Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Σε Ηρων έχω ενεργοποιήσει πάγια εντολή μέσω του δικού τους site. 

Αν την ακυρώσω και ενεργοποιήσω πάγια εντολή απευθείας από το ebanking θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα; θα μου χρεώσει πάλι το πάγιο μέχρι να εκτελεστεί η νέα πάγια ή όχι;

Όχι, δεν χρεώνεται κάποιο ποσό με την ενεργοποίηση της πάγιας εντολής. Η πληρωμή γίνεται την ημερομηνία λήξης του λογαριασμού

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, The_Judas είπε

Σε Ηρων έχω ενεργοποιήσει πάγια εντολή μέσω του δικού τους site. 

Αν την ακυρώσω και ενεργοποιήσω πάγια εντολή απευθείας από το ebanking θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα; θα μου χρεώσει πάλι το πάγιο μέχρι να εκτελεστεί η νέα πάγια ή όχι;

Το καλύτερο θα ήταν, αν γίνεται και μπορείς, να ακυρώσεις την πάγια μέσω του δικού τους site και να την κάνεις με το δικό σου ebanking. Φεύγοντας από ΗΡΩΝ ακυρώνεις μόνος σου την πάγια με το ebanking. Αν όμως είναι μέσω του site τους πρέπει να κάνεις αίτημα για να ακυρώσουν οι ίδιοι την πάγια σου και υπάρχει μία διαδικασία που εγώ δεν θα ήθελα να εμπλακώ.

Δημοσ.

Πόσο είναι οι χρεώσεις του δικτύου διανομης, αφορά εμπορικες παροχές. Υπάρχει αντίστοιχο και για τις οικιακές παροχές που πάλι υπάρχει αυτή η διαφοροποίηση στις τιμές όσον αφορά τους τηλεμετρουμενους και μη μετρητές 

Δημοσ.
18 minutes ago, moutrosl said:

Πόσο είναι οι χρεώσεις του δικτύου διανομης, αφορά εμπορικες παροχές. Υπάρχει αντίστοιχο και για τις οικιακές παροχές που πάλι υπάρχει αυτή η διαφοροποίηση στις τιμές όσον αφορά τους τηλεμετρουμενους και μη μετρητές 

Και γιατί δεν ανεβάζεις εκείνο που αφορά τους οικιακούς πελάτες;

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

Σε κλειστο σπιτι τον χειμωνα (εξοχικο) με κιτρινο NRG και καταναλωσεις 3 μηνες καλοκαιρι απο 300-400kw και μπλε 12 μηνο PROTERGIA που ληγει σε 15 μερες (διαφορετικα ονοματα στην παροχη) σε μονιμη κατοικια με καταναλωσεις 350-500Kw το μηνα , τι προτεινετε ως επομενη κινηση? Για το εξοχικο σκεφτομουν κατι σε κιτρινο και για την σταθερη κατοικια πιθανον παλι σε μπλε ή ισως και σε κιτρινο 6 μηνο με καμια καλη προσφορα. Πειτε καμια γνωμη αν θελετε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, psn555 είπε

Καλησπερα σε ολους,

Σε κλειστο σπιτι τον χειμωνα (εξοχικο) με κιτρινο NRG και καταναλωσεις 3 μηνες καλοκαιρι απο 300-400kw και μπλε 12 μηνο PROTERGIA που ληγει σε 15 μερες (διαφορετικα ονοματα στην παροχη) σε μονιμη κατοικια με καταναλωσεις 350-500Kw το μηνα , τι προτεινετε ως επομενη κινηση? Για το εξοχικο σκεφτομουν κατι σε κιτρινο και για την σταθερη κατοικια πιθανον παλι σε μπλε ή ισως και σε κιτρινο 6 μηνο με καμια καλη προσφορα. Πειτε καμια γνωμη αν θελετε...

Στο εξοχικο κιτρινο με μηδενικο παγιο, ειτε ηρων για να παρεις απο econtract το 50αρικο και οταν το φας ισως κανεις αλλαγη στο προτεργια lite με συσταση για 10ευρω x 5μηνες, και το καλοκαιρι κανεις εσωτερικη αλλαγη στο οικιακο κιτρινο που  τωρα ειναι το deal on time με 5 παγιο κ 0,09093/kw για τους μηνες που εχεις καταναλωση και μετα παλι σε μηδενικο. Καπως ετσι θα σου βγει πολυ οικονομικο το ετησιο οφελος.

Στη μονιμη κατοικια αυτη τη στιγμη το πιο συμφερον σταθερο ειναι της ζενιθ με 9,90 παγιο και 0,088/kw.

ΥΓ. Ξεχασα για το εξοχικο κιτρινο εχει και η ζενιθ το save2, με δωρεαν παγια απο 1ο - 4ο μηνα και 8ο -12ο μηνα, ειναι για πολυ χαμηλες καταναλωσεις (για τους μηνες που ειναι κλειστο, οχι για τους μηνες που εχεις καταναλωση). Δεν ξερω αν μιλησεις με ζενιθ για το σταθερο και παζαρεψεις και τις δυο παροχες μηπως δωσουν και τιποτα εξτρα.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.
20 hours ago, mdkamael said:

Παιδια... εκανα εναν υπολογισμο με βαση τη περσινη 12μηνη καταναλωση εχοντας το smart night -45% κ συγκρινοντας το με το secure 5.0 που εβγαλε τωρα η Ζενιθ.

Με 4575kwh προσωπικης real life καταναλωσης:

--> smart night:χρεωση προμηθειας 12μηνου, βγηκε στα 537.61ευρω. 

--> secure 5.0 ( το υποθετικο σεναριο ) 402,6+9.90X12=521.4 ευρω, στις ιδιες kwh, χρεωση προμηθειας ΣΥΝ παγιο, οπου αν αφαιρεσεις 50ευρω δωρακι φτανεις τα 471 ευρω !!!!! Διαφορα 66 ευρω δλδ το μηνα περιπου πανω κατω 5.5 ευρω διαφορα αν η ΤΕΑ κ φετος θα ειναι κοντα στη περσινη με το σταθερο τηε ΖΕΝΙΘ φετος να κερδιζει και ας πληρωνεις κ παγιο.

Το smart NIGHT ως κίτρινο πήρε και κρατική επιδότηση κάποιους μήνες. 

Έκανα τους υπολογισμούς και στην δική μου περίπτωση. Με 6520kwh και κοτ Γ το smart NIGHT βγηκε φθηνότερο κατά 124 ευρω, στην ουσία η διαφορά είναι στο πάγιο. Αν δώσουν και δώρο για winback, σίγουρα θα επιστρέψω ζενίθ.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, 1J4t είπε

Το καλύτερο θα ήταν, αν γίνεται και μπορείς, να ακυρώσεις την πάγια μέσω του δικού τους site και να την κάνεις με το δικό σου ebanking. Φεύγοντας από ΗΡΩΝ ακυρώνεις μόνος σου την πάγια με το ebanking. Αν όμως είναι μέσω του site τους πρέπει να κάνεις αίτημα για να ακυρώσουν οι ίδιοι την πάγια σου και υπάρχει μία διαδικασία που εγώ δεν θα ήθελα να εμπλακώ.

Πάντως εγώ είχα βάλει πάγια μέσω Ήρωνα. Λίγο πριν φύγω από την εταιρεία την απενεργοποίησα πάλι μέσω app. Πλήρωσα εμπρόθεσμα τον τελικο λογαριασμό κι ήμουν κομπλέ. Τώρα που μπαίνω στο app δεν βλέπω καμία πάγια εντολή σεταρισμένη. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...