Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, stylish είπε

Δεξιά στις ρυθμιζόμενες γιατι έχει άλλη τιμή η kWh?

image.png.341b82e4f991d1ddc56e5f93cc4c0c91.png

Οι ρυθμιζόμενές σου είναι σωστές και σε οποιονδήποτε πάροχο έτσι θα ήταν.

Απλώς στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις μεταφοράς ΑΔΜΗΕ αυξήθηκε από το Μάρτιο η τιμή από 0,00844 σε 0,0099 και έχει αποτυπωθεί σωστά στο λογαριασμό. Είναι πάρα πολλές και από διαφορετικές πηγές οι χρεώσεις στο λογαριασμό ρεύματος δυστυχώς.

Επεξ/σία από juanjk
  • Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
50 minutes ago, heavygamer said:

Ποιό πρόγραμμα είναι αυτό; Είναι μπλε σταθερό ή κίτρινο; Γιατί το μπλε τους Power Home Secure Plus λέει ότι η Έκπτωση Συνέπειας εφαρμόζεται από τον 1ο λογαριασμό και συνεχίζεται κάθε μήνα έως τη λήξη της σύμβασης. Άρα έπρεπε να γράφει 0.099 και όχι 0,123.

εν τω μεταξύ παίζει αυτό το πρόγραμμα με τα 0,099 να ειναι καλύτερο απο το δικό μου. 

Αν ειναι η εκπτωση να ειναι παρά μηνα δεν αξίζει τόσο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εσύ έχεις 0,095 τελική με συνέπεια και πάγιο ουσιαστικά στα 4,95€ επειδή έχεις 6 πάγια δώρο. Το πολύ πολύ να χάσεις την έκπτωση συνέπειας στον τελευταίο λογαριασμό αν φύγεις μετά το 11μηνο δέσμευσης (αλλά κερδίζεις από τα πάγια αν φύγεις στους 11 αντί για τους 12 ;) ), οπότε είσαι σε καλό πρόγραμμα κατά τη γνώμη μου.

Επεξ/σία από juanjk
Δημοσ.
Just now, juanjk said:

Εσύ έχεις 0,095 τελική με συνέπεια και πάγιο ουσιαστικά στα 4,95€ επειδή έχεις 6 πάγια δώρο. Το πολύ πολύ να χάσεις την έκπτωση συνέπειας στον τελευταίο λογαριασμό αν φύγεις μετά το 11μηνο δέσμευσης, οπότε είσαι σε καλό πρόγραμμα κατά τη γνώμη μου.

μα δεν την χάνω την έκπτωση συνέπειας μόνο στο τέλος, αλλά σε καθε εκκαθαριστικό

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stylish είπε

μα δεν την χάνω την έκπτωση συνέπειας μόνο στο τέλος, αλλά σε καθε εκκαθαριστικό

Αφού την έκπτωση συνέπειας για τον εκκαθαριστικό που πέρασε και πλήρωσες εμπρόθεσμα θα τη δεις στο λογαριασμό που θα εκδοθεί μετά από αυτόν, οπότε αργείς απλώς να τη δεις στο λογαριασμό δεν τη χάνεις. Μόλις έρθει ο τελικός σου απλά, όταν τον εξοφλήσεις εμπρόθεσμα δεν θα στην αποδώσει κάπου, εκείνη χάνεις. Μπορείς όμως να την αντισταθμίσεις εύκολα, επιλέγοντας άλλο πρόγραμμα μετά από 11 μήνες αντί να καθίσεις 12 μήνες.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 minutes ago, juanjk said:

Αφού την έκπτωση συνέπειας για τον εκκαθαριστικό που πέρασε και πλήρωσες εμπρόθεσμα θα τη δεις στο λογαριασμό που θα εκδοθεί μετά από αυτόν, οπότε αργείς απλώς να τη δεις στο λογαριασμό δεν τη χάνεις. Μόλις έρθει ο τελικός σου απλά, όταν τον εξοφλήσεις εμπρόθεσμα δεν θα στην αποδώσει κάπου, εκείνη χάνεις. Μπορείς όμως να την αντισταθμίσεις εύκολα, επιλέγοντας άλλο πρόγραμμα μετά από 11 μήνες αντί να καθίσεις 12 μήνες.

στο έναντι θα την δω, στον επόμενο εκκαθαριστικό θα υπάρχει ή θα ειναι σαν τον 1ο, που δεν είχε;

Ευχαριστώ και τους 2 για την διευκρίνηση

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν είχα καθόλου χρόνο, από σήμερα ευτυχώς για λίγες μέρες έχω άδεια και πρέπει να ασχοληθώ με το blue generous home 6μηνο που είχα, που λήγει στις 2 του Μάη, έλαβα επιστολή πως μέχρι 30 ημέρες πριν πρέπει να πω αν θα διακόψω ή θα με βάλει στο κίτρινο (το οποίο αλλάζω όποτε θέλω) protect 4 home, που έχει 12μηνη διάρκεια (όρων, χωρίς τέλος διακοπής απ΄ ότι κατάλαβα). Να τους πω για αρχή να με πάνε στο Yellow One Home (κίτρινο) αντί του Protect 4 Home και βλέπουμε για τυχόν πτώσεις σε τιμές σταθερών τον επόμενο μήνα;

Σίγουρα θα έχει συζητηθεί ξανά..., συγνώμη αν τυχόν επαναλαμβάνομαι..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, stylish είπε

στο έναντι θα την δω, στον επόμενο εκκαθαριστικό θα υπάρχει ή θα ειναι σαν τον 1ο, που δεν είχε;

Ευχαριστώ και τους 2 για την διευκρίνηση

Ο πρώτος δεν είχε επειδή δεν υπήρχε εμπρόθεσμη πληρωμή μέχρι τότε για να στην αποδώσει. Την αποδίδει όπως είπαμε σε λογαριασμό (έναντι ή εκκαθαριστικό) που εκδίδεται μετά από κάθε εκκαθαριστικό.

Βέβαια, σε κάθε περίπτωση είναι προτιμότερο να αποδίδεται η έκπτωση συνέπειας απριόρι σε κάθε λογαριασμό από τον πρώτο για να καταλαβαίνουμε πιο εύκολα και τι πληρώνουμε, ευτυχώς έχει αρχίσει να γίνεται σε κάποια προγράμματα.

Επεξ/σία από juanjk
Δημοσ.
19 minutes ago, juanjk said:

Ο πρώτος δεν είχε επειδή δεν υπήρχε εμπρόθεσμη πληρωμή μέχρι τότε για να στην αποδώσει. Την αποδίδει όπως είπαμε σε λογαριασμό (έναντι ή εκκαθαριστικό) που εκδίδεται μετά από κάθε εκκαθαριστικό.

Βέβαια, σε κάθε περίπτωση είναι προτιμότερο να αποδίδεται η έκπτωση συνέπειας απριόρι σε κάθε λογαριασμό από τον πρώτο για να καταλαβαίνουμε πιο εύκολα και τι πληρώνουμε, ευτυχώς έχει αρχίσει να γίνεται σε κάποια προγράμματα.

Μαλλον δεν το εθεσα σωστά. 

Ας πουμε ότι έρχεται ο επόμενος λογαριασμος και ειναι έναντι (έχει προηγηθεί όπως ειδαμε παραπάνω ο εκκαθαριστικός). Εκεί θα έχει έκπτωση συνέπειας. 

Ο επόμενος είτε ειναι εναντι είτε εκκαθαριστικός θα την έχει την έκπτωση; (είμαστε μετά από έναντι- γι αυτο ρωτάω)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Georgebek2 είπε

Παιζει καμια τουριστικη προσφορα; εκτος απο βολτον που δε ξανασχολουμαι

Μα γιατί δεν ξανασχολείσαι με την εξυπηρετικοτάτη Βόλτον μας;🤣

Τα γνωστά, α) Ήρων μέσω e-contract μόλις βάλει κανα κλειδωμένο β) Προτέργια value swift on time με συσταση (0,090- 5 μηνες χ 10 ευρώ και με την προοπτική να δώσεις και εσύ αργοτερα καποια συσταση (50 ευρώ/σύσταση) γ) Αναμονη Ελπε win more 3 μήπως επισήμως δώσουν και κανένα δωρο. δ) Υπάρχει και στην nrg χωρίς όμως δώρο άρα με περιορισμένο τουριστικό ενδιαφέρον

• Haha 2
Δημοσ.
10 minutes ago, stylish said:

Μαλλον δεν το εθεσα σωστά. 

Ας πουμε ότι έρχεται ο επόμενος λογαριασμος και ειναι έναντι (έχει προηγηθεί όπως ειδαμε παραπάνω ο εκκαθαριστικός). Εκεί θα έχει έκπτωση συνέπειας. 

Ο επόμενος είτε ειναι εναντι είτε εκκαθαριστικός θα την έχει την έκπτωση; (είμαστε μετά από έναντι- γι αυτο ρωτάω)

Ρώτησα την ζενίθ. Αφού διατύπωσα την ερώτηση 10 φορές μου απάντησε το παρακάτω

image.png.50b793cfe87aadee95ac7e9992b1c431.pngimage.png.b50e988fafb64f9843c2d1997d1168bd.png 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Παιζει καμια τουριστικη προσφορα; εκτος απο βολτον που δε ξανασχολουμαι

Περίμενε από εβδομάδα αν θες elpedison. Μπορεί να δώσουν εθνική πόντους στο Easter promo μου είπαν. Εγώ θα περιμένω την άλλη βδομάδα αλλιώς ΗΡΩΝ 50€

• Like 2
Δημοσ.

Ειμαι στον Ηρωνα με το Generous Guarantee, εδω και αρκετο καιρό.

Συνήθως λαμβάνω λογαριασμό 50ε/μηνα είτε εκκαθαριστικό είτε έναντι.

Χθες ομως μου ήρθε κεραμύδα με 90ε, εκκαθαριστικός οπου η κιλοβατώρα διαμορφώνεται στα 22λεπτά. Μεσοσταθμικά καταναλώνω 100kwh/μήνα.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που με συμφέρει;

image.png

image.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...