tutuyo Δημοσ. Κυριακή στις 09:41 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:41 πμ Για εμενα η συνδρομη στο γυμναστηριο εχει ουσια γιατι με ξεκουναει. Την πληρωσα αρα θα την χρησιμοποιησω, λειτουγει ως κινητρο. Ασε που προσωπικα παω με το ποδηλατο πριν και μετα την προπονηση για το cardio απο εκει και περα στο 90% των περιπτωσεων που ξερω που αγορασαν βαρακια/ποδηλατο για το σπιτι, πιανουν αραχνες επειδη κανεις δεν τα χρησιμοποιει 3
Joanna000 Δημοσ. Κυριακή στις 04:08 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:08 μμ 6 ώρες πριν, tutuyo είπε Για εμενα η συνδρομη στο γυμναστηριο εχει ουσια γιατι με ξεκουναει. Την πληρωσα αρα θα την χρησιμοποιησω, λειτουγει ως κινητρο. Ασε που προσωπικα παω με το ποδηλατο πριν και μετα την προπονηση για το cardio απο εκει και περα στο 90% των περιπτωσεων που ξερω που αγορασαν βαρακια/ποδηλατο για το σπιτι, πιανουν αραχνες επειδη κανεις δεν τα χρησιμοποιει Άρα ποτε δεν ειχαν πάρει ζεστά την εννοια της γυμναστικής και δεν το είχαν τροπο ζωής. Προσωπικά ανεκαθεν απο μικρο παιδι γυμναζομουν και κανω καθε ημερα ελειπτικο μιας και με εξυπηρετεί γιατι εδω που μένω ειναι ψηλά με ανώμαλο δρόμο χωρις ποδήλατοδρόμους. Μου έλυσε τα χερια. Επισης, στα γυμναστήρια παντα έψαχνα ειτε μηχανηματα( πολλες φορές όχι σε καλη κατασταση. Συν οι κανονες υγιεινης τοσα μικροβια που περνανε ολοι ακομα και με τη πετσετα) ειτε λιγο χώρο να κανω το πρόγραμμα μου, ειτε θα επρεπε να περιμενω τον εκαστοτε ανθρωπο να τελειωσει το σετ του. Παντα ηταν με πολυ κόσμο κατι που δεν μου αρεσει η πολυκοσμία. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να γυμναστει κανεις ανάλογα τα γούστα του και τις ανάγκες του αρκει να το κανει γιατι το θελει και το εχει τροπο ζωης και οχι απλα γιατι ετυχε τη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο. Ο καθενας πρατει οπως αγαπά και ειναι κατάλληλο για εκεινον. 1
Arkin Δημοσ. Κυριακή στις 05:09 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:09 μμ Τι 5000 ρε παιδιά. Πήρα διάδρομο 400 ευρω μπάρα πάγκο με 110 κιλά αλλα 300 ευρώ. Πολυοργανο είχε από παλιά ο πατέρας μου έχει 70 κιλά και κάνεις 100 ασκήσεις πόδια χέρια πλάτη στήθος τα πάντα δεν θυμάμαι τιμή αλλά λογικά κάνα 1000αρικο σημερινό. Βαράκια 15αρια αλλα 50 μονόζυγο 20 ρόδα για κοιλιακούς 20 16αρι kettlebell 30 και αντε βάλε και κάνα στρώμα 20 ευρώ. Σύνολο 1800 2000 ευρώ και έχεις το προσωπικό σου γυμναστήριο. Πας οπότε θέλεις όλα είναι καθαρά κάνεις οποιο όργανο θες όλα δικά σου χωρίς να περιμένεις χωρίς να σε κοιτάνε κτλ κτλ. Δεν υπάρχει σύγκριση. 2 1
baader Δημοσ. Κυριακή στις 11:36 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:36 μμ έστω ότι δίνεις 300Ε το χρόνο με ετήσια συνδρομή στα 10 χρόνια έχεις δώσει 3Κ και αν βάλεις και τη βενζίνη το ποσό ανεβαίνει σίγουρα παίρνεις ικανοποιητικά όργανα με αυτό το ποσό
mandragoraSCR Δημοσ. χθες στις 09:53 πμ Δημοσ. χθες στις 09:53 πμ 16 ώρες πριν, Arkin είπε Πήρα διάδρομο 400 ευρω Κατω απο 1000ε δεν παιρνεις διαδρομο σοβαρο 16 ώρες πριν, Arkin είπε Πολυοργανο είχε από παλιά ο πατέρας μου έχει 70 κιλά και κάνεις 100 ασκήσεις πόδια χέρια πλάτη στήθος τα πάντα δεν θυμάμαι τιμή αλλά λογικά κάνα 1000αρικο σημερινό κατω απο 2000-2500 δεν παιρνεις πολυοργανο σοβαρο Το να παρεις διδρομο με 400ε και να σου κρατησει 10 χρονια αλλα σαν κρεμαστρα δεν μου λεει κατι. Το θεμα ειναι αν χρησιμοποιεις συστιματικα ποσο θα κρατησει. Ξαναλεω ειμαι κοντα 18χρονια στον χωρο αυτο, δεν τα βγαζω απο την κοιλια μου αυτα που λεω. Δεν θα εκανα καν τον κοπο να γραψω 1
tutuyo Δημοσ. χθες στις 09:58 πμ Δημοσ. χθες στις 09:58 πμ 10 hours ago, baader said: έστω ότι δίνεις 300Ε το χρόνο με ετήσια συνδρομή στα 10 χρόνια έχεις δώσει 3Κ και αν βάλεις και τη βενζίνη το ποσό ανεβαίνει σίγουρα παίρνεις ικανοποιητικά όργανα με αυτό το ποσό δεν ειναι ακριβως ετσι, καθως η συνδρομη σου δινει την ευελεξια της επιλογης Μπορει μια χρονια να πας λιγοτερο, η καθολου
unforgiven Δημοσ. χθες στις 10:57 πμ Δημοσ. χθες στις 10:57 πμ Αυτά τα Matrix που έφερε το Alterlife, τι είναι;
mandragoraSCR Δημοσ. χθες στις 11:05 πμ Δημοσ. χθες στις 11:05 πμ 7 λεπτά πριν, unforgiven είπε Αυτά τα Matrix που έφερε το Alterlife, τι είναι; ειναι μαρκα μηχανηματων. θεωρειται μια απο τις καλυτερες παγκοσμιως. εχει φερει και διαδρομου matrix οπως και οργανα με βαρη 1
Arkin Δημοσ. χθες στις 01:47 μμ Δημοσ. χθες στις 01:47 μμ 3 ώρες πριν, mandragoraSCR είπε Κατω απο 1000ε δεν παιρνεις διαδρομο σοβαρο κατω απο 2000-2500 δεν παιρνεις πολυοργανο σοβαρο Το να παρεις διδρομο με 400ε και να σου κρατησει 10 χρονια αλλα σαν κρεμαστρα δεν μου λεει κατι. Το θεμα ειναι αν χρησιμοποιεις συστιματικα ποσο θα κρατησει. Ξαναλεω ειμαι κοντα 18χρονια στον χωρο αυτο, δεν τα βγαζω απο την κοιλια μου αυτα που λεω. Δεν θα εκανα καν τον κοπο να γραψω Τον διάδρομο τον έχω 5 χρόνια κάνω χειμώνα αρκετά 10 15χλμ τη φορά ανά 2 μέρες είναι σαν καινούργιος μέγιστη ταχύτητα πάει 14 εγώ συνήθως παίζω στο 12χλμ ανά ώρα. Για το πολύ όργανο είναι ήδη 35ετιας μπορώ να στο βγάλω φωτογραφία αργότερα και έχει δουλέψει πάρα πολύ είναι σαν καινούργιο και αυτό δεν θυμάμαι ακριβώς αξία σε δραχμές προ 1995 που αγοραστηκε εξαιρετικό μηχάνημα όμως θα το δεις να μου πεις. Τα 5000 είναι εξαιρετικά πολλά δεν θα πας για πρωτάθλημα την γυμναστική σου θέλεις να κάνεις αξιοπρεπώς χωρίς να σε ενοχλούν και όποτε θέλεις.
baader Δημοσ. χθες στις 01:52 μμ Δημοσ. χθες στις 01:52 μμ 3 ώρες πριν, tutuyo είπε δεν ειναι ακριβως ετσι, καθως η συνδρομη σου δινει την ευελεξια της επιλογης Μπορει μια χρονια να πας λιγοτερο, η καθολου το να μη παει γυμναστηριο μια χρονια δεν ειναι καν επιλογη για εμας
mandragoraSCR Δημοσ. χθες στις 02:48 μμ Δημοσ. χθες στις 02:48 μμ 52 λεπτά πριν, Arkin είπε Τον διάδρομο τον έχω 5 χρόνια κάνω χειμώνα αρκετά 10 15χλμ τη φορά ανά 2 μέρες είναι σαν καινούργιος μέγιστη ταχύτητα πάει 14 εγώ συνήθως παίζω στο 12χλμ ανά ώρα. Για το πολύ όργανο είναι ήδη 35ετιας μπορώ να στο βγάλω φωτογραφία αργότερα και έχει δουλέψει πάρα πολύ είναι σαν καινούργιο και αυτό δεν θυμάμαι ακριβώς αξία σε δραχμές προ 1995 που αγοραστηκε εξαιρετικό μηχάνημα όμως θα το δεις να μου πεις. Τα 5000 είναι εξαιρετικά πολλά δεν θα πας για πρωτάθλημα την γυμναστική σου θέλεις να κάνεις αξιοπρεπώς χωρίς να σε ενοχλούν και όποτε θέλεις. Σεβομαι την αποψη σου. Προφανως δεν συμφωνω, Ο καθε ενας κρινει με βαση 1) τις αναγκες του. 2) τις εμπειριες του, και 3) τις γνωσεις του πανω στο συγκεκριμενο θεμα. 5000Ε για διαδρομο + πολυοργανο + αλτηρες + παγκο + μπαρες ειναι οριακα. Και μιλαω παντα οχι για τα πιο ακριβα της αγορας αλλα για mid range. Εννοειται κανεις αυτες τις επιλογες με γνωμονα την 10ετια και με μια καλη συντηρηση γιατι οχι και παραπανω. 2 πολυ καλες προσθηκες επισης θα ηταν ενα hack squat και μια πρεσα ποδιων. δεν ειναι απαραιτητα ειδικα στην αρχη αλλα αν μιλαμε για dream homegym τα θελεις. Μεγαλο το κοστος σιγουρα, ειδικα για μηχανημα που γυμναζει μονο ποδια. Η μαγκια ειναι οτι αν το εχεις ηδη, σιγα σιγα το εμπλουτιζει σε βαθος χρονου
Raki-meze Δημοσ. χθες στις 02:58 μμ Δημοσ. χθες στις 02:58 μμ Σας ακούω όλους με προσοχή, έχοντας ανανεώσει για μια ακόμη χρονιά στα Java με 69€ τον χρόνο. (τακτικός θαμώνας, 4-5 φορές την εβδομάδα) Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ληστεία όλων των εποχών, κατά την ταπεινή μου άποψη φυσικά. 2
Sablj Δημοσ. χθες στις 03:26 μμ Δημοσ. χθες στις 03:26 μμ 26 minutes ago, Raki-meze said: Σας ακούω όλους με προσοχή, έχοντας ανανεώσει για μια ακόμη χρονιά στα Java με 69€ τον χρόνο. (τακτικός θαμώνας, 4-5 φορές την εβδομάδα) Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ληστεία όλων των εποχών, κατά την ταπεινή μου άποψη φυσικά. Μια από τα ίδια, και βλέπω και φιλαράκια/γνωστούς... Ο κύριος λόγος που δεν θα στήσω γυμναστήριο σπίτι.
Arkin Δημοσ. χθες στις 03:38 μμ Δημοσ. χθες στις 03:38 μμ 9 λεπτά πριν, Sablj είπε Μια από τα ίδια, και βλέπω και φιλαράκια/γνωστούς... Ο κύριος λόγος που δεν θα στήσω γυμναστήριο σπίτι. Είναι που μένεις και πόσο κοντά είσαι σε γυμναστήριο. Αν είχα yava με 70 το χρόνο θα το σκεφτόμουν σοβαρά. Το πιο φθηνό αυτή τη στιγμή κοντά μου είναι στα 50 το μήνα 600 το χρόνο. Yava πρέπει να έχω στα 100χλμ ένα. Για πόλεις και αν πηγαίνεις εντατικά συμφέρουν απειρα σε αυτά τα λεφτά. Τα yava έχουν πολύ φθηνή τιμή γιατί από τους 100 που θα κανουν συνδρομή χρόνου οι 10 θα πάνε εντατικά οι 40 2 3 φορές το μήνα και οι 50 μια φορά το χρόνο να περάσουν από έξω. 1
leonidas1269 Δημοσ. χθες στις 04:19 μμ Δημοσ. χθες στις 04:19 μμ 40 λεπτά πριν, Arkin είπε Είναι που μένεις και πόσο κοντά είσαι σε γυμναστήριο. Αν είχα yava με 70 το χρόνο θα το σκεφτόμουν σοβαρά. Το πιο φθηνό αυτή τη στιγμή κοντά μου είναι στα 50 το μήνα 600 το χρόνο. Yava πρέπει να έχω στα 100χλμ ένα. Για πόλεις και αν πηγαίνεις εντατικά συμφέρουν απειρα σε αυτά τα λεφτά. Τα yava έχουν πολύ φθηνή τιμή γιατί από τους 100 που θα κανουν συνδρομή χρόνου οι 10 θα πάνε εντατικά οι 40 2 3 φορές το μήνα και οι 50 μια φορά το χρόνο να περάσουν από έξω. Και να θελουν να μπουνε μεσα οι 50 ,με τοσο κοσμο που εχει ....μονο στις 4 το πρωι μπορει να πανε και να μπορεσουν να βρουν οργανο ελευθερο..... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα