Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1ος λογαριασμός elpe σε σταθερό 6Μ για διάστημα 13 ημερών. Η εγγύηση φαίνεται ως 85,41ευρω. Καταλαβαίνει κανείς γιατί τόσο? Θα περίμενα το κλασσικό 50ευρω 

• Απαντ. 8,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Τα φώτα σας παιδιά καθώς έχω λίγο χαθεί πια.. Έχουμε ξεμείνει στο Γ1Ν της ΔΕΗ, και έχω αρχίσει και σκέφτομαι να αλλάξω. Κατανάλωση έχουμε περίπου 250 ημερήσια και 60 νυχτερινή μηνιαία. Μετά από έρευνα σε site σύγκρισης, βλέπω ένα κίτρινο της NRG, που θα βαρύνει οικονομικά. Προτείνετε μπλε η κίτρινο για την χρήση μου? Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Καλημέρα!

Υπάρχει εταιρεία που δε ζητάει εγγύηση σε κάποιο από τα προγράμματά της για να δώσει ρεύμα σε διαμέρισμα που θα μπούμε ως ένοικοι;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, efkola είπε

Καλημέρα!

Υπάρχει εταιρεία που δε ζητάει εγγύηση σε κάποιο από τα προγράμματά της για να δώσει ρεύμα σε διαμέρισμα που θα μπούμε ως ένοικοι;

Καλημέρα,

Οι περισσότερες εταιρείες με πάγια εντολή εξόφλησης των λογαριασμών δε χρεώνουν εγγύηση. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stylish είπε

Η protergia έχει κιτρινο για μηδενικη κατανάλωση χωρίς πάγιο;

Ναι το Protergia Value Lite

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Καλημέρα. 

Από τον 11ο είμαι στη ζενίθ smart night. 

Υπάρχει κάτι άλλο ή μένω όπως είμαι; δεν ξέρω και πότε τελειώνει βέβαια το πρόγραμμα 😄

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, kostasw είπε

Καλημέρα. 

Υπάρχει κάτι άλλο ή μένω όπως είμαι; δεν ξέρω και πότε τελειώνει βέβαια το πρόγραμμα 😄

Η σύμβαση είχε 12μηνη διάρκεια, συνεπώς και τα δωρεάν πάγια συν την έκπτωση 40% + 5% στην τελική τιμή του προγράμματος. Μετά τη λήξη προφανώς και καθίσταται ασύμφορο και θα πρέπει να κοιτάξεις κάτι άλλο.

Δημοσ.
1 hour ago, kostasw said:

Καλημέρα. 

Υπήρχε πέρυσι τέτοια εποχή το smart night -40%; Μήπως είσαι στο choice;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Υπήρχε πέρυσι τέτοια εποχή το smart night -40%; Μήπως είσαι στο choice;

Όντως τώρα που το επισήμανες αν δεν κάνω λάθος από Αύγουστο του 2024 ισχύει το smart night με το 40%.

https://zenith.gr/el/for-the-home/pricing_history/

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, efkola είπε

Καλημέρα!

Η Protergia στο μπλε value secure 12M μονάχα δε ζητάει καθόλου εγγύηση, διαφορετικά στα άλλα προγράμματα και στους άλλους παρόχους η εγγύηση μηδενίζεται με πάγια εντολή

3 ώρες πριν, kostasw είπε

Καλημέρα. 

Όσο το διατηρεί και μέχρι να λήξει το 12μηνο που ισχύει το πρόγραμμα με την ευνοϊκή έκπτωση δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους!

Είμαι σε σταθερό Ήρων το οποίο λήγει τέλη Μαρτίου και αμφιταλαντεύομαι μεταξύ κίτρινου και μπλε σε άλλο πάροχο.

Από ότι κατάλαβα, διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες, τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο καλό κίτρινο με κλειδωμένη τιμή για τους επόμενες μήνες που να συνοδεύεται και από κάποιο δώρο, σωστά?

Επομένως, μάλλον κλίνω προς μπλε και σκέφτομαι να πάω στην Protergia που μηδενίζεται το πάγιο με σύσταση. Θα μπορούσατε να μου στείλετε μία σύσταση?

Ευχαριστώ πολύ!

Update: Ευχαριστώ, μόλις έλαβα!

Update2: Μίλησα πριν λίγο στο τηλ με κατάστημα της Elpedison και μου είπαν ότι η 35άρα Edenred ήταν όντως μέχρι το Σάββατο.. Μήπως υπάρχει κάποια δυνατότητα για δωροεπιταγή Σκλαβενίτη για το κίτρινο της Elpedison?

Επεξ/σία από elessar2020
Δημοσ.
12 ώρες πριν, skylouros είπε

1ος λογαριασμός elpe σε σταθερό 6Μ για διάστημα 13 ημερών. Η εγγύηση φαίνεται ως 85,41ευρω. Καταλαβαίνει κανείς γιατί τόσο? Θα περίμενα το κλασσικό 50ευρω 

Αν μπορείς, ανέβασε τον λογαριασμό (χωρις τα στοιχεία σου)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 hours ago, tommaxair said:

Θα ήθελα να ρωτήσω σε περίπτωση αλλαγή παρόχου και καθως είμαι ενταγμενος Σε ΚΟΤΒ θα πρέπει να ξανακάνω αίτηση για ΚΟΤ ή θα περαστεί αυτόματα στον νέο πάροχο από το ΔΕΔΔΗΕ;Ρωτώ γιατί θα αλλάξει αριθμό παροχής 

Aυτόματα, αλλά πολύ σπάνια σκαλώνει. Μόλις γίνει η αλλαγή παρόχου, πάρε τηλέφωνο το νέο πάροχο και ρώτα τους αν βλεπουν ενεργό ΚΟΤ.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Spavento είπε

Καλησπέρα σε όλους. Τα φώτα σας παιδιά καθώς έχω λίγο χαθεί πια.. Έχουμε ξεμείνει στο Γ1Ν της ΔΕΗ, και έχω αρχίσει και σκέφτομαι να αλλάξω. Κατανάλωση έχουμε περίπου 250 ημερήσια και 60 νυχτερινή μηνιαία. Μετά από έρευνα σε site σύγκρισης, βλέπω ένα κίτρινο της NRG, που θα βαρύνει οικονομικά. Προτείνετε μπλε η κίτρινο για την χρήση μου? Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Για ρίξε κατ`αρχάς μια ματιά στο εξελ του juanjk (στην υπογραφή του-μέσω η/υ έχεις πρόσβαση) να πάρεις μια ιδέα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...