Τέλοσπαντων κάποιο ποσό αυτής της τάξης, ενόψει καλοκαιριού (?). Δεν ασχολήθηκα.

Από φίλο, είχα ακούσει για ένα πολυ καλό, χωρίς πολλά περιτυλίγματα, στο σταθμό στα Άνω Πατήσια, πίσω από την εκκλησία. Δε με εξυπηρετεί λόγω απόστασης και δεν έμαθα παραπάνω. 

[ Ισως η @*nenya* γνωρίζει; ]

Άνω Πατήσια μόνο το Synergy Fitness είχα δοκιμάσει (αλλά για Krav Maga, όχι όργανα ή άλλα προγράμματα), δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο...

Δημοσ.
Στις 29/4/2025 στις 4:17 ΠΜ, artist1 είπε

Στα Alterlife δεν μπορείς τελικά να πας σε άλλο της αλυσίδας. Η συνδρομή είναι μονο για ένα! Ρωτησα.

Το χειμώνα εγώ είχα γραφτεί στου Κορυδαλλού και πήγαινα και στων Ιωαννίνων. Επιτρεποταν απλά επρεπε να το πεις στο alterlife που ησουν εγγραμενος ωστε να επικοινωνησει αυτο με το alterlife που θες να πας

Δημοσ.
Στις 27/8/2025 στις 11:31 ΠΜ, tutuyo είπε

το μονο "προβλημα" με το Alterlife ειναι οτι λογω του κοφτη στα ραντεβου ισως δεν βολευει

Δλδ τις δημοφιλεις ωρες, 8.30-9.30 και 17.00-19.00 δυσκολευεσαι να βρεις ραντεβου

Βεβαια αυτο εξασφαλιζει τον σωστο αριθμο ανθρωπων για το χωρο, οποτε σε προστατευει απο την πολυκοσμια, απλα ειναι λιγο σπαστικο

Πρέπει να κλείσεις νωρίς

Δημοσ.

Yava 69 το χρονο. Ειναι σαν να τους ληστευεις και ωράριο 06.00 με 02.00 τα ξημερώματα.εαν κανείς ειναι πρωινος οπως κ γω ειναι οτι πρεπει

Δημοσ.
4 ώρες πριν, bill_zaf είπε

Yava

2 μήνες άντεξα εκεί μέσα. Πολύ πιτσιρικαρία που έρχονται 4-5 μαζί και κωλοβαράνε στο μηχάνημα, πολύ βαβούρα περισσότερη απ' 'ότι αντέχει ένας φυσιολογικός οργανισμός, πάρα πολλά "έχεις πολλά?" κλπ. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...