Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, juanjk είπε

Γνωρίζω ότι δεν το δίνουν σε υφιστάμενους πελάτες με αλλαγή προγράμματος, πιστεύω με ένα πέρασμα από Ήρων για 50€ με econtract (για λίγες ημέρες αν έχεις μεγάλη κατανάλωση επειδή δεν έχει χαμηλής χρέωσης πρόγραμμα) και επιστροφή απευθείας θα το λάβεις. 

Thnx for the tip! Θα τους καλέσω και θα τους πω "για να μη μπαίνουμε στη διαδικασία, δεν το δίνετε από τώρα να τελειώνουμε", αν θέλουν ας το δώσουν αν δεν θέλουν θα γίνει έτσι όπως το λες. Και για Απρίλιο που δεν λειτουργούν θερμάνσεις - κλιματισμοί χαμηλές θα είναι οι καταναλώσεις, δηλαδή με τα 50€ δώρο μπορεί να συμφέρει για 1-2 μήνες ούτως ή άλλως. Ιούνιο - Ιούλιο - Αύγουστο είναι το κύριο θέμα, βασικά!

• Like 1
  • Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καμιά πρόταση για εναλλακτικό πάροχο και τιμολόγιο (είμαι στη ΔΕΗ)

Δεν έχω νυχτερινό ρεύμα και καίω κάτω από 500 khw το μήνα

Επεξ/σία από holfork
Δημοσ.

Καλησπέρα σας, έχω ήδη protergia και ακόμη δύο παροχές στον Ηρων.

Μπορώ να φέρω τις 2 παροχές του ηρων στην πρωτεργια και να παρω το bonus των 50€?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, holfork είπε

Καμιά πρόταση για εναλλακτικό πάροχο και τιμολόγιο (είμαι στη ΔΕΗ)

Δεν έχω νυχτερινό ρεύμα και καίω κάτω από 500 khw το μήνα

Έχεις χρόνο/διάθεση να ασχολείσαι τακτικώς με το ζήτημα ή θες να ξανασχοληθείς του χρόνου τέτοια εποχή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, lazar0s είπε

Μπορώ να φέρω τις 2 παροχές του ηρων στην πρωτεργια και να παρω το bonus των 50€?

Ναι. Απλά θα κάνεις από την πρώτη σου σύνδεση σύσταση 2 φορές προς εσένα. Θα πάρεις 100€ στην πρώτη σου και από 5χ10€ στις δύο νέες που θα φέρεις. 

Επεξ/σία από panos-
Δημοσ.
Μόλις τώρα, lazar0s είπε

Kαι έχεις αργήσεις μάλιστα🙃. Θα πάρεις 50χ2χ2=200

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Ότι θες λες.

Πάει αναλογικά ανά ημέρα 13,3 κιλοβατώρες

Επειδή δεν γνωρίζω, υπάρχει κάπου που να αναφέρεται οτι είναι 13,3kwh/ημέρα?
Όταν κάθε μήνα έχεις εκκαθαριστικό λογαριασμό και φαίνεται η κατανάλωση γιατί να μην υπάρχουν οι κλιμακες 0-1600, 1601-2000 κτλ. ? Απλά εμένα μου φαίνεται πιο ξεκάθαρο.

Απορία, αν κάποιος έχει εξοχικό και για 2 μήνες το καλοκαίρι έχει φουλ κλιματιστικά αλλά στο τετράμηνο δεν ξεπερνάει τις 1600 kwh, οπότε αναλογικά θα χρεωθεί και με τις παραπάνω κλίμακες, θα του επιστρέψουν χρήματα από τις ΥΚΩ?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, για εξοχικό ποιο πρόγραμμα συμφέρει περισσότερο αυτήν τη στιγμή; Μήπως κάποιο κίτρινο ώστε να μπορώ να φύγω χωρίς ρήτρες; Αυτό το διάστημα είναι κλειστό το σπίτι, κανά 2 φορές τον μήνα πηγαίνω για έναν τυπικό έλεγχο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, merxasomer999 είπε

Καλησπέρα παιδιά, για εξοχικό ποιο πρόγραμμα συμφέρει περισσότερο αυτήν τη στιγμή; Μήπως κάποιο κίτρινο ώστε να μπορώ να φύγω χωρίς ρήτρες; Αυτό το διάστημα είναι κλειστό το σπίτι, κανά 2 φορές τον μήνα πηγαίνω για έναν τυπικό έλεγχο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Kάποιο κιτρινο με δωρα και μηδενικό πάγιο. Ισως ΗΡΩΝ με 50ευρω δωρο, ή προτεργια δεν θυμαμαι πιο εχει μηδενικο πάγιο και συσταση. θα σου πουν και αλλοι πιο ειδικοί απο μένα.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, merxasomer999 είπε

Σ' ευχαριστώ πολύ

τωρα σε ποιο εισαι; κοιτα αυτα τα δύο.

https://www.heron.gr/energy/electricity/gia-to-spiti/yellow-free-home/

https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-lite/

και τα δυο ειναι με μηδεν πάγιο. και περνεις δωρο στον ηρων 50 μαζι με e-conntract και προτεργια 10*5μηνες με συσταση. 

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, merxasomer999 είπε

ΔΕΗ πράσινο, ίσως η χειρότερη επιλογή

Κοιτα αυτα τα δυο και νομιζω αν εχεις πολυ λιγες καταναλωσεις θα εξυπηρετηθεις.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Να τους πάρω τηλέφωνο δηλαδή?

ΜΗΠΩΣ είναι έναντι?

Γιατί εμένα και καλά είναι εκκαθαριστικός

Έναντι η εκκαθάριστικος?

Σε εμένα με το ίδιο πρόγραμμα δεν έβαλαν τίποτα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, merxasomer999 είπε

ΔΕΗ πράσινο, ίσως η χειρότερη επιλογή

Υπάρχουν και χειρότερα😁

Όπως σου είπε και ο φίλος Seldon40 κοιτάς προγραμμα χωρίς πάγιο. Η εναλλακτική είναι να περιμένεις την ελπεντισον μήπως βγαλει με τον νεο μηνα κάτι σε δωρο. Η Προτέργια υπερτερεί αν έχεις και άλλη παροχή που διαχειρίζεσαι.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...