Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, akis_skrl είπε

Δεν έχω θέμα.

Επειδη πεφτεις πανω στην αλλαγη του μηνα, αν βιαζεσαι, μηπως πας σε εσωτερικη αλλαγη στον ηρων στο κιτρινο yellow one και μετα απο 1η Ιουνιου που θα βγουν οι τιμες του ιουνιου αποφασισεις.

Αλλιως με συσταση (10ευρω x 5μηνες), κιτρινο swift ontime protergia με 5ευρω παγιο και 0,091/κβ (δεν εχει ανακοινωθει ομως ακομα τιμη ιουνιου), ειτε στο σταθερο τους secure 12M με 9,90 παγιο και 0,099/κβ.

Αν σου αρεσει να μεινεις ΗΡΩΝ κανε αιτημα αλλαγης σε αλλο παροχο και θα σε παρουν σε 2-3μερες για το σταθερο τους με 10 παγια δωρο (την προσφορα αυτη δεν στη δινουν τωρα αλλα μονο αν φυγεις).

Ζενιθ σταθερο secure 2.0 ,με 9,90 παγιο και 0,09/κβ, τρια παγια δωρο και καποια καναλια δινουν και 30ευρω (νομιζω το allazoreuma).

Επεξ/σία από Seldon40
  • Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, adi32 είπε

Πηραν απο προτεργια συγγενη μου τωρα (που εχει αλλους 2 μηνες παραταση) και του ειπαν αν ανανεωσει ετος δινουν 6 παγια δωρο 

Που σημαίνει ότι παίρνει για 12 μήνες σταθερή τιμή 9 λεπτά με πάγιο 5 ευρώ. Μια χαρά! Πάλι καλά που δεν του πρότειναν τον ζωγράφο!

Ας το χάσει το δίμηνο της παράτασης, καλύτερα.... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/5/2025 στις 12:02 ΜΜ, ekrepali είπε

Δεν έχει ρήτρα το flat.

Εκτός κι αν οι όροι του flat στο συνδυαστικό πακέτο με κινητή τηλεφωνία οrizon έχoυν καμιά ρήτρα... 

Έχεις απόλυτο δίκιο και συγνώμη για την παραπληροφορηση. Μετά από επαλήθευση τόσο με το τηλεφωνικό κέντρο όσο και με άλλο κατάστημα βολτον δεν υπάρχει καμία ρήτρα. Ήταν λάθος της υπαλλήλου άπο το πρωτο κατάστημα.

Δήλ κάθεσαι παίρνεις το δώρο και την κάνεις πίσω για Ηρών και 50ευρω πάλι(το δωρο βεβαία δεν είναι κατι φοβερό ένα 25ευρώ είναι βαριά βάρια καθώς δεν πληρώνει το πρώτο Λογαριασμο όλο άλλα μόνο το κομμάτι ρευμα και κατανάλωση αλλά τα ερτ κτλ έξτρα πληρώνονται. 

Αναφέρομαι στο σμαρτ της βολτον. Εγώ έχω κατανάλωση γύρω στο 120 άρα πήρα το μικρότερο πακέτο των under 150. Είναι κυμαινόμενο 

Επεξ/σία από costacurta
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, adi32 said:

Πηραν απο προτεργια συγγενη μου τωρα (που εχει αλλους 2 μηνες παραταση) και του ειπαν αν ανανεωσει ετος δινουν 6 παγια δωρο 

Μου ειπαν οτι  εχουν καποιες λιστες ανα αφμ και δινουν καποιες μερες την εκτπωση αυτη σε μερικους και μετα αλλαζει και τη δινουν σε αλλους

Δεν ξερω τι γινεται και εχουν λυσαξει να ανανεωσεις αμεσα 

Τιποτα δεν γινεται απλα κλειδωνεις το σταθερο σου πελατολογιο για ακομα 12 μηνες και εχεις ετσι προκαθορισμενη ταμειακη ροη εσοδου γκροσο-μοτο (σταθερη τιμη κιλοβατωρας, σταθερο παγιο και εχεις περιπου εικονα της ετησιας καταναλωσης αρα ξερεις τι να περιμενεις ως τζιρο με αρκετη ακριβεια. 

Αν προσθεσουμε σε αυτο οτι αρκετοι παροχοι πλεον προαγοραζουν πακετα ενεργειας στη χονδρικη Over The Counter (OTC) και μετα θελουν αυτη την ενεργεια με κοστος αγορας Α να την διαθεσουν με τιμη πωλησης Β για να ενα καλο σιγουρο κερδος, εχουμε συμπληρωσει τη μεγαλη εικονα.

Ειδικα για την Προτεργια που εκφρασμενα εχουν δηλωσει οι διοικητικοι οτι θελουν να παγιωσουν ενα σημαντικο μερος retail πελατειας τα επομενα ετη δεν μου κανει εντυπωση.

45 minutes ago, donnarumma said:

Που σημαίνει ότι παίρνει για 12 μήνες σταθερή τιμή 9 λεπτά με πάγιο 5 ευρώ. Μια χαρά! Πάλι καλά που δεν του πρότειναν τον ζωγράφο!

Ας το χάσει το δίμηνο της παράτασης, καλύτερα.... 

Νομιζω το σταθερο τους ειναι στα 0,099 τωρα? Αλλα οπως και να εχει ειναι "καλη" τιμη για να μην ασχολεισαι για ενα χρονο, αν δεν εισαι τουριστας και απλα εφυγες απο τη ΔΕΗ και θες να παραμεινεις εκτος ΔΕΗ χωρις energy hopping για δωρα ανα 1-2 μηνες.

4 hours ago, donnarumma said:

Είναι μεγάλο το ρίσκο για να κλειδώσεις τέτοια τιμή σε τόσο βάθος χρόνου. Αν θα δεις, πλην της ΔΕΗ, όλοι έχουν ενσωματώσει την συνέπεια στα πακέτα τους και σίγουρα κάτι "τσιμπάνε" από τις καθυστερήσεις. 

Γιατί δεν λανσάρουν πακέτα χωρίς συνέπεια; Απλά δεν αντέχουν οικονομικά, τουλάχιστον οι περισσότεροι. Όσοι πελάτες μπορούν να ανταποκριθούν στις χαμηλές τιμές με συνέπεια πηγαίνουν στους ιδιώτες, οι υπόλοιποι μένουν ΔΕΗ εν γνώση τους ότι πληρώνουν ακριβότερα.

Ρισκο για εσενα ή τον παροχο?

Εσυ ως πελατης τι ρισκο να εχεις?Τιμη στα 0,08 επι μακρον σταθερα εχουμε να δουμε χρονια. Η πιθανοτητα δε οι τιμες να αποκλιμακωθουν κατω απο τα 0,08 για μεγαλο διαστημα ειναι ανυπαρκτες, πιθανοτερο ειναι να παμε στην επομενη 5ετια στον Αρη.

Αν κρινουμε δε και απο το σχεδιασμο εκτρωματων τυπου Πικασο με τιμες κιλοβατωρας (με τις ρυθμιζομενες) στα 0,28-0,30, αντιλαμβανομαστε οτι δεν προσβλεπουν σε σημαντικη αποσυμπιεση τιμων το επομενο 12μηνο+. Αρα αν υπηρχε τετοιο 24μηνο προιον σταθερο με 0,08 δεν θα ειχες ρισκο αλλα ησυχια και κερδος. Μιλαμε παντα για νορμαλ πελατη, οχι αρχιτουριστα που ανα 30 μερες κυνηγαει τα κουπονια Σκλαβενιτη και Παμπλικ για να λεει οτι εχει κερδος. Κερδος με το να υποχρεωνεσαι να ψωνισεις απο μαγαζια που δεν θα ψωνιζες (λχ Παμπλικ) ή να παρεις προιοντα που δεν χρειαζεσαι απλα και μονο για να μην χασεις μια δωροεπιταγη παντα μου φαινοταν περιεργο.

Για τον παροχο ναι ενδεχομενα ειναι ρισκο να δωσει τετοια τιμη αν αυξηθει σημαντικα το κοστος ενεργειας ΑΛΛΑ αν καταφερει να προαγορασει OTC μεγαλες ποσοτητες ενεργειας τωρα σε καλη τιμη και συμπεριλαβει τα κοστη για marketing για σχεδιασμο παπατζων τυπου Πικασο, συν τις διαφημισεις, συν τις προμηθειες σε ινφλουενσερς για προμο συν συν τα κοστη προωθησης νεου προιοντος, μπορεις να μετακυλησεις αυτο το κοστος σε υπαρχοντα προιοντα σταθερα/μπλε μειωνοντας την τιμη τους.

Επεξ/σία από Sebu
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Sebu είπε

Ρισκο για εσενα ή τον παροχο?

Αναφερόμουν στον πάροχο. Τι ρίσκο να έχει ο καταναλωτής;

Εγώ και για 3 χρόνια υπέγραφα με 9 λεπτά, αλλά με πάγιο 5€.

15 λεπτά πριν, Sebu είπε

Μιλαμε παντα για νορμαλ πελατη, οχι αρχιτουριστα που ανα 30 μερες κυνηγαει τα κουπονια Σκλαβενιτη και Παμπλικ για να λεει οτι εχει κερδος. Κερδος με το να υποχρεωνεσαι να ψωνισεις απο μαγαζια που δεν θα ψωνιζες (λχ Παμπλικ) ή να παρεις προιοντα που δεν χρειαζεσαι απλα και μονο για να μην χασεις μια δωροεπιταγη παντα μου φαινοταν περιεργο.

Μην ξεχνάμε ότι τα "στελέχη" της ενέργειας προέρχονται από την κινητή. Έτσι γιγαντώθηκε κι αυτή. Με 36 μηνα συμβόλαια, με δώρα, γούνες, σκούπες, tv, ραδιοκασετόφωνα και δωρεάν καρότσια από τα SM.

Αυτή είναι η ιδιοσυγκρασία του "έλληνα". Θέλει το δωράκι του. Δυστυχώς δεν υπάρχουν εποπτικές αρχές και ο πελάτης είναι απροστάτευτος. Σε συνδυασμό με το ότι είναι και ανημέρωτος, δημιουργεί το τέλειο μείγμα.

Elpe & volton πρωτοστατούσαν στον ενεργειακό τουρισμό. Δεν το ήξεραν; Εμείς εδώ είμαστε οι μόνοι πονηροί;

Στο παιχνίδι θα μείνουν αυτοί που σέβονται τον πελάτη και είναι ξεκάθαροι στους όρους χωρίς παγίδες. Τα δώρα δεν αποτελούν κριτήριο για επιλογή παρόχου(εκτός κι αν έχεις ακίνητο που δεν καταναλώνει και το ξέρεις μόνο εσύ κι όχι ο πάροχος). 

Δημοσ.

αν στη μετρηση δεν στιλω φωτογραφια και βαλουνε τη τελευταια μετρηση που γραφει και στο λογαριασμο της δεη (ειχε γινει πριν 20 μερες) , θα υπαρχει προβλημα λετε?

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, akis_skrl είπε

Γνώμη για κίτρινο ΗΡΩΝ;

Πήγαινε swift ontime με άμεση απόδοση της έκπτωσης συνέπειας. Ο ΗΡΩΝ την αποδίδει στον επόμενο και γενικά παραμένει πίσω στους λογαριασμούς.

31 λεπτά πριν, adok13 είπε

αν στη μετρηση δεν στιλω φωτογραφια και βαλουνε τη τελευταια μετρηση που γραφει και στο λογαριασμο της δεη (ειχε γινει πριν 20 μερες) , θα υπαρχει προβλημα λετε?

Δεν θα το κάνουν. Θα προγραμματίσουν επίσκεψη ΔΕΔΔΗΕ. Κι αν έχει περάσει πρόσφατα, θα αργήσει.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά με την διασύνδεση της Κρήτης θα δούμε όφελος στις ρυθμιζόμενες ή αύξηση; Έχω μπερδευτεί....

6 λεπτά πριν, Rebirth είπε

Τι εννοεί ο ποιητής; Θα πάμε την κιλοβατώρα στον Θεό αλλά δεν θα έχεις πάγια; 

Το 4 θα βγει για τον Ιούνιο στα 10 λεπτά με πάγιο 7,90€ και τους υπόλοιπους μήνες η kwh θα είναι 40% πάνω! Και αν μείνεις 9 μήνες, θα σου επιστρέψουν από τα χρήματα που σου πήραν 30 ευρώπουλα!!(αυτό λέγεται σεβασμός στον πελάτη ή καλύτερα " Στην ζούγκλα, η elpedison θα σε σώσει και όχι ο ταρζάν")

Τέτοια κόλπα κάνουν και γράφουν αποχωρήσεις. 

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Rebirth είπε

Τι εννοεί ο ποιητής; Θα πάμε την κιλοβατώρα στον Θεό αλλά δεν θα έχεις πάγια; 

φυγατε ή θα περιμενετε να πληρωσετε τον κουκο για αηδόνι;

• Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
5 hours ago, adok13 said:

Αν το κάνεις αυτό, τότε στον 1ο εκκαθαριστικό του νέου παρόχου θα φουσκώσουν τα ΥΚΩ. 

Δημοσ.

Καλησπέρα λήγει σε 20 μέρες περίπου το protergia secure 6m που έχω μου έκαναν πρόταση να παραμείνω με αυξημένη τιμή protergia  . Σκέφτομαι να πάω ζενίθ αλλά δεν έχει επιλογή ηλεκτρονικής καταχώρησης kw άρα θα έρχεται φουσκωμένο εκκαθαριστικό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...