Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, makis225 είπε

Μπορείς να μας στείλεις τι έστειλε στο αρχικό αίτημα μέσω ραε για να επισυναψω το ίδιο κείμενο; 

Εαν δεν εχεις ανοιξει αιτημα καθολου πες τους πως επιθυμεις την ανανεωση του συμβουλαιου σου οπως εχει γινει και σε αλλους που εχουν το ιδιο συμβολαιο και την καταργηση της αυξησης του συντελεστη χ απο τον Μαιο εως την ληξη του συμβολαιου σου.

• Απαντ. 11,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakosx είπε

18 Σεπ 2025 00:23:18

Σε συνέχεια της επικοινωνίας, σας πληροφορώ ότι επιθυμώ την ανανέωση της σύμβασής του προϊόντος "Power Home Smart Night 40% " με διατήρηση των ιδίων παροχών και όρων όπως το υφιστάμενό και με μοναδική διαφοροποίηση, στην τιμή του Συντελεστή απωλειών Δικτύου Χ , οποία ορίζεται σε 1,2119 €/kWh. Ευχαριστώ πολύ.

18 Σεπ 2025 12:02:33

Αξιότιμε κύριε, Σε συνέχεια εκ νέου αιτήματος που υποβάλλατε εντός της πλατφόρμας myRAE με α/α ....., θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εντός του επόμενου διαστήματος, θα κληθείτε από εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο του Τμήματος Πωλήσεων της Εταιρείας ώστε να προχωρήσετε στη διαδικασία ανανέωσης μέσω του προγράμματος Power Home Smart Night, με τις ίδιες παροχές και όρους. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση. ΖeniΘ - Εταιρεία Προμήθειας Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε.  Τομέας Υποστήριξης Εξυπηρέτησης Πελατών  Διεύθυνση Διαχείρισης Λειτουργιών Πελάτη

Νομίζω ότι τώρα θα πρέπει να κάνω αποδοχή της απάντησης και ολοκλήρωση του αιτήματος, σωστά ?

αποδεξου το και ριχτό ηλιαααααααα

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 hour ago, SilentVoice said:

Καλησπέρα, απο YELLOW ONE HOME 2 BONUS

εκκαθαριστικός για 29 ημέρες

image.png.5bdfbde5f33802f4d3f08e1ec68addd1.png

Που πάω τώρα; Προτέργεια με σύσταση;

(προτιμώ κυμαινόμενο κίτρινο)

Επανέρχομαι γιατί βρήκα το παρακάτω τουριστικό προς το παρόν και προχώρησα σε αίτηση.

image.png.e1946ed91dfc291fb46a220a061d6a44.png

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Επανέρχομαι γιατί βρήκα το παρακάτω τουριστικό προς το παρόν και προχώρησα σε αίτηση.

Με ΤΕΑ στο 100/mwh πληρώνεις ήδη 0.13/kwh σε αυτο το προγραμμα - 1,1619XTEA+0.014 ειναι η χρεωση ....

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Just now, mdkamael said:

Με ΤΕΑ στο 100/mwh πληρώνεις ήδη 0.13/kwh σε αυτο το προγραμμα - 1,1619XTEA+0.014 ειναι η χρεωση ....

με δώρο το πάγιο και το 30ρικο , θα είμαι καλύτερα για κανα μήνα

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SilentVoice είπε

με δώρο το πάγιο και το 30ρικο , θα είμαι καλύτερα για κανα μήνα

για τόσο λίγο ναι .... δεν θα έχεις θέμα. 

Δημοσ.

Ερώτηση.. έχω δύο συγγενικές παροχές που εν μέρει τις διαχειρίζομαι και είναι στο smart night και έγινε πρόταση ανανέωσης η γνωστή μέσω ΡΑΕ.. αξίζει τελικά η σταθερότητα ενός καλού προγράμματος για ένα χρόνο η είναι προτιμότερο να τους πάω σύσταση στην Protergia? (Με απλά μαθηματικά αξίζει περισσότερο η Protergia με τα δύο έξτρα 50€ αλλά θα πρέπει να ασχολούμαι με 3 παροχές)

Δημοσ.
15 minutes ago, mdkamael said:

για τόσο λίγο ναι .... δεν θα έχεις θέμα. 

ναι , είναι καθαρά μόνο ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ :D 

Θα περιμένω και την αντιπρόταση απο ΗΡΩΝ, αν υπάρξει

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Ερώτηση.. έχω δύο συγγενικές παροχές που εν μέρει τις διαχειρίζομαι και είναι στο smart night και έγινε πρόταση ανανέωσης η γνωστή μέσω ΡΑΕ.. αξίζει τελικά η σταθερότητα ενός καλού προγράμματος για ένα χρόνο η είναι προτιμότερο να τους πάω σύσταση στην Protergia? (Με απλά μαθηματικά αξίζει περισσότερο η Protergia με τα δύο έξτρα 50€ αλλά θα πρέπει να ασχολούμαι με 3 παροχές)

Για το αν αξιζει ή οχι θα στο πουν οι καταναλωσεις τους... πιο πανω εχω ανεβασει κανα 2 εξελακια που ασχολουνται ακριβως με αυτου τ ειδους της συγκρισης ανα 100kwh...

Επεξ/σία από mdkamael
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SilentVoice είπε

Το 30αρι ποτε θα το παρεις; αν ειναι να στο δωσουν μετα απο 2 μηνες, θα εχεις πληρωσει πολλα 30αρια. Προσεξε το. Ειναι για πολυ χαμηλη καταναλωση. Στον ηρων που ησουν, Σεπτεμβριο ειχε 0,075, εδω ειναι expost, δηλαδη αρχες οκτωβριου θα ανακοινωθει η τιμη για Σεπτεμβριο.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, mdkamael είπε

αν πάτησες καπάκι από την απάντηση τους πράσινο κουμπάκι έκλεισες το αίτημα οριστικά οπότε πρέπει να ανοίξεις άλλο και θα αναφέρεις ότι με βάση το αίτημα με αριθμό τάδε και την αντίστοιχη απάντηση που έλαβες θέλεις να συνεχίσεις με την ανανέωση ( δλδ επιλογή ΙΙ ) 

Μου εστειλαν μεηλ και μου λενε θα επικοινωνησουν μαζι μου,για την ανανεωση του συμβολαιιυ μου. Οποτε ολα καλα. Να συνεχισω να την εχω σε εκρεμοτητα την καταγγελια?

Φανταζομαι και σε αλλους θα εχουν στειλει το ιδιο μεηλ. Εμενα ληγει το συμβολαιο 26 Σεπτεβριου

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Θα περιμένω και την αντιπρόταση απο ΗΡΩΝ, αν υπάρξει

Πιθανον να σου δωσουν το 18μηνο, με 50αρικο στον πρωτο λογαριασμο, 3,90 παγιο και 0,094/kw.

• Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Για το αν αξιζει ή οχι θα στο πουν οι καταναλωσεις τους... πιο πανω εχω ανεβασει κανα 2 εξελακια που ασχολουνται ακριβως με αυτου τ ειδους της συγκρισης ανα 100kwh...

Η μία παροχή θα έχει από φέτος αντλία θερμότητας οπότε δεν υπάρχει ιστορικό μέχρι τώρα γύρω στις 200 πάνω κάτω 

Η άλλη κυρίως χειμώνα ανεβαίνει μέχρι 500 αλλά τους υπόλοιπους μήνες είναι και αυτή περίπου 200-250

Θα το ψάξω το excel σου..

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Η μία παροχή θα έχει από φέτος αντλία θερμότητας οπότε δεν υπάρχει ιστορικό μέχρι τώρα γύρω στις 200 πάνω κάτω 

Η άλλη κυρίως χειμώνα ανεβαίνει μέχρι 500 αλλά τους υπόλοιπους μήνες είναι και αυτή περίπου 200-250

Θα το ψάξω το excel σου..

Power_Comparison_with_Details.xlsxPagio_BreakEven_Calculator.xlsx

27 λεπτά πριν, lele322 είπε

Μου εστειλαν μεηλ και μου λενε θα επικοινωνησουν μαζι μου,για την ανανεωση του συμβολαιιυ μου. Οποτε ολα καλα. Να συνεχισω να την εχω σε εκρεμοτητα την καταγγελια?

Φανταζομαι και σε αλλους θα εχουν στειλει το ιδιο μεηλ. Εμενα ληγει το συμβολαιο 26 Σεπτεβριου

Απ αυτό το σημείο μπορείς κ να την ολοκληρώσεις ( πράσινο κουμπάκι )

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
45 minutes ago, Seldon40 said:

Το 30αρι ποτε θα το παρεις; αν ειναι να στο δωσουν μετα απο 2 μηνες, θα εχεις πληρωσει πολλα 30αρια. Προσεξε το. Ειναι για πολυ χαμηλη καταναλωση. Στον ηρων που ησουν, Σεπτεμβριο ειχε 0,075, εδω ειναι expost, δηλαδη αρχες οκτωβριου θα ανακοινωθει η τιμη για Σεπτεμβριο.

Οπως είπαν, το 30αρι θα το πάρω απο το revma gr , μετά την έκδοση του πρώτου λογαριασμού και αρχικά δηλωσα IBAN , αν δεν δήλωνα, θα μου το έδιναν σε δωροεπιταγη απο το Πλαίσιο.

Οι 9 μήνες δώρο, τελικά είναι ο 1,2,3,4,8,9,10,11,12 ( οχι ο 5,6,7)

46 minutes ago, Seldon40 said:

Πιθανον να σου δωσουν το 18μηνο, με 50αρικο στον πρωτο λογαριασμο, 3,90 παγιο και 0,094/kw.

ευχαριστώ για την ενημερωση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...