Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, doll είπε

Καλημέρα. Πήγα από Ηρων σε Elpedison 12-μηνο σταθερό 0.105. Εχω άλλη μία παροχή. Υπάρχει κάτι άλλο? Ευχαριστώ.

Ζήτα 20€ Σκλαβενίτη να σου δώσουν αλλά θα έπρεπε από το ίδιο κανάλι πώλησης που έκανες την προηγούμενη αίτηση και το 5x10€ αν είχε εκπροσωπηθεί στο παρελθόν η παροχή.

• Like 2
  • Απαντ. 8,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, vklon είπε

Ζήτα 20€ Σκλαβενίτη να σου δώσουν αλλά θα έπρεπε από το ίδιο κανάλι πώλησης που έκανες την προηγούμενη αίτηση και το 5x10€ αν είχε εκπροσωπηθεί στο παρελθόν η παροχή.

Γιατί 20? Εμένα σήμερα μου έδωσαν 40.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, skylouros είπε

Εξαρτάται το κανάλι πώλησης. Τα 20€ είναι το λιγότερο που μπορούν να σου δώσουν. Εγώ όταν μεταφέρω μαζί όλες τις παροχές μου διεκδικώ και παίρνω παραπάνω 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, skylouros είπε

Όλοι 40 δεινουν από τους γνωστούς , απλά κάποιοι δεν τα λένε...  

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Τι εννοείς γνωστούς?

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, lazarnik είπε

40€ έδιναν κάποια κανάλια πώλησης στα σταθερά και όχι όλοι. Αν δίνει κάποιος 40€ σε κυμαινόμενο ενδιαφέρομαι και εγώ.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, vklon είπε

40€ έδιναν κάποια κανάλια πώλησης στα σταθερά και όχι όλοι. Αν δίνει κάποιος 40€ σε κυμαινόμενο ενδιαφέρομαι και εγώ.

στο τσατ της ελπε που μιλησα μου ειπαν οτι ειναι προσφορα μονο για σημερα και για κιτρινο

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρει κανείς τι έγινε με την επιδότηση για ΦΕΒ-ΜΑΡ;

Το ποσό είναι 0.015/Kwh. Στην ΕτΚ Τεύχος B’ 296/03.02.2025, μιλούσε για ΑΥΓ, ΣΕΠ, ΔΕΚ 2024.

καταναλωτές, οι οποίοι είναι συμβεβλημένοι σε τιμολόγια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με πράσινο ή κίτρινο χρώμα ......δικαιούχοι της επιδότησης καθίστανται μόνο στην περίπτωση που η τελική τιμή μετά την εφαρμογή τυχόν εκπτώσεων για τον μήνα Σεπτέμβριο του έτους 2024 υπερβαίνει τα εκατόν σαράντα ευρώ (€) ανά Μεγαβατώρα (MWh) (140 €/MWh).

Αλλαξε κάτι μετά;

Επεξ/σία από Περρυ
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Περρυ είπε

Ξέρει κανείς τι έγινε με την επιδότηση για ΦΕΒ-ΜΑΡ;

Το ποσό είναι 0.015/Kwh. Στην ΕτΚ Τεύχος B’ 296/03.02.2025, μιλούσε για ΑΥΓ, ΣΕΠ, ΔΕΚ 2024.

καταναλωτές, οι οποίοι είναι συμβεβλημένοι σε τιμολόγια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με πράσινο ή κίτρινο χρώμα ......δικαιούχοι της επιδότησης καθίστανται μόνο στην περίπτωση που η τελική τιμή μετά την εφαρμογή τυχόν εκπτώσεων για τον μήνα Σεπτέμβριο του έτους 2024 υπερβαίνει τα εκατόν σαράντα ευρώ (€) ανά Μεγαβατώρα (MWh) (140 €/MWh).

Αλλαξε κάτι μετά;

Τι τιμή σε χρέωσε την κιλοβατώρα ο πάροχος σου?

Δημοσ.

Καλημέρα

Σε ισχύ από σήμερα το θερινό ωράριο του διζωνικού συστήματος μειωμένης τιμολόγησης (πρώην νυχτερινού)

Θερινό ωράριο - από Απρίλιο έως Οκτώβριο:

Μεσημβρινή ζώνη: 11 π.μ. – 3 μ.μ.

Νυχτερινή ζώνη: 2 π.μ. – 4 π.μ.

Εγώ ψέματα δε λέω 😁

10 λεπτά πριν, The_Judas είπε

σε ποιο πρόγραμμα μας βάζει ο Ηρων μετά την λήξη του yellow one 31/3;

Παραμένεις στο Yellow One με άλλη χρέωση. Απλώς ενεργοποιείται ο Μηχανισμός Διακύμανσης 😬

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bilham είπε

Σε ισχύ από σήμερα το θερινό ωράριο του διζωνικού συστήματος μειωμένης τιμολόγησης (πρώην νυχτερινού)

Όσοι έχουν ακόμη το παλαιό νυχτερινό (λόγω προδιαγραφών του μετρητή) αλλάζουν τον άλλο μήνα, σωστά?

Δημοσ.

Καλημέρα και καλό μήνα!
Να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος, ως κάτοχος φωτοβολταϊκού συστήματος, τι συμφέρει να κοιτάξω στο excel, είμαι Ηρων σταθερό που λήγει και έλαβα κι εγώ το μήνυμα όταν θα με πετάξουν στο yellow. Να κοιτάξω πρόγραμμα με μηδενικό πάγιο, πρόγραμμα με χαμηλή κιλοβατώρα ή κάτι άλλο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο excel κι εφόσον έχεις netmetering φ/β θα βάλεις τα στοιχεία μέσης μηνιαίας καταναλωσης αφαιρώντας την μέση παραγωγή σου.

Θα σου πρότεινα το protergia value secure με σύσταση ή το zenith secure plus με τα 4 παγια δώρο, ώστε να μην ασχολείσαι συνεχώς με τα γραφειοκρατικά αλλαγής παρόχου και αλλαγής εκπροσώπησης του φ/β σου. Από ΗΡΩΝ δες το heron blue generous max.

Τώρα αν τελικά αυτό που πληρώνεις μετά τον συμψηφισμό της παραγωγής είναι μικρό τότε έχει νόημα να πας σε κάποιο με μηδενικό πάγιο, όπου θα σου πρότεινα ένα από τα volton smart πχ.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, rioener είπε

Καλημέρα και καλό μήνα!
Να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος, ως κάτοχος φωτοβολταϊκού συστήματος, τι συμφέρει να κοιτάξω στο excel, είμαι Ηρων σταθερό που λήγει και έλαβα κι εγώ το μήνυμα όταν θα με πετάξουν στο yellow. Να κοιτάξω πρόγραμμα με μηδενικό πάγιο, πρόγραμμα με χαμηλή κιλοβατώρα ή κάτι άλλο?

Καλημέρα και καλό μήνα,

Προσωπικά καθώς η παραγωγή καλύπτει την κατανάλωσή μου πήγα μέσω σύστασης στο Protergia Value Lite για να έχω μηδενικό πάγιο. Όπως έχει αναφερθεί αν η συνολική χρέωση του ρεύματος (πάγιο+κατανάλωση+ρυθμιζόμενες χρεώσεις) είναι κάτω απο 10€ γλιτώνεις και την χρέωση της ΕΡΤ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...