Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, agriokatsiko είπε

Αν δεν καλέσουν, θα μείνω με την ελπίδα να μην αλλάξει κάτι στο σταθερό από αύριο...

Aν συμπληρωσες τη φορμα παρε τηλ. 2160020517, και πες οτι βιαζεσαι να το κλεισεις σημερα

• Like 1
  • Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, agriokatsiko είπε

Προς το παρόν δεν έχουν πάρει κανέναν από τους δυο μας. Επίσης, από όσο είχα καταλάβει, θα πρέπει να ενεργοποιηθώ πρώτα, σωστά; Οπότε και να με πάρουν σήμερα, δεν πάιζει να βάλω την αδερφή μου.

Αν δεν καλέσουν, θα μείνω με την ελπίδα να μην αλλάξει κάτι στο σταθερό από αύριο...

Συνήθως καλούν ή ίδια μέρα ή την επόμενη. Για να δώσεις εσύ σύσταση πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία να κάνεις εγγραφή και μετά να μπορείς να κάνεις σύσταση και εσύ.

• Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, agriokatsiko είπε

Προς το παρόν δεν έχουν πάρει κανέναν από τους δυο μας. Επίσης, από όσο είχα καταλάβει, θα πρέπει να ενεργοποιηθώ πρώτα, σωστά; Οπότε και να με πάρουν σήμερα, δεν πάιζει να βάλω την αδερφή μου.

Θα περάσει 1 εβδομάδα για να μπορέσεις ΕΣΥ να δώσεις σύσταση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τους πήρα τώρα να ρωτήσω αν θα αλλάξει κάτι αύριο σε σχεση με το σταθερό γιατι είμαι εκτός λόγω δουλειάς και δεν ξέρω αν θα προλάβω να είμαι πίσω στην ώρα μου. Και κλασσικός βλάκας, ξέχασα να τραβήξω τον μετρητή μου πριν φύγω 😵‍💫. Μου είπαν ότι δεν έχουν κάποια ενημέρωση για αλλαγή από αυριο, ούτε για τις συστάσεις ούτε για την τιμή.

Ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις παιδιά, να είστε καλά

Επεξ/σία από agriokatsiko
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

edit δεν ισχυει εχει αλλαγη

Στις 30/6/2025 στις 5:43 ΜΜ, agriokatsiko είπε

Τους πήρα τώρα να ρωτήσω αν θα αλλάξει κάτι αύριο σε σχεση με το σταθερό γιατι είμαι εκτός λόγω δουλειάς και δεν ξέρω αν θα προλάβω να είμαι πίσω στην ώρα μου.

το σταθερο παραμενει στην ιδια τιμη και τον Ιουλιο. 

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 13
  • Thanks 4
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Προς όλους τους "κίτρινους" Προτεργίτες:
Και τον Ιούλιο, το Swift on time παραμένει στην ίδια τιμή: 0,09093 €/kWh

https://energypress.gr/news/protergia-picasso-prosferei-sigoyria-gia-oloys-kai-ton-ioylio

Και το σταθερο παραμενει στην ιδια τιμη και τον Ιουλιο. 

https://www.businessdaily.gr/epiheirimatika-nea/150208_me-protergia-picasso-synehizetai-i-sigoyria-kai-ton-ioylio

Εν αναμονή και των επίσημων ανακοινώσεων...βέβαια. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, για νέο επαγγελματικό με χαμηλή-μέση κατανάλωση, ας πούμε μια εκτίμηση 450 kWh / μήνα τι προτείνετε;

Έχω ρίξει μια ματιά σε συγκριτικά site αλλά δεν είμαι σίγουρος για την αξιοπιστία τους ή αν συνυπολογίζουν διάφορα promo.

Επεξ/σία από --b}{d--
Αλλαγή εκτίμησης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος μπορείς ας μου στείλει μια πρόσκληση προτεργια να δοκιμάσω το swift on time. 

Edit Ευχαριστώ πολύ καλύφθηκα.

Επεξ/σία από mikeser
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα

Με τη σύσταση δεσμεύεται για κάποιο χρονικό διάστημα αυτός που την στέλνει και αυτούς που τη λαμβάνει?

Ή ανα πάσα ώρα μπορουν και οι δύο να αλλάξουν πάροχο χωρίς επιπτώσεις?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, moutrosl είπε

Καλησπέρα

Με τη σύσταση δεσμεύεται για κάποιο χρονικό διάστημα αυτός που την στέλνει και αυτούς που τη λαμβάνει?

Ή ανα πάσα ώρα μπορουν και οι δύο να αλλάξουν πάροχο χωρίς επιπτώσεις?

Καλησπέρα.

Όχι δεν υπάρχει δέσμευση 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, --b}{d-- είπε

Καλησπέρα, για νέο επαγγελματικό με χαμηλή-μέση κατανάλωση, ας πούμε μια εκτίμηση 450 kWh / μήνα τι προτείνετε;

Έχω ρίξει μια ματιά σε συγκριτικά site αλλά δεν είμαι σίγουρος για την αξιοπιστία τους ή αν συνυπολογίζουν διάφορα promo.

Κάτι τέτοιο ψάχνω και εγώ!

Αυτή η σύσταση που διαβάζω τι είναι? 

Αξίζει για κατάστημα?

Δημοσ.
Στις 30/6/2025 στις 10:53 ΠΜ, Apollon-inso είπε

Μακάρι, αν και προσωπική μου άποψη και μόνο, είναι θα υπάρχει αύξηση έστω και μικρή λόγω:

- Των πρώτων υψηλών θερμοκρασιών του καλοκαιριού.

-  Της σχετικής ακριβότερης τιμής στο φυσικό αέριο στο TTF

- Της ευκολίας μεταβλητότητας στο γενικότερο περιβάλλον των τελευταίων εξελίξεων

Από ότι φαίνεται Protergia το Οικιακό Value Swift OnTime με την έκπτωση συνέπειας διαμορφώνεται στα 0,1070 !!!

• Thanks 1
Δημοσ.
8 minutes ago, mastoras007 said:

Κάτι τέτοιο ψάχνω και εγώ!

Αυτή η σύσταση που διαβάζω τι είναι? 

Αξίζει για κατάστημα?

οσοι ειναι ηδη πελατες protergia σου στελνουν ενα λινκ για να κανεις αιτηση στην protergia ηλεκτρονικα και μετα κερδιζουν και οι 2 απο μειον 50 ευρω στους λογαριασμους τους.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Apollon-inso είπε

Από ότι φαίνεται Protergia το Οικιακό Value Swift OnTime με την έκπτωση συνέπειας διαμορφώνεται στα 0,1070 !!!

Την ιδια πληροφορια εχω κι εγω.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Apollon-inso είπε

Από που φαίνεται αυτό; Αυξάνεται δηλαδή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...