Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, costacurta είπε

Είσαι τέλειος θα το ελέγξω asap 

Πριν την εκάστοτε ενασχόλησή σου με την Βόλτον, πίνε ένα ποτάκι ή κάτι που σε χαλαρώνει. Θα σου χρειασθεί!

• Like 1
  • Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δε θα πήγαινα ποτέ ξανά volton. Τραγικοί χρόνοι ανταπόκρισης και άθλιο λογιστήριο που χρεώνει ό,τι να ναι.

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, petranthe είπε

Δε θα πήγαινα ποτέ ξανά volton. Τραγικοί χρόνοι ανταπόκρισης και άθλιο λογιστήριο που χρεώνει ό,τι να ναι.

Για τον ένα μήνα δωρεάν καλά είναι δεν θα έχει βγει ούτε λογαριασμός. Το θέμα είναι να φύγεις άμεσα. Ειδικά αν έχεις κατανάλωση 500 kWh τώρα το καλοκαίρι είναι 50-60€ δώρο σε έναν μήνα. Για πολύ μικρές καταναλώσεις συμφωνώ δεν αξίζει. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vklon είπε

Για τον ένα μήνα δωρεάν καλά είναι δεν θα έχει βγει ούτε λογαριασμός. Το θέμα είναι να φύγεις άμεσα. Ειδικά αν έχεις κατανάλωση 500 kWh τώρα το καλοκαίρι είναι 50-60€ δώρο σε έναν μήνα. Για πολύ μικρές καταναλώσεις συμφωνώ δεν αξίζει. 

Αν είναι να κάτσεις κανα μήνα οκ, αλλά και πάλι είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα δημιουργηθεί κάποιου είδους πρόβλημα με την συγκεκριμένη εταιρία.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, petranthe είπε

Αν είναι να κάτσεις κανα μήνα οκ, αλλά και πάλι είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα δημιουργηθεί κάποιου είδους πρόβλημα με την συγκεκριμένη εταιρία.

35 λεπτά πριν, vklon είπε

35 λεπτά πριν, vklon είπε

41 λεπτά πριν, petranthe είπε

Όπως τι πρόβλημα? Παίζει να ήμουν κάτι πέρσι και παίζει να είχαν κάτι ανάλογο, πήρα τον μπόνους και γειά σας. Εγγύηση άμα βάλεις πάγια δεν μπλέκεις η έρχεται αυτόματα στο λογαριασμό 

Αλλά και να καθυστερήσει υβριδικό να την δώσουν κάνεις ένα αίτημα myrae και πάλι αισιο τέλος 

Δημοσ.
1 hour ago, vklon said:

Παλιά ήταν ευκολότερο να εκμεταλευτείς το δώρο... σημείωνες πότε ξεκίνησε η εκπροσώπηση και με ποια ένδειξη, και έκανες αίτηση πχ στον ΗΡΩΝ 28 μέρες αργότερα με ένδειξη +500. Οπότε στις 30 μέρες που ολοκληρωνόταν η αλλαγή, έπαιρνες το maximum 16.6kw / μέρα.

Τώρα που παίρνει επιτόπια ο ΔΕΔΔΗΕ κάθε μήνα... θα σπάσει ο 1ος μήνας σε 2 εκκαθαρίσεις, οπότε θέλει προσοχή.

Δημοσ.

στην σελιδα 426 ειχα αναρτησει τον λογαριασμο ρευματος με 34 ευρω και κατι ψηλα. Δοκιμαζοντας εγω το excel που υπαρχει και ενημερωνετε καθε μερα, βαζοντας 101 νυχτα και 52 μερα,βγαινει τελικη τιμη γυρω στα 59.Αντε επειδη ειμαι και με συσταση βαζω 10 ευρω λιγοτερα 49.Παρολα αυτα υπαρχει μεγαλη αποκλιση .Υπαρχει μηπως κατι που δεν λαμβανω υποψη εγω; οποιος μπορει ας το δει λιγο  να με εξηγησει λιγακι.ξερω οτι το excel δεν ειναι για να βγαζει λογαριασμους,αλλα στο περιπου εχει καποιος καποια εικονα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

στην σελιδα 426 ειχα αναρτησει τον λογαριασμο ρευματος με 34 ευρω και κατι ψηλα. Δοκιμαζοντας εγω το excel που υπαρχει και ενημερωνετε καθε μερα, βαζοντας 101 νυχτα και 52 μερα,βγαινει τελικη τιμη γυρω στα 59.Αντε επειδη ειμαι και με συσταση βαζω 10 ευρω λιγοτερα 49.Παρολα αυτα υπαρχει μεγαλη αποκλιση .Υπαρχει μηπως κατι που δεν λαμβανω υποψη εγω; οποιος μπορει ας το δει λιγο  να με εξηγησει λιγακι.ξερω οτι το excel δεν ειναι για να βγαζει λογαριασμους,αλλα στο περιπου εχει καποιος καποια εικονα.

Με μια πρωτη ματια βλέπω οτι ο λογαριασμος σου ειναι για 23μερες, οποτε υπολογισε παγιο, λοιπες ρυθμιζομενες, υκω, ερτ, δημοτικα τελη κλπ για 23 και οχι 30 ημερες, γιαυτο βγαινει πιο κατω απο οτι στο excel. στο excel ειναι υπολογισμενα για 30 ημερες.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Παλιά ήταν ευκολότερο να εκμεταλευτείς το δώρο... σημείωνες πότε ξεκίνησε η εκπροσώπηση και με ποια ένδειξη, και έκανες αίτηση πχ στον ΗΡΩΝ 28 μέρες αργότερα με ένδειξη +500. Οπότε στις 30 μέρες που ολοκληρωνόταν η αλλαγή, έπαιρνες το maximum 16.6kw / μέρα.

Τώρα που παίρνει επιτόπια ο ΔΕΔΔΗΕ κάθε μήνα... θα σπάσει ο 1ος μήνας σε 2 εκκαθαρίσεις, οπότε θέλει προσοχή.

Οκ, και πάλι 29-30 μέρες να κάτσεις δεν έχεις θέμα. Η καλύτερη επιλογή είναι να κάνεις την αίτηση μια μέρα πριν που γίνεται η επιτόπια ή που στέλνει τα δεδομένα αν είναι τηλεμετρούμενος ο μετρητής για να καταχωρηθεί αυτή ως αρχική.

1 λεπτό πριν, iliata2410 είπε

πηγα πριν απο λιγοο στο σαιτ της protergia να δωσω ενδειξη και η απαντηση ειναι αυτη σε σποιλερ.

Απόκρυψη περιεχομένων

Protergia25-5-20253-31-59--.png.4084ffc9dc9a71111be26ecdc8b17370.png

Ναι λογικό αφού υπάρχει επιτόπια μέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ καταχωρείται αυτή σε όλους τους παρόχους γίνεται αυτό. Αν δώσεις δικιά σου μέτρηση δεν γίνεται εκκαθάριση σε αυτή και ας είναι μεγαλύτερη του ΔΕΔΔΗΕ

Επεξ/σία από vklon
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, iliata2410 είπε

πηγα πριν απο λιγοο στο σαιτ της protergia να δωσω ενδειξη και η απαντηση ειναι αυτη σε σποιλερ.

οκ αφου εδωσε ο ΔΕΔΔΗΕ μετρηση, υπερισχυει της δικη σου.

Δημοσ.

Παιδιά θέλω την βοήθεια σας γιατί έχω χαθεί λίγο . Είμαι ΔΕΗ με μαξ 250-300 κιλοβατώρες τον μήνα . Τελειώνει το συμβόλαιο και θέλω να φύγω . Τι με συμφέρει ; Βλέπω εδώ δώρα Σκλαβενίτη συστάσεις πάγια δώρα κτλ . Βοηθήστε με !

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ztriviz είπε

Παιδιά θέλω την βοήθεια σας γιατί έχω χαθεί λίγο . Είμαι ΔΕΗ με μαξ 250-300 κιλοβατώρες τον μήνα . Τελειώνει το συμβόλαιο και θέλω να φύγω . Τι με συμφέρει ; Βλέπω εδώ δώρα Σκλαβενίτη συστάσεις πάγια δώρα κτλ . Βοηθήστε με !

Καταρχας θελεις σταθερο ή κιτρινο; αυτο εξαρταται απο την ορεξη που εχεις να κοιτας ή οχι καθε μηνα τιμες.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ztriviz είπε

Αν έχεις όρεξη να ασχοληθείς με συστάσεις μπορείς να κερδίσεις μέχρι 550€ στην Προτέργια.

Αν δεν έχεις όρεξη μαλλον η καλύτερη επιλογή είναι τα 100€ απο elpedison 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Καταρχας θελεις σταθερο ή κιτρινο; αυτο εξαρταται απο την ορεξη που εχεις να κοιτας ή οχι καθε μηνα τιμες.

Έχω σταθερό μέχρι τώρα μπλε με 0,12 νομίζω το είχα για έναν χρόνο . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...