Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Κρατάνε δυνάμεις για όταν φύγεις....🙃

Εγω όταν έφυγα από Ήρων με πήραν τηλέφωνο μια φορά, τους είπα οτι νωρίς θυμήθηκαν να με καλέσουν αφού είχαν περάσει 2 εβδομάδες από τότε που άλλαξα και ο,τι προσφορά θέλουν να μου κάνουν να μου τη στείλουν με μειλ γιατί από τηλέφωνο δεν κλείνω συμβόλαια. Δεν με ενόχλησαν ξανά.

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, uliXes είπε

Εγω όταν έφυγα από Ήρων με πήραν τηλέφωνο μια φορά, τους είπα οτι νωρίς θυμήθηκαν να με καλέσουν αφού είχαν περάσει 2 εβδομάδες από τότε που άλλαξα και ο,τι προσφορά θέλουν να μου κάνουν να μου τη στείλουν με μειλ γιατί από τηλέφωνο δεν κλείνω συμβόλαια. Δεν με ενόχλησαν ξανά.

Συνήθως καλούν με την αποστολή του αιτήματος αλλαγής, μάλλον ήσουν τυχερός!

Δημοσ.
17 ώρες πριν, The_Judas είπε

ο Ηρων ειναι ο πιο βολικός για τουρισμο. δεν σε ζαλιζουν πολυ.

Κανεις αιτηση, απαντανε σε μειλ. Δεν μιλας καθολου με καποιον κουραστικό υπαλληλο.

Μονο που δεν ερχονται σπιτι να σε δειρουν αν φυγεις 

Για το καλοκαιρι υπαρχει καμια πληροφορια ?

Εμεις που ειμαστε Protergia και ληγει ανανεωνουμε ή θα ανεβουν οι τιμες ?

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
Στις 15/5/2025 στις 1:53 ΠΜ, 1J4t είπε

Δεν θέλει απόδειξη σπουδών; Δηλαδή μπορεί να πάει κάποιος στο πρόγραμμα που δεν είναι φοιτητής; Μετά τις 115 KWh του προγράμματος πόσο χρεώνει την KWh;

Για τον Μάϊο είναι 0,175, δεν είναι φθηνό. Αλλά άν είσαι μέσα στις 115 ή μέχρι 130kwh νομίζω είσαι καλά (με αυτή την τιμή θα βγαίνει 0,099/kwh όλα μέσα)

Στις 15/5/2025 στις 3:02 ΜΜ, ri3per είπε

Στη Προτεργια, το Value Swift ειναι για τουρισμο η ειναι μονιμο; Δεν εχω καταλαβει ρε παιδια; Πρεπει οπωσδηποτε να αλλαξω εταιρεια γιατι ειμαι στα 0,1800 της Elpe και με παει αιμα.. Αν καποιος μπορει λιγο να μου ανοιξει τα ματια, γιατι με τοσες εταιρειες,χρωματα,προσφορες κτλ τα εχω χασει τελειως.. 400+ kw ρευμα μηνιαιως ξοδευω

Δεν είναι σταθερό, αλλά με αυτή την τιμή είναι για μόνιμο μέχρι να το αλλάξουν

Θα μπορούσες να κοιτάξεις και σταθερό ετήσιο, ξεκινάνε από 0,09 και πάγιο 9,90€

• Thanks 1
Δημοσ.

Έχω ένα ξενοίκιαστο διαμέρισμα με κομμένο το ρεύμα (άφησε φέσι ο ενοικιαστής 1800€!!! - στο όνομά του ήταν ) και πριν το ενοικιάσω ξανά  θέλω για 1-2 μήνες να το βάλω στο όνομά μου για να γίνουν εργασίες ανακαίνισης. Ποιον πάροχο προτείνετε; 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, dimigar είπε

Έχω ένα ξενοίκιαστο διαμέρισμα με κομμένο το ρεύμα (άφησε φέσι ο ενοικιαστής 1800€!!! - στο όνομά του ήταν ) και πριν το ενοικιάσω ξανά  θέλω για 1-2 μήνες να το βάλω στο όνομά μου για να γίνουν εργασίες ανακαίνισης. Ποιον πάροχο προτείνετε; 

α) Προτέργια value swift on time με συσταση (0,091/κβ με συνέπεια) + 5 μηνες χ 10 ευρώ ή value lite, αν υπολογίζεις ελαχιστη καταναλωση 

β) Ήρων yellow one home (0,109/κβ με συνέπεια) + 50 ευρώ μέσω e-contract ή yellow free home,  αν υπολογίζεις ελαχιστη καταναλωση  .  Στον τελικό χάνεις την έκπτωση συνέπειας

γ) Nrg simple 3 (0,099/κβ) χωρίς όμως δώρο

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

α) Προτέργια value swift on time με συσταση (0,091/κβ με συνέπεια) + 5 μηνες χ 10 ευρώ ή value lite, αν υπολογίζεις ελαχιστη καταναλωση 

β) Ήρων yellow one home (0,109/κβ με συνέπεια) + 50 ευρώ μέσω e-contract ή yellow free home,  αν υπολογίζεις ελαχιστη καταναλωση  .  Στον τελικό χάνεις την έκπτωση συνέπειας

γ) Nrg simple 3 (0,099/κβ) χωρίς όμως δώρο

Η Προτέργια για 1-2 μήνες δεν ξέρω αν συμφέρει γιατί δεν θα πάρει όλο το δώρο αλλά μόνο 10/20€. Καλύτερα Ήρων να πάρει 50€

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, uliXes είπε

Η Προτέργια για 1-2 μήνες δεν ξέρω αν συμφέρει γιατί δεν θα πάρει όλο το δώρο αλλά μόνο 10/20€. Καλύτερα Ήρων να πάρει 50€

Ό,τι θέλει, αν θεωρεί ότι σε 2 μήνες θα το νοικιάσει κιόλας, φυσικά να το λάβει υπ`όψιν.

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, uliXes είπε

34 λεπτά πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Ό,τι θέλει, αν θεωρεί ότι σε 2 μήνες θα το νοικιάσει κιόλας, φυσικά να το λάβει υπ`όψιν.

Ευχαριστώ και στους δύο γαι την άμεση απάντηση.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει άραγε περίπτωση στο τελευταίο δεκαήμερο Μαΐου να βγει κανένα καλό κίτρινο από το πουθενά; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Rebirth είπε

Υπάρχει άραγε περίπτωση στο τελευταίο δεκαήμερο Μαΐου να βγει κανένα καλό κίτρινο από το πουθενά; 

Όταν λες καλό κίτρινο; Πως το φαντάζεσαι δηλαδή; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Όταν λες καλό κίτρινο; Πως το φαντάζεσαι δηλαδή; 

Εύχομαι εις ένα πάροχο φιλοπελατιακό με ~0,07€ την κιλοβατώρα, 0€ πάγιο και δώρο τους 2~3 πρώτους λογαριασμούς μέχρι τα ~100€ 😀

Επεξ/σία από dhmak
  • Like 1
  • Haha 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, dhmak είπε

Εύχομαι εις ένα πάροχο φιλοπελατιακό με ~0,07€ την κιλοβατώρα, 0€ πάγιο και δώρο τους 2~3 πρώτους λογαριασμούς μέχρι τα ~100€ 😀

Κι εγώ το εύχομαι αλλά δεν το βλέπω αυτό το φιλοπελατιακο. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει κάτι με κάτω από 0.09, ούτε και τίποτα τρέλα δώρα. Μπαίνουμε στον Ιούνιο και λογικά θα αρχίσει σε λίγο να ανεβαίνει και η χονδρική οπότε άστο.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.

Να ανανεωσουμε μπλε πριν τον Ιουνιο μη παθουμε καμια νιλα ?

Λογικα δε θα τα ανεβασουν ολα λογω καλοκαιριου?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, adi32 είπε

Να ανανεωσουμε μπλε πριν τον Ιουνιο μη παθουμε καμια νιλα ?

Λογικα δε θα τα ανεβασουν ολα λογω καλοκαιριου?

Όπως καταλαβαίνεις, φίλε, μόνον εκτιμήσεις μπορούν να γίνουν και όποια απάντηση και να λάβεις θα είναι αμφίβολη. Λογικά, όπως λες, θα ανέβουν το καλοκαίρι οι τιμές αλλά τα σταθερά αφορούν σε 12μηνη βαση. Επίσης στην απόφασή σου παίζει ρόλο ο όγκος των καταναλώσεων σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...