Jiakometi Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Yohji είπε γιατί δώσανε μεγαλα δάνεια σε άτομα που δεν μπορούν θέλουν να τα εξυπηρετήσουν Fixed Προφανώς γιατί οι κακές συνήθειες παρελθουσών δεκαετιών δεν κόβονται εύκολα … Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου από Jiakometi 1
Yohji Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, Jiakometi είπε Fixed Αμφιβάλλω για αυτό στην πλειονότητα των περιπτώσεων. 1
Jiakometi Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Yohji είπε Αμφιβάλλω για αυτό στην πλειονότητα των περιπτώσεων. Σαφώς είναι δικαίωμα σου. Να πω όμως το εξής: Ο δανειολήπτης γνώριζε εκ των προτέρων το ύψος της δόσης και τις οικονομικές του δυνατότητες. Πως αποφάσισε να προχωρήσει ;; Επισης επέτρεψε μου να πω ότι κάτι γνωρίζω από «στρατηγικούς κακοπληρωτές» (έχω αλλά δεν πληρώνω, επιδιώκοντας κούρεμα, επιδότηση κλπ). Καιρός είναι αυτά να σταματήσουν, μια και αποτελούν διαχρονική παθογένεια … Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου από Jiakometi 1
Yohji Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Jiakometi είπε Σαφώς είναι δικαίωμα σου. Να πω όμως το εξής: Ο δανειολήπτης γνώριζε εκ των προτέρων το ύψος της δόσης και τις οικονομικές του δυνατότητες. Πως αποφάσισε να προχωρήσει ;; Επισης επέτρεψε μου να πω ότι κάτι γνωρίζω από «στρατηγικούς κακοπληρωτές» (έχω αλλά δεν πληρώνω, επιδιώκοντας κούρεμα, επιδότηση κλπ). Καιρός είναι αυτά να σταματήσουν, μια και αποτελούν διαχρονική παθογένεια … Η τράπεζα αξιολογεί την πιστοληπτική ικανότητα του δανειολήπτη. Εκείνοι φέρουν την ευθύνη να κάνουν σωστή αξιολόγηση των νόμιμων εισοδημάτων και της δυνατότητας εξυπηρέτησης του δανείου. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου από Yohji 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα