Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Και το περασμένο μήνα έγραφαν στα ειδησεογραφικά ότι διατηρούν την ίδια τιμή για ένα χρόνο. 😛

Γι αυτό έγραψα αναμονή να μπει και στο site.😉

• Like 1
  • Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μας ρίχνει σε άσχημο πρόγραμμα, λοιπόν, η Ζενιθ μετά τη λήξη.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για τη μεταφορά απο Ζενιθ σε Protergia?

Σκέφτομαι για να μην φάω πατάτα στο ενδιάμεσο, να μεταφερθώ προσωρινά στο power home save με δωρεάν πάγιο και μετά να κάνω αίτηση μεταφοράς στην Protergia. Ειδικά αν πάρω και τα 25 για σουπερ μαρκετ ακομη καλύτερα. θα δοκιμάσω τηλεφωνικά. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, CHRISpros είπε

Μας ρίχνει σε άσχημο πρόγραμμα, λοιπόν, η Ζενιθ μετά τη λήξη.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για τη μεταφορά απο Ζενιθ σε Protergia?

Σκέφτομαι για να μην φάω πατάτα στο ενδιάμεσο, να μεταφερθώ προσωρινά στο power home save με δωρεάν πάγιο και μετά να κάνω αίτηση μεταφοράς στην Protergia. Ειδικά αν πάρω και τα 25 για σουπερ μαρκετ ακομη καλύτερα. θα δοκιμάσω τηλεφωνικά. 

5,6 μέρες πριν κάνε την αίτηση αλλά κάθε μέρα θα τους κυνηγάς και θα τσεκαρεις και το ψηφίο στον Δεδδηε ακόμα και τηλ στο Δεδδηε αν έχουν λάβει την αίτηση 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mdkamael είπε

Guys, καινουρια προγραμματα περιμενουμε?! Πηρε κανεις τιποτα το αυτι του?! 😉

Κάτι άκουσα για νέα προγράμματα γαλάζια, γκρι, μπορντό από Σεπτέμβριο😂

https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/energeia/allazi-o-logariasmos-revmatos-timologia-diaforetikon-tachititon-ke-energiakes-anavathmisis-katikion-sto-menou-ton-parochon-energias/

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, messinia3 είπε

Κάτι άκουσα για νέα προγράμματα γαλάζια, γκρι, μπορντό από Σεπτέμβριο😂

https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/energeia/allazi

1 λεπτό πριν, mdkamael είπε

Σημαια LGBTQ+ καταντησαν τα τιμολογια ρευματος οι σαταναδες. Το μονο γαλαζιο π μπαινει στο σπιτι  ειναι η ιδια η γαλανολευκη... αλλα ο Σεπτεμβρης κειται μακραν. Για κατι πιο αμεσο το επομενο διαστημα ακουσαμε ή να παιξουμε μπαλιτσα με τα ηδη υπαρχοντα ?! Μη παρουμε φωτια Αυγουστιατικα 😛Πορ Φαβορ,  Μοντογια!!!! 

Επεξ/σία από mdkamael
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, enteacher04 είπε

Σύμφωνοι, δεν περιμένω και πολλά από μια κάρτα υγείας, σε ότι αφορά σοβαρές εξετάσεις. Αλλά, ξαναλέω, εγώ σκοπεύω να τη χρησιμοποιήσω για καθαρισμό στα δόντια. Ακόμα και μια μέτρια δουλειά να μου κάνουν, και να μη μου τα καθαρίσουν και εντελώς, είναι ΟΚ για εμένα - και άρα, η προσφορά δεν είναι κακή.

Δες τους ορους της καρτας γτ μπορει να μην συμφερουν, οι συμβεβλημενοι γιατροι να ειναι μακρυα απο σενα ή να μην ειναι δωρεαν αλλα με εκπτωση κλπ. σιγουρεψου οτι σε συμφερει.

Τον ιουλιο ειχε πραγματι 0,1297 αλλα δεν ειναι τοσο σιγουρο οτι η τιμη θα ειναι παρομοια τον αυγουστο, η τιμή Αυγούστου θα ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο και θα εξαρτηθει απο την χονδρικη οπως θα διαμορφωθει μεσα στον Αυγουστο, οποτε προσεξε το, μην πληρωσεις πανακριβα στο τελος.

4 ώρες πριν, DreamAxe είπε

Τα 100€ της elpedison φαίνονται πουθενά επίσημα; Κοιτούσα στη σελίδα τους για τα reward maximum και ultra αλλά εκεί δε λέει κάτι και δε θέλω να τους κυνηγάω μετά και να τρέχω από εκπρόσωπο σε εκπρόσωπο.

Πρεπει να ησουν παλια πελατης για να τα παρεις, μεσω befon (συνεργαζομενη της ελπε).

3 ώρες πριν, maxsal1995 είπε

Καλησπερα, να ρωτησω αν εχει κανεις ιδεα. Νέος στο μπλε τιμολογιο nrg fixed on time advanced promo της NRG και μου ερχεται σημερα πρωτος λογαριασμος με την παρακατω χρεωση αντι για 0,088/kwh.

0,199 ειναι η αρχικη τιμη, η εκπτωση συνεπειας θα αποδοθει στον επομενο εαν και εφοσον ησουν συνεπεις στην πληρωμη (δες συμβαση).

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως οσοι ειστε στο ΗΡΩΝ Yellow One Home 0,16381 τον Αυγουστο (οπου φυγει-φυγει).

Επεξ/σία από Seldon40
  • Haha 1
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις είναι τόσο μεγάλες εδώ? Και δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτές οι 3 "ημέρας" κάτω κάτω. Αφορά τελικό της Ζενίθ για 14 μέρες που κάηκαν 434 KWh

20250801_192257~2.jpg

20250801_192323~2.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, _troufas_ είπε

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις είναι τόσο μεγάλες εδώ? Και δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτές οι 3 "ημέρας" κάτω κάτω. Αφορά τελικό της Ζενίθ για 14 μέρες που κάηκαν 434 KWh

20250801_192257~2.jpg

20250801_192323~2.jpg

Η υκο έχουν κλίμακες, για τις 14 μέρες σύμφωνα με την κατανάλωση σου ξεπέρασες και έφτασες στην τρίτη κλίμακα. Τώρα αν υπολογίστηκε σωστά πρέπει να κάτσω να υπολογίσω. 

Edit: σωστά ειναι

Επεξ/σία από lazarnik
  • Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Seldon40 said:

Παντως οσοι ειστε στο ΗΡΩΝ Yellow One Home 0,16381 τον Αυγουστο (οπου φυγει-φυγει).

Eγώ σήμερα πήγα, ο τουρίστας. Τώρα στήνω ομπρέλα. ⛱️ 😄

Θα κάτσω 4 ή 7 μέρες (εξαρτάται αν θα ανοίξει η πλατφόρμα ΚΟΤ τη Δευτέρα) και μετά Deal Protergia.

• Like 1
  • Haha 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, vassilis211973 είπε

Έγινε η αίτηση για deal από ζενίθ.Τωρα έλα να με παρακαλάς.

Υ.γ.Έμα στόπα δεν στόπα;😜

Άμα δώσει καμία σοβαρή προσφορά ενημέρωσε.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σε άλλα νέα:

Έβαλε 8/2025 στο προμο η βόλτον για το σμαρτ οπότε πήρε παράταση για 1 ακόμη μήνα.Για καλό και για κακό όποιος πάει το επιβεβαιώνει πρώτα.

Screenshot_20250801-204611~3.png

Επεξ/σία από favou2000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με βεβαίωση εκπροσώπησης προχωράει η αίτηση bring a friend για προτεργια ; Τωρινός πάροχος ηρων και προηγούμενος προτεργια. 

Επεξ/σία από Greg29M

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...