Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Aos είπε

τιμολογημένη γράφει στον τύπο της τελευταίας μέτρησης (31/07),ενώ στην μέτρηση στις 01/07 (353kwh) δεν γράφει κατι

ευχαρίστω πολύ όσοι φίλοι μπήκατε στον κόπο να μου απαντήσετε στα ερωτήματά μου/απορίες

Άρα θα λάβεις σύντομα λογαριασμό για καταναλώσεις μέχρι 31/07.

Αν ο κύκλος τιμολόγησης σου είναι στις 5 του μήνα λογικά θα σου εμφανιστεί αύριο-μεθαύριο μαξ

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
  • Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Aos είπε

πόσες μέρες κάνει να εμφανιστεί στο app ο λογαριασμός?

Κι εμενα γραφει τιμολογημενη απο 31/7, αλλα ακομη δεν εχει εμφανιστει, πιστευω αυριο οτι θα εμφανιστει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Κι εμενα γραφει τιμολογημενη απο 31/7, αλλα ακομη δεν εχει εμφανιστει, πιστευω αυριο οτι θα εμφανιστει.

Και κάτι ακόμη,με σύσταση πήγα στην προτεργια ,η λογική λέει  ότι θα χω έκπτωση 20€ για τους δύο μηνες ,σωστά ;(άσχετα που δεν έχει εκδοθεί ο πρώτος λογ)

Επεξ/σία από Aos
Δημοσ.
31 minutes ago, Aos said:

Και κάτι ακόμη,με σύσταση πήγα στην προτεργια ,η λογική λέει  ότι θα χω έκπτωση 20€ για τους δύο μηνες ,σωστά ;(άσχετα που δεν έχει εκδοθεί ο πρώτος λογ)

Ναι, πάει με αναλογία €0.33 * μέρες εκκαθάρισης.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι το ΑΦΜ σου. ( Η σε όποιον είναι ο λογαριασμός)

Επεξ/σία από Subzerog7
Απάντηση στον dopermann.
Δημοσ.

Μια σύσταση για Προτέργια please!

14 λεπτά πριν, sikad είπε

Μια σύσταση για Προτέργια please!

Ευχαριστώ παίδες. Έλαβα. Είστε πραγματικά γρήγοροι!

Δημοσ.

Είμαι μεταξύ yellow one, yellow free, και yellow benefit...για ένα γρήγορο τουριστικό πέρασμα μέχρι τέλη Αυγούστου ίσως αρχές Σεπτεμβρίου με εκτιμώμενη κατανάλωση γύρω στις 100-150 max?? Ιδέες??

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Είμαι μεταξύ yellow one, yellow free, και yellow benefit...για ένα γρήγορο τουριστικό πέρασμα μέχρι τέλη Αυγούστου ίσως αρχές Σεπτεμβρίου με εκτιμώμενη κατανάλωση γύρω στις 100-150 max?? Ιδέες??

λογω χαμηλης καταναλωσης προτεινω το free που ειναι με μηδενικο παγιο, αλλωστε ολα τα παραπανω προγραμμτα που αναφερεις πανω-κατω ιδια τιμη κιλοβατωρας εχουν.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

λογω χαμηλης καταναλωσης προτεινω το free που ειναι με μηδενικο παγιο, αλλωστε ολα τα παραπανω προγραμμτα που αναφερεις πανω-κατω ιδια τιμη κιλοβατωρας εχουν.

Και το benefit είδα έχει δώρο πάγια για 6 μήνες για αυτό μπήκε στην σύγκριση.. απλά δεν μπορούσα να βρω τιμές kwh.. ευχαριστώ για την απάντηση 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dogtor21 είπε

Και το benefit είδα έχει δώρο πάγια για 6 μήνες για αυτό μπήκε στην σύγκριση.. απλά δεν μπορούσα να βρω τιμές kwh.. ευχαριστώ για την απάντηση 

ναι το ξερω, απλως δεν ξερω αν εχει καποια υποχρεωτικη παραμονη ωστε να παρεις 6 παγια δωρο, 

• Like 1
Δημοσ.

Στις 5/9 λήγει και σε μένα το υπέροχο Home Smart Night της ζενίθ και λέω να πάω προς volton να εκμεταλλευτώ τον ένα μήνα ακόμα που θα καίνε τα κλιματιστικά.

Πότε προτείνετε να κάνω την αίτηση με βάση τις καταμετρήσεις; Θα πρέπει να την κάνω ηλεκτρονικά, δεν υπάρχει κάποιο κατάστημα στην περιοχή μου.

Πέρσι που το είχα επιχειρήσει με χρέωσαν ελάχιστες κιλοβατώρες τον πρώτα μήνα οπότε λέω να είμαι σίγουρος.

ερτυ.jpg

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Tsigalkos είπε

Στις 5/9 λήγει και σε μένα το υπέροχο Home Smart Night της ζενίθ και λέω να πάω προς volton να εκμεταλλευτώ τον ένα μήνα ακόμα που θα καίνε τα κλιματιστικά.

Πότε προτείνετε να κάνω την αίτηση με βάση τις καταμετρήσεις; Θα πρέπει να την κάνω ηλεκτρονικά, δεν υπάρχει κάποιο κατάστημα στην περιοχή μου.

Πέρσι που το είχα επιχειρήσει με χρέωσαν ελάχιστες κιλοβατώρες τον πρώτα μήνα οπότε λέω να είμαι σίγουρος.

ερτυ.jpg

Η λογική λέει ότι αυτές τις ημέρες πέρασαν για την προγραμματισμένη μηνιαία καταμέτρηση για το μήνα Αύγουστο.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κατάστημα volton κοντά σου και εάν έχεις καταλήξει εκεί πρόσεξε να αναγράφονται οι ενδείξεις της παροχής σου σου στην αίτηση και φρόντισε να την κάνεις λίγο νωρίτερα από το μήνα.

Λόγω της εποχής δε θα επιχειρούσα με τίποτα αίτηση σε volton πριν τις 18 Αυγούστου.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα, ξέρουμε μετά από πόσο καιρό αποστέλλονται οι επιταγές Σκλαβενίτη για παροχές που έχουν συμβεβληθει με την elpedison?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, moutrosl είπε

Καλημέρα, ξέρουμε μετά από πόσο καιρό αποστέλλονται οι επιταγές Σκλαβενίτη για παροχές που έχουν συμβεβληθει με την elpedison?

Συνήθως μήνα  - 40 ημέρες. Max στο δίμηνο εάν δεν έχεις παραλάβει τις ζητάς γραπτώς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μία συσταση για προτεργεια παρακαλώ 

Έλαβα, ευχαριστώ!

Επεξ/σία από ele.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...