Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, juanjk είπε

Iσχύει κανονικά η ισχύς του προγράμματος για τουλάχιστον 12 μήνες από την έναρξή του, αν δεν ισχύει θα σε ειδοποιήσουν με ένδειξη στο λογαριασμό πριν την αλλαγή ούτως ή άλλως. Στο λογαριασμό μπορείς να δεις όντως από πότε αρχίζει το πρόγραμμα, αρκεί να μην έχεις κάνει κάποια αλλαγή ή διακοπή από τότε του προγράμματος. Πιθανά να καλούν από καμπάνια για ανανέωση καθώς δεν τους συμφέρει να είναι οι πελάτες σε αυτό το πρόγραμμα, οπότε ο υπάλληλος προσπαθεί να κλείσει την ανανέωση.

Οπότε ποτέ , περίπου, είναι καλύτερο να επιλέξω νέο πρόγραμμα;. Αμέσως μετά τις 13 Αυγούστου ώστε να υπάρχει και 1 μήνας περιθώριο; Η ποιο μετά,  πχ τελη Αυγούστου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Κανονικά φθηνότερο πρέπει να γίνει, η κιλοβατώρα έμεινε χαμηλά τον Ιούνιο τελικά.

Μακάρι, αν και προσωπική μου άποψη και μόνο, είναι θα υπάρχει αύξηση έστω και μικρή λόγω:

- Των πρώτων υψηλών θερμοκρασιών του καλοκαιριού.

-  Της σχετικής ακριβότερης τιμής στο φυσικό αέριο στο TTF

- Της ευκολίας μεταβλητότητας στο γενικότερο περιβάλλον των τελευταίων εξελίξεων

Επεξ/σία από Apollon-inso
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, giannos91 είπε

Καλημέρα, για εξοχικά που πας μονο 1-2 μηνες το χρονο, τι θα προτείνατε;
Υπάρχει κάποιο συμφέρον κίτρινο χωρίς πάγιο;
Προτιμώ να βάλω ενα και να μην ασχοληθώ, δεν είμαι για τουρισμό :)

Και η elpe έχει ένα μπλε με 0 πάγιο και 0,14 την kWh...

• Like 1
Δημοσ.
33 minutes ago, charlymp said:

Οπότε ποτέ , περίπου, είναι καλύτερο να επιλέξω νέο πρόγραμμα;. Αμέσως μετά τις 13 Αυγούστου ώστε να υπάρχει και 1 μήνας περιθώριο; Η ποιο μετά,  πχ τελη Αυγούστου;

Όλοι μαζί το Σεπτέμβριο θα φύγουμε :)

Εκτός κ αν φωτίσει κάποιος τη Ζενίθ και επαναφέρει τη προγραμματάρα 

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, agriokatsiko είπε

Καλημέρα και από εμένα, αρχικά θα ήθελα να ζητήσω σύσταση για Protergia, μιας και λήγει το Online μου σήμερα. 

Από ότι καταλαβαίνω με το διάβασμα που έκανα στις τελευταίες σελίδες συμφέρει κάπως το σταθερό τους, σωστά; Υπάρχει περίπτωση βάση εμπειρίας (όσο γίνεται) να μην αλλάξει από αύριο στην τιμή του; Μήπως είναι καλύτερο το κυμαινόμενό τους;

Update: Ευχαριστώ όλους για τις συστάσεις, θα ενημερώσω τον πρώτο που έστειλε όταν τη χρησιμοποιήσω. Ενδεχομένως να χρησιμοποιήσω και δεύτερη από άλλο μέλος για οικογενειακό πρόσωπο.

Ρε Forza Πανιωνάρα....εγώ 4 μήνες στο swift on time μία χαρούλα είμαι. Αναμονή βέβαια μήπως αυτό το μήνα κάνουν το γνωστό τρικ και πρέπει να αλλάξουμε εσωτερικά πρόγραμμα..

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Joe22 είπε

Γενικά για φοιτητικό συμβόλαιο τί θεωρείτε πιο τίμιο-συμφέρον αυτή την εποχή;

PROTERGIA 9,90€ και τίποτα άλλο για το ρεύμα μέχρι 115kWh

ΖΕΝΙΘ σταθερή τιμή 0,095 για τις πρώτες 200KWh/μήνα και πάγιο 5€

2 ώρες πριν, giannos91 είπε

Καλημέρα, για εξοχικά που πας μονο 1-2 μηνες το χρονο, τι θα προτείνατε;
Υπάρχει κάποιο συμφέρον κίτρινο χωρίς πάγιο;
Προτιμώ να βάλω ενα και να μην ασχοληθώ, δεν είμαι για τουρισμό :)

Elpedison και Protergia με τη διαφορά ότι της Protergia είναι χωρίς συνέπεια

1 ώρα πριν, charlymp είπε

Δεν χρειάζεται να υπάρχει περιθώριο. Προς τα τέλη Αυγούστου κάνεις αίτηση για αλλού αν έχει βγει κάτι καλύτερο. Αρχίζεις να ασχολείσαι αρχές του μήνα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απάντηση του Ήρων μετά από ticket που άνοιξα στην ΡΑΕ για την έκπτωση συνέπειας του τελικού λογαριασμόυ.

Screenshot_2025-06-30-13-15-54-473_com.android.chrome.jpg

Επεξ/σία από koriosg4
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους, το protergia Value Swift OnTime έχουν ανακοινώσει μέχρι πότε είναι στα 0,09093 ή το βλέπουμε ανά μήνα (αν ναι πότε το ανακοινώνουν κάθε μήνα?)

Δημοσ.
3 minutes ago, vaggy said:

Καλημέρα σε όλους, το protergia Value Swift OnTime έχουν ανακοινώσει μέχρι πότε είναι στα 0,09093 ή το βλέπουμε ανά μήνα (αν ναι πότε το ανακοινώνουν κάθε μήνα?)

καθε αρχες του μηνα το γραφουν στο site

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Θα ήθελα μια σύσταση για προτεργια

Upd 1Ειμαι οκ Ευχαριστώ

Επεξ/σία από myronour
Δημοσ.
5 ώρες πριν, agriokatsiko είπε

Καλημέρα και από εμένα, αρχικά θα ήθελα να ζητήσω σύσταση για Protergia, μιας και λήγει το Online μου σήμερα. 

Από ότι καταλαβαίνω με το διάβασμα που έκανα στις τελευταίες σελίδες συμφέρει κάπως το σταθερό τους, σωστά; Υπάρχει περίπτωση βάση εμπειρίας (όσο γίνεται) να μην αλλάξει από αύριο στην τιμή του; Μήπως είναι καλύτερο το κυμαινόμενό τους;

Update: Ευχαριστώ όλους για τις συστάσεις, θα ενημερώσω τον πρώτο που έστειλε όταν τη χρησιμοποιήσω. Ενδεχομένως να χρησιμοποιήσω και δεύτερη από άλλο μέλος για οικογενειακό πρόσωπο.

ΕΣΥ θα κάνεις σύσταση στο οικογενειακό πρόσωπο και θα τσιμπήσεις τα 50€

• Like 1
Δημοσ.
24 minutes ago, GREGORYMO said:

ΕΣΥ θα κάνεις σύσταση στο οικογενειακό πρόσωπο και θα τσιμπήσεις τα 50€

Προς το παρόν δεν έχουν πάρει κανέναν από τους δυο μας. Επίσης, από όσο είχα καταλάβει, θα πρέπει να ενεργοποιηθώ πρώτα, σωστά; Οπότε και να με πάρουν σήμερα, δεν πάιζει να βάλω την αδερφή μου.

Αν δεν καλέσουν, θα μείνω με την ελπίδα να μην αλλάξει κάτι στο σταθερό από αύριο...

Δημοσ.
3 minutes ago, vassilis211973 said:

Tι θα γίνει ρε Ζενίθ έχω από πέρυσι το power home smart night 40% δεν δικαιούμαι να με φτιάξεις και φέτος;😜

Καλα ησουν οσο κρατησε, ξεκινα να ψαχνεις για αλλες πολιτειες, τετοια θαυματα πλεον δεν συμβαινουν εκτος και αν ξανατυφλωθουν προς Οκτωβρη-Νοεμβρη μερια 😋

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αιτηση για να πάρω Ήρων 14/6.
16/6  τηλεφωνική επικοινωνία με Ήρων και υπογραφή συμβολάιου.
Μεσα στην ίδια βδομάδα αλλάζει και το τελευταίο ψηφίο στην εφαρμογή για τις ΥΔΕ.
Απο τότε δεν έχω ενεργοποιηθεί ακόμα στον Ηρών ενω στην ελπέ φαινομαι ανενεργός(χωρίς τελικό, αλλα με εναντί με ενδειξη πελατη!)
συνηθως και μετα την αλλαγη ψηφιου σε 2-3 μέρες ήμουν έτοιμος αλλα και ο τελευταιος λογαριασμος ηταν τελικός και όχι εναντί.

Επεξ/σία από TasosPk

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...