Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, vagos789 είπε

Σε λογαριασμο που ειναι στον Ηρωνα και ληγει τωρα το καλο τιμολογιο τι προγραμμα να παρω;(must be Ηρωνας παλι)

Τα μπλε βλεπω εχουν πολυ μεγαλη χρονικη δεσμευση 

Γιατί must be Ήρων πάλι ντε και καλά??? Έχεις το  Έ.να???

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panagob είπε

Καλησπέρα στην ομάδα και μπράβο για την ενημέρωση που παρέχετε. 

Θέλω να πάω στο κίτρινο της Protergia (Value Swift OnTime) και τους πήρα να ρωτήσω αν θα ισχύσει και τον Απρίλιο. 
Η απάντηση ηταν ναι αλλά η κοπέλα μου είπε πως δεν μπορώ να έρθω σα νέος πελάτης με bring a friend και πως πρέπει να είμαι υφιστάμενος πελάτης. Φαντάζομαι πως δεν ισχύει αυτό όμως μιας και και δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο εδώ.

Καλησπέρα!

Προφανώς κάτι χάθηκε στην μετάφραση. Bring a friend σημαίνει φέρε ένα φίλο (σ.σ. από κάποιον άλλο πάροχο).

Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι στο zenith -45% μαζί με την συνέπεια το οποίο λήγει Αύγουστο, μου έκαναν προσφορά για elpe bright 12M με τιμή kWh 0,1049 και 7,9€ πάγιο! Δίνουν δώρα 40€ Σκλαβενίτη και 40€ entered, τι λέτε;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, kegokego είπε

Καλησπέρα, είμαι στο zenith -45% μαζί με την συνέπεια το οποίο λήγει Αύγουστο, μου έκαναν προσφορά για elpe bright 12M με τιμή kWh 0,1049 και 7,9€ πάγιο! Δίνουν δώρα 40€ Σκλαβενίτη και 40€ entered, τι λέτε;

Με τα δώρα βγαίνουν τα πάγια 10 μηνών δώρο. Η τιμή του zenith smart night τους δύσκολους μήνες ήταν στα 0.11€/kWh. Τώρα που πέφτουν οι τιμές θα είναι ακόμα φθηνότερο. Προσωπικά δεν θα άλλαζα. 

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Με τα δώρα βγαίνουν τα πάγια 10 μηνών δώρο. Η τιμή του zenith smart night τους δύσκολους μήνες ήταν στα 0.11€/kWh. Τώρα που πέφτουν οι τιμές θα είναι ακόμα φθηνότερο. Προσωπικά δεν θα άλλαζα. 

Έχω αρχίσει σιγά σιγά να μετανιώνω που έφυγα 

2 ώρες πριν, tomtsir είπε

Είμαι ήδη πελάτης στο simple 2.0, δεν μπορώ να δω την επιλογή simple 3.0 μήπως ξέρετε πως θα γίνει ταχύτερα η μετάβαση;

Μόνο μέσω άλλων μεταπωλητών αλλιώς λογικά από 1/4 θα εμφανιστεί 

Δημοσ.

Σχετικά με το nrg simple 3.0 στα καταστήματα (όποιος έχει κοντά) μπορείτε να κάνετε κανονικά αίτηση. Εγώ έκανα χθες.

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, misi27 είπε

Σχετικά με το nrg simple 3.0 στα καταστήματα (όποιος έχει κοντά) μπορείτε να κάνετε κανονικά αίτηση. Εγώ έκανα χθες.

Αναφέρει στους όρους του συμβόλαιου την σταθερή τιμή 0,099 μέχρι 30 Ιουνίου ;

γιατί από συνεργαζόμενη εταιρεία δεν το ανέφερε στο συμβόλαιο 

Επεξ/σία από archiezulu
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, archiezulu είπε

Δυστυχώς οι όροι προφορικά. Μου είπαν μόλις βγει επίσημα θα μου τους στείλουν. Προσωπικά αν δω κάτι περίεργο δεν έχω πρόβλημα να φύγω κ την επόμενη μέρα.

Πιστεύω ότι θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε το nrg simple 2.0

Επεξ/σία από misi27
  • Thanks 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Γειά χαρά!

Το κίτρινο δεν λήγει οπότε μην σε απασχολεί αυτό

Αν θες να στραφείς σε σταθερά, πλην της Προτεργιας που σου προτείνει ο φίλος Juanjk, ίσως να σε ενδιαφέρει και το Ήρων blue generous (ειναι 9,90 πάγιο και 0,127/κβ, λίγο ακριβότερο δηλ).  Έχει δώρο 50 ευρώ, αν κανεις την διαδικασία μέσω e-contract. Αν έχεις κάποια δευτερη παροχή (ή δική σου ή συγγενική-φιλική), υπερτερεί η λύση της Προτεργιας.

Αυτα φίλε Juanjk δεν τα εχει στην επίσημη ιστοσελιδα. Είναι αξιόπιστα;

Ναι είναι, απλώς ισχύει ο τιμοκατάλογος από 01/04 οπότε από τότε θα το ανεβάσουν στη σελίδα.

18 ώρες πριν, tomtsir είπε

Είμαι ήδη πελάτης στο simple 2.0, δεν μπορώ να δω την επιλογή simple 3.0 μήπως ξέρετε πως θα γίνει ταχύτερα η μετάβαση;

Δεν το δίνουν σε υφιστάμενους πελάτες :P μονάχα αν φύγει ο πελάτης (κλασικό :( ) Κάνε μια επικοινωνία όμως ποτέ δεν ξέρεις, διαφορετικά πέρνα μια βόλτα από ΗΡΩΝ με econtract πχ και ξαναγυρίζεις

14 ώρες πριν, archiezulu είπε

Δεν το αναφέρει στο συμβόλαιο σε κάθε περίπτωση, θα ανακοινωθεί στη σελίδα τους

12 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Η Ζενίθ έβαλε κρατική  επιδότηση στους μήνες Φεβρουαρίου, Μαρτίου.

Ότι να ναι 😁

Screenshot_20250329-110028~2.png

Τέλεια :)

17 ώρες πριν, kegokego είπε

Αν δεν είναι εξοχικό που θα πιάσουν τόπο τα δώρα, ξανασκέψου το. Πχ με χονδρική Μαρτίου στα 0,10 το πρόγραμμα που έχεις θα τιμολογηθεί στα 0,080 περίπου και έχει και μηδενικό πάγιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ζενιθ συνεχίζει να κάνει ότι θέλει με τα κλιμάκια των ΥΚΩ.

Προηγούμενος εκκαθαριστικός λογαριασμός με μέτρηση ΔΕΔΔΗΕ

Spoiler

image.png.a68b26ce6cc1116e4481c08f9be9be03.png

Τελευταίος εκκαθαριστικός λογαριασμός με μέτρηση πάλι ΔΕΔΔΗΕ. Δύο φορές συνεχόμενες χωρίς να έχω ζητήσει κάτι.

Spoiler

image.png.3f5d81abb696b7932e67f88ca487d7b5.png

Υποτίθεται ότι η αναγωγή στο τετράμηνο μηδενίζει με την μέτρηση από ΔΕΔΔΗΕ ή κάνω λάθος; Έστειλα έντυπο αμφισβήτησης λογαριασμού. Μετά ΡΑΑΕΥ

Επεξ/σία από lexotamilf
Δημοσ.
1 ώρα πριν, juanjk είπε

Ναι είναι, απλώς ισχύει ο τιμοκατάλογος από 01/04 οπότε από τότε θα το ανεβάσουν στη σελίδα.

Δεν το δίνουν σε υφιστάμενους πελάτες :P μονάχα αν φύγει ο πελάτης (κλασικό :( ) Κάνε μια επικοινωνία όμως ποτέ δεν ξέρεις, διαφορετικά πέρνα μια βόλτα από ΗΡΩΝ με econtract πχ και ξαναγυρίζεις

Για κάνε λίγο explain γιατί είμαι σε nrg simple business 1 και θέλω να παραμείνω nrg αλλά να μην με ταβανιάσει τον Απρίλιο (αν και οι καταναλώσεις πέφτουν δραματικά), πώς μπορώ να εξασφαλίσω μέσω αλλαγής προγράμματος, χαμηλή τιμή μέχρι Ιούλιο). Πώς πάει η διαδικασία;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mechpanos είπε

Για κάνε λίγο explain γιατί είμαι σε nrg simple business 1 και θέλω να παραμείνω nrg αλλά να μην με ταβανιάσει τον Απρίλιο (αν και οι καταναλώσεις πέφτουν δραματικά), πώς μπορώ να εξασφαλίσω μέσω αλλαγής προγράμματος, χαμηλή τιμή μέχρι Ιούλιο). Πώς πάει η διαδικασία;

22 ώρες πριν, tomtsir είπε

Αλλάζεις για κανά μήνα πρόγραμμα (είτε περιμένεις λίγο μήπως βγαλει ο Ηρων νέο κιτρινο είτε protergia value swift on time με συσταση-0,090, 5 ευρω πάγιο- 5 μηνες χ 10 ευρώ και με την προοπτική να δώσεις και εσύ αργοτερα καποια συσταση (50 ευρώ)- ειτε elpedison win more 3 με 0.11/κβ αλλα υψηλοτερο πάγιο 7,90) και επιστρέφεις ως νέος πελάτης. Το ίδιο αντιστοίχως για Γ21.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, favou2000 είπε

Η Ζενίθ έβαλε κρατική  επιδότηση στους μήνες Φεβρουαρίου, Μαρτίου.

Ότι να ναι 😁

Screenshot_20250329-110028~2.png

Και εμένα σήμερα βγήκε και ΔΕΝ μου έβαλε.

Κάνουν διακρίσεις....

• Haha 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Και εμένα σήμερα βγήκε και ΔΕΝ μου έβαλε.

Κάνουν διακρίσεις....

Και εμένα μου έβαλε!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...