Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Strategos είπε

Απο την δικη μου ερευνα που εχω κανει σε μπλε ειναι αναλογα την kwh που καις:

1- Protergia με 0.99 9.90 παγιο και απο λινκ συστασης παιρνεις 50 ευρω εκπτωση απο τον λογαριασμο συν 50 για οποιον κανεις εσυ συσταση.

2-Elpedison 0.88 με 12.90 παγιο αλλα εχει μεγαλυτερη ρητρα αποχώρησης και αν δεν το πληρωσεις στην ωρα του.

3-Elpedison reward zero με 0.139 αλλα 0 παγιο, αυτο εχει πάλι μεγαλη ρητρα αποχωρησης και αν δεν το πληρωσεις στην ωρα του αλλα συμφερει για χαμηλες καταναλώσεις κατω απο 200kwh τον μήνα.

Μήπως εννοείς 0,099 και 0,088;

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα,

Πριν 15 ημέρες πήγα στο protergia value swift ontime, μέσω σύστασης. Αν τωρα πάω στο value swift ontime deal, δεν θα "χάσω" το 50€ λογω αλλαγης προγράμματος, σωστά ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Jsiderh είπε

Καλημέρα,

Πριν 15 ημέρες πήγα στο protergia value swift ontime, μέσω σύστασης. Αν τωρα πάω στο value swift ontime deal, δεν θα "χάσω" το 50€ λογω αλλαγης προγράμματος, σωστά ?

Καλημερα οχι δεν το χανεις το 5χ10

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους, κάποια ερωτήματα σχετικά με την protergia και το bring a friend.

1.Ήμουν πελάτης της protergia το 2021,μπορώ να λάβω πρόσκληση ή πρεπει να έρχομαι για πρώτη φορά στην εταιρεία;

2.Παίζει ρόλο που είχα λογαριασμό στο my account; Όταν επιστρέψω στην πρωτεργια χρησιμοποιώ τους κωδικούς που είχα στο παρελθόν;

3.Μπορώ να φέρω με σύσταση επαγγελματική παροχή ;

4.Φέρνω για παράδειγμα 6 παροχες και παίρνω 300€,πρέπει οι παροχές αυτές να είναι ενεργές για να εξαργυρώσω όλο το ποσό ή αν κάποια φύγει χάνονται τα αντιστοιχα 50€;

Δημοσ.

Καλημερα.Απο αυτα που ξερω μπορεις να μπεις και εας ησουν και πιο παλια.Δεν παιζει ρολο που ειχες λογαριασμο και μπαινεις με ιδιους κωδικους.Μπορεις και επαγγελματικη παροχη.Απο την στιγμη που ενεργοποιειται η γραμμη παιρνεις τα 50 και δεν εχω ακουσει να τα παιρνουν πισω εαν καποια στιγμη αποχωρηση.

4 λεπτά πριν, 7tasos7 είπε

Καλημερα.Απο αυτα που ξερω μπορεις να μπεις και εας ησουν και πιο παλια.Δεν παιζει ρολο που ειχες λογαριασμο και μπαινεις με ιδιους κωδικους.Μπορεις και επαγγελματικη παροχη.Απο την στιγμη που ενεργοποιειται η γραμμη παιρνεις τα 50 και δεν εχω ακουσει να τα παιρνουν πισω εαν καποια στιγμη αποχωρηση.

20250704_094608.jpg.c083910127037d0a9ef7cea00d5bdc22.jpg

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 2/7/2025 στις 2:25 ΜΜ, SabotazNic είπε

Μιας και εβαλες το "haha". Ναι, για 5 ευρω τον μηνα σιγα μην ασχολουμαι καθε αρχες μηνα για να βλεπω ποιος μου προσφερει πλεον την χαμηλοτερη τιμη. 

Αρα οσοι ειστε στο παλιο κιτρινο, εχετε πιο ακριβη την kwh για τον Ιουλιο. Τελικα ερχεται μια η αλλη, χωρις αν ασχολεισαι

image.png.bac20424461072ad39ef120d38fe3bd9.png

που το είδατε αυτό το πινακάκι? 

Δημοσ.

Καλημέρα 🌻 

Έστειλε σε κάποιον που ήταν στο σκέτο on time

email.η Protergia  το συμβόλαιο για το deal?

Moυ είχαν πει ότι το αργότερο Παρασκευή θα το έχω. 

Όμως επικρατεί σιωπή.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Καλημέρα 🌻 

Όμως επικρατεί σιωπή.

Εμένα μου έστειλαν μέσω viber τους γενικούς και ειδικούς όρους. Δεν υπάρχει λόγος να λάβεις νέο συμβόλαιο.

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Καλημέρα 🌻 

Όμως επικρατεί σιωπή.

Το ιδιο μου ειπαν κι εμενα και περιμενω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Εμένα μου έστειλαν μέσω viber τους γενικούς και ειδικούς όρους. Δεν υπάρχει λόγος να λάβεις νέο συμβόλαιο.

Μου ειπαν αν θελω απο τηλ ή μαιλ να υπογραψω και ειπα απο μαιλ γτ δεν ειναι στο ονομα μου η παροχη. μου ειπαν μεχρι παρασκευη θα το λαβω

44 λεπτά πριν, Jsiderh είπε

Πως ξέρουμε ότι αυξήθηκε η τιμή στο value swift ontime ?

Χρεώσεις Οικιακών Τιμολογίων Ηλεκτρικής Ενέργειας | Protergia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...