Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Εμένα πάντως μου έχει κάνει εντυπωση αυτό το πρόβλημα με τις ενδειξεις κατά την αλλαγή παρόχου.

Από την στιγμή που έχουμε μηνιαίες καταμετρήσεις και η διαδικασία της μεταβασης κράτα απο 5-10 μέρες (κατα μ.ο)  αναλογως τον πάροχο οι πιθανότητες για τετοιου τύπου εμπλοκή ειναι αυξημένες. Υποθετοντας επίσης ως λογικα όντα ότι ο νέος πάροχος θέλει τον πελάτη δεν αντιλαμβάνομαι την τόσο μεγαλη καθυστερηση σε κάποιες τέτοιες περιπτώσεις.

Ηθικο διδαγμα για εμάς: Αποφυγη της μετάβασης κοντά στην μηνιαία καταμέτρηση

Συμφωνώ απόλυτα και έχει επισημανθεί πολλάκις....ένα ακόμα από τα κακά της μηνιαίας καταμέτρησης. 

Και επίσης πάντα τρεις τέσσερις μέρες μετά την υπογραφή σύμβασης τσεκάρουμε με ΔΕΔΔΗΕ ότι έχει λάβει το αίτημα αλλαγής εκπροσώπησης της παροχής μας.

• Like 1
  • Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα.εαν μπορεί κάποιος που είναι στην protergia να μου στείλει σε pm κωδικό (voucher) ο οποίος βγαίνει μέσω του Protergia app , για φόρτιση αυτοκινήτου στο δίκτυο της Chargespot θα ήμουν υπόχρεος. 

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μου στείλει πρόσκληση για πρωτέργια;
Ευχαριστώ 

(Όλα καλά παιδιά, ευχαριστώ)

Επεξ/σία από betion
Δημοσ.
21 ώρες πριν, summit1_1 είπε

Καλησπέρα, ήμουν στο πράσινο τιμολόγιο της ΔΕΗ με νυχτερινό σε σπίτι με τριφασικό. Και έκανα χτες econtract για να πάω στο μπλε, επικοινωνοντας με την ΔΕΗ μαθαίνω ότι λόγο αλλαγής ονόματος θα πρέπει να βγάλω εκ νέου υδε (υπεύθυνη δήλωση εγκατάστατη) που πρέπει να έχει κόστος 150€ γνωρίζει κανείς εάν ακυρώσω το συμβόλαιο αν έχω χρέωση; 

να ψάξεις στο ίντερνετ για ηλεκτρολόγο για υδε, προσωπικά πήρα έναν από τους δουλευταράδες μετά από τηλ και έλεγχο στις σχετικές αξιολογήσεις και πλήρωσα 35€...

• Like 3
Δημοσ.
Στις 12/3/2025 στις 9:16 ΠΜ, Haldol είπε

Αυτό δεν είναι πρόβλημα! Ευχαριστώ πολύ! :D

Καλημέρα . Επίσης μπορείς να ορίσεις χαμηλά το όριο στην πάγια , σε περίπτωση που ... 1€ έχω βάλει εγώ .

Στις 12/3/2025 στις 12:24 ΠΜ, Subzerog7 είπε

Τέλεια. Ευχαριστώ για την απάντηση. Όποτε απλά χάνω το 5x10, αλλάζω πρόγραμμα και μετά ξεκινάω τα refers για να βγάζω πενηνταρικα? Καλά τα λέω?

Νομίζω ότι αν θέλεις να τα ξαναπάρεις , μπορείς να αλλάξεις για λίγο πάροχο και μετά να ξαναπάς με νέα σύσταση .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια πρόσκληση pls και εδώ για Protergia

Edit ΟΚ ευχαριστώ έλαβα αρκετές.

Επεξ/σία από Angeldust
  • Haha 1
Δημοσ.

είμαι στο μπλε του ηρωνα μέχρι 11/5/2025..μετά μπορώ να παω απευθείας σε άλλο αντίστοιχο μπλε (home onlnie της ΔΕΗ π.χ.) ή πρέπει ενδιάμεσα να περάσω από κάποιο τιμολόγιο πράσινο ή κίτρινο?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, parrot32 είπε

είμαι στο μπλε του ηρωνα μέχρι 11/5/2025..μετά μπορώ να παω απευθείας σε άλλο αντίστοιχο μπλε (home onlnie της ΔΕΗ π.χ.) ή πρέπει ενδιάμεσα να περάσω από κάποιο τιμολόγιο πράσινο ή κίτρινο?

Όχι δεν χρειάζεται να περάσεις από κάποιο κίτρινο ή πράσινο, αν δεν θες. Που το διάβασες αυτό; 🙂

Δημοσ.

Από σήμερα το ζενίθ secure plus δίνεται με 4 πάγια δώρο του 1ου, 3ου, 6ου και 9ου μήνα, από 2 πάγια που έδινε πριν. Με το σταγονόμετρο :)

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, juanjk είπε

Από σήμερα το ζενίθ secure plus δίνεται με 4 πάγια δώρο του 1ου, 3ου, 6ου και 9ου μήνα, από 2 πάγια που έδινε πριν. Με το σταγονόμετρο :)

Αντε και σύντομα με 6 πάγια δώρο...για περιορισμένο διάστημα 🤣

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά σας έχουν καλέσει από την προτέργια μέσω πρόσκλησης; Δύο εβδομάδες σήμερα και είναι άφαντοι. Να μαζεύουν προσωπικά στοιχεία θέλουν τελικά.

Επεξ/σία από lexotamilf
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, lexotamilf είπε

Καλά σας έχουν καλέσει από την προτέργια μέσω πρόσκλησης. Δύο εβδομάδες σήμερα και είναι άφαντοι. Να μαζεύουν προσωπικά στοιχεία θέλουν τελικά.

2160020517 το τηλέφωνο που σε καλούν.(τσεκαρε μηπως ειχες κληση καποια στιγμή)Γενικα αργούν αρκετά σε όλες τις φάσεις των διαδικαστικων τους.Εαν φανείς αρκετά τυχερός και πέσεις σε τσακάλι υπάλληλο,ξεμπερδεύεις στη μία βδομάδα.

• Like 1
Δημοσ.

Με την λήξη του μπλε του heron έκανα αίτηση στην elpedison μιας και είχε καλύτερο μπλε.

Με κάλεσε πίσω ο heron για αντιπρόταση -10€ x 10 μήνες για επιστροφή σε αυτούς σε οποιοδήποτε πρόγραμμα. Φυσικά και παίχτηκε υπαναχώρηση από elpedison. Ελπίζω να μην με ταλαιπωρήσουν με την ακύρωση από elpedison.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, juanjk είπε

Και επίσης δίνει προκαταβολικά πλέον την έκπτωση συνέπειας από τον πρώτο λογαριασμό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...