Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, petranthe είπε

Από που φαίνεται αυτό; Αυξάνεται δηλαδή;

Εγω μιλησα με προτεργια και μου το ειπαν τηλεφωνικα. Θα  περιμενουμε μαλλον και επισημα ανακοινωση να δουμε τι ισχυει τελικα, γτ χτες στο δημοσιευμα δεν το ελεγε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, petranthe είπε

Από που φαίνεται αυτό; Αυξάνεται δηλαδή;

Δεν φαίνεται ακόμα, αλλά προφορικά από εκπρόσωπο της Πρωτέργια αυτό ειπώθηκε σήμερα. Ίδωμεν εντός ολίγου λογικά

Επεξ/σία από Apollon-inso
Δημοσ.

Καλημέρα. Και εγω μίλησα τώρα με την προτεργια. 03/07 λήγει το συμβόλαιο μου το μπλε. Και θα πάω στο value swift on time αρχικά. 300 KWH κατανάλωση με air condision οπότε νομίζω είναι το πιο συμφέρον ακόμη και με το 0,1070. Σωστά ;

200-220 KWH το ορθόν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, johnkzr1999 said:

Καλημέρα. Και εγω μίλησα τώρα με την προτεργια. 03/07 λήγει το συμβόλαιο μου το μπλε. Και θα πάω στο value swift on time αρχικά. 300 KWH κατανάλωση με air condision οπότε νομίζω είναι το πιο συμφέρον ακόμη και με το 0,1070. Σωστά ;

200-220 KWH το ορθόν 

σε τοσο χαμηλα μπορει να αξιζει και elpedison χωρις παγιο με 14 λεπτα την kwh

Επεξ/σία από Strategos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Apollon-inso είπε
PROTERGIA 2025 6 Value Swift OnTime 5.00   0.09093 Συνέπεια 12  

Ιούνιος

Ιούνιος; Τον Ιουλιο πες μας

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, Seldon40 είπε

Ιούνιος; Τον Ιουλιο πες μας

Και εδώ γιατί γράφει για τον Ιούνιο 0,1369?

Για τον Ιούνιο απάντησα στον προηγούμενο φίλο σε σχέση με την τιμή.

Για τον Ιούλιο επίσημα ακόμα δεν έχει βγει κάτι, αλλά προφορικά οι εκπρόσωποι αναφέρουν 0,1070€/kWh

Επεξ/σία από Apollon-inso
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Apollon-inso είπε

Για τον Ιούνιο απάντησα στον προηγούμενο φίλο σε σχέση με την τιμή.

Για τον Ιούλιο επίσημα ακόμα δεν έχει βγει κάτι, αλλά προφορικά οι εκπρόσωποι αναφέρουν 0,1070€/kWh

Θα ειναι η τιμη χωρις την εκπτωση συνεπειας.

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, johnkzr1999 είπε

Screenshot_2025-07-01-13-22-43-610_com.android.chrome.jpg

Έχεις πατησει χωρις εκπτωση συνεπειας πανω γιαυτο δειχνει τιμες χωρις εκπτωση.

7 λεπτά πριν, 7tasos7 είπε

Θα ειναι η τιμη χωρις την εκπτωση συνεπειας.

με εκπτωση θα ειναι 0,1070, χωρις εκπτωση 0,1358, αλλα ακομα δεν εχει ανακοινωθει κατι, προφορικα ειπωθηκαν αυτα.

3 λεπτά πριν, ThymiosPaP είπε

Λέτε να τσιμπήσει και το μπλε της Protergia; 

μεσα στην ημερα θα υπαρξουν οι επισημες ανακοινωσεις.

• Like 2
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Έχεις πατησει χωρις εκπτωση συνεπειας πανω γιαυτο δειχνει τιμες χωρις εκπτωση.

με εκπτωση θα ειναι 0,1070, χωρις εκπτωση 0,1358, αλλα ακομα δεν εχει ανακοινωθει κατι, προφορικα ειπωθηκαν αυτα.

μεσα στην ημερα θα υπαρξουν οι επισημες ανακοινωσεις.

Φαουλ πάντως της protergia η διαρροή σε προσκείμενα μέσα για διατήρηση της ίδιας τιμής..αν ισχύσει η αύξηση και δε βαριέμαι μπορεί να κάνω μία αναφορά για παραπλανητική διαφήμιση. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Φαουλ πάντως της protergia η διαρροή σε προσκείμενα μέσα για διατήρηση της ίδιας τιμής..αν ισχύσει η αύξηση και δε βαριέμαι μπορεί να κάνω μία αναφορά για παραπλανητική διαφήμιση. 

Εχεις δικιο, πιστευω μεχρι το βραδυ θα δειξει τι ισχυει τελικα. χτες στο δελτιο τυπου που ανεβασα απο energypress ανεφερε το swift on time 0,09093/kw, η ιδια ανακοινωση σε αλλα site το ανεφερε ως swift on time deal, δεν ξερω τι θα ισχυσει αλλα μυριζει παραπλανηση φουλ. 

https://www.capital.gr/epixeiriseis/3929395/ta-timologia-reumatos-tis-protergia-gia-ton-ioulio/

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Εχεις δικιο, πιστευω μεχρι το βραδυ θα δειξει τι ισχυει τελικα. χτες στο δελτιο τυπου που ανεβασα απο energypress ανεφερε το swift on time 0,09093/kw, η ιδια ανακοινωση σε αλλα site το ανεφερε ως swift on time deal, δεν ξερω τι θα ισχυσει αλλα μυριζει παραπλανηση φουλ. 

https://www.capital.gr/epixeiriseis/3929395/ta-timologia-reumatos-tis-protergia-gia-ton-ioulio/

https://www.businessdaily.gr/epiheirimatika-nea/150225_ta-timologia-reymatos-gia-ton-ioylio-anakoinose-i-protergia

https://www.businessdaily.gr/epiheirimatika-nea/150208_me-protergia-picasso-synehizetai-i-sigoyria-kai-ton-ioylio

Σε όλα τα site έδωσαν ως είδηση (εκτός από το προμοτάρισμα στο picasso) ίδια τιμή στο swift on time. Αν βγάλουν άλλη τιμή επίσημως εγώ πιθανότατα θα χαλάσω δέκα λεπτά από το χρόνο μου για να ασχοληθώ μαζί τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω αν αλλάξει η τιμη επισημα θα κανω καταγγελια στην ΡΑΕ και σε συνήγορο καταναλωτή. Όποιος θέλει ακολουθεί.

Επεξ/σία από petranthe
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...