Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,θα ήθελα αν υπάρχει δυνατότητα μια σύσταση για προτεργια..

ευχαριστώ έχω λάβει 

Επεξ/σία από Bitis4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Anna4Sofia είπε

Καλημέρα σας, είμαι Ζενιθ ρεύμα(παλιό προγραμμα φωτιά Power Home Start πράσινο) και αέριο (πρόγραμμα GAS Home Plus). Δεν έχω καμμία έκπτωση. Είδα πιο πανω ποστ οτι εχει η ζενιθ καλυτερο προγραμμα στο ρευμα Ζενιθ Power Home Secure Plus 4 αλλά δεν ξέρω τιποτα για αέριο. Ξέρει κάποιος να προτεινει για αέριο? Στο ρευμα ειμαι γυρω στα 200kWh το καλοκαίρι με κλιματιστικό. Αέριο για δύο μήνες 15.12-15.02 μέχρι 3000kWh. Υπάρχει έκπτωση όταν είσαι στην ίδια εταιρεία και για ρεύμα και για αέριο?

Συνήθως υπάρχουν συνδυαστικές προσφορές για ρεύμα και αέριο που κερδίζει κατιτίς παραπάνω η παροχή αερίου.

Μπορείς να λάβεις τη συνδυαστική προσφορά της εταιρείας που είσαι. Εναλλακτικά, δες το συνδυαστικό μπλε protergia (values secure 12M και gas safe) με συστάσεις 100€ ή 150 αν φέρεις πρώτα το ρεύμα και συστήσεις το αέριο (έως 05/04 παίζει για το συνδυασμό ρεύμα και αέριο και 50 ευρώ δωροκαρτα praktiker), καθώς και της ΔΕΗ που αν και έχει υψηλή τιμή στο ρεύμα έχει πρόμο 100 +50 δώρο σε ρεύμα και αέριο αντίστοιχα.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 2
Δημοσ.
5 hours ago, stylish said:

H ζενιθ κατάφερε να ταξιδέψει στο παρελθον;

image.png.7abb376216d6e0a7834aa582da30367d.png

Toυλάχιστον εσένα σου έδωσε τη δυνατότητα να ταξιδέψεις στο παρελθόν. Ενώ η Volton στο 1ο λογαριασμό βαράει έναντι στο ψαχνό κι αν δε πληρώσεις εμπρόθεσμα χάνεις την έκπτωση συνέπεια 4μήνου. 🤪

• Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρει κανείς που είναι αυτή η περιβόητη πλατφόρμα για επιδοτήσεις σε επιχειρήσεις, που θα άνοιγε στις 31/3. Ή μήπως ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο;

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μου έστειλαν το συμβόλαιο απο την προτεργια, ο αριθμός παροχής είναι εντελώς διαφορετικός απο αυτον που εχω τωρα, αυτο είναι συνηθισμένο στην προτεργια; η εγινε καποιο λάθος;
ΟΚ λύθηκε πηρα τηλ και ειναι λάθος.
Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
3 minutes ago, fysikos said:

Μπορει καποιος να μου δωσει το λινκ που βαζουμε τον αριθμο παροχης κ μας βγαζει τον παροχο;

Αν εννοείς αν θέλεις να δεις εαν έχεις αλλάξει πάροχο μέσω του αριθμού παροχής, είναι μέσω της Διαδικτυακής εφαρμογή για τις ΥΔΕ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/4/2025 στις 6:32 ΜΜ, juanjk είπε

Αν η παροχή εκπροσωπήθηκε και της έρθουν από ΔΕΔΔΗΕ μετρήσεις για τιμολόγηση θα τις τιμολογήσεις υποχρεωτικά, αν όμως με την υπαναχώρηση ο πάροχος στον οποίο επέστρεψε έδωσε ένδειξη ίδια περίπου με της volton τοτε θα έχει να τιμολογήσεις λίγες η καθόλου κιλοβατώρες οπότε αυτό σου είπαν στα πλαίσια πιστεύω να σε καθησυχάσουν. Τι να πω τόση ταλαιπωρία; Η Protergia είχε φρακαρει αρκετά λόγω συστάσεων τώρα δεν ξέρω πως είναι, και η volton περνάει κατά καιρούς κάποια διαστήματα που καθυστερεί. 

Μην κάνεις αλλαγές παρόχου όταν είναι να μετρήσει ο δεδδηε τις επόμενες ημέρες γιατί βγαίνει άκυρη η ένδειξη και ο πάροχος ούτε ασχολείται να σε ειδοποιήσει για την εκκρεμότητα. 

Φυσικά οι υπαναχωρήσεις ισχύουν κανονικά εφόσον τις κατέθεσες εμπροθεσμα. 

Στις 2/4/2025 στις 6:58 ΜΜ, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Δυστυχώς αυτα συμβαίνουν και όταν ασχολέισαι, είναι χειρότερα πολλές φορες.

1. Υπάγεται στην γενική έννοια "Ποιότητα Υπηρεσιών". Όσες φορές την επικαλέσθηκα στην Ραε, ξέρεις τί πήρα,ε;

2. Όχι

ΣΟΣ αυτό που λέει ο juanjk:Μην κάνεις αλλαγές παρόχου όταν είναι να μετρήσει ο δεδδηε τις επόμενες ημέρες γιατί βγαίνει άκυρη η ένδειξη και ο πάροχος ούτε ασχολείται να σε ειδοποιήσει για την εκκρεμότητα. 

Ευχαριστώ πολύ παιδιά, αυτό με τις μετρήσεις του ΔΕΔΔΗΕ δεν το ήξερα.

Απλώς τι σημαίνει ότι ισχύει η υπαναχώρηση αν μου κάναν τη εκπροσώπηση και έγιε στον δεδδηε? ε τότε τι ισχύει; και με τις ρυθμιζόμενες τι θα κάνω;

Επεξ/σία από Cmg__
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε

Μου έκαναν μια καλή προσφορά από ΗΡΩΝ και την σκέφτομαι: Κίτρινο, 0,084€/Kwh & μηδεν πάγιο.

Είναι αξιόπιστη και σοβαρή?

εχει μηχανισμό διακύμανσης νομιζω!!! για ξαναρωτα, 0.084 δεν ειναι τελική τιμή

• Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, MessengerOfGood said:

Μου έκαναν μια καλή προσφορά από ΗΡΩΝ και την σκέφτομαι: Κίτρινο, 0,084€/Kwh & μηδεν πάγιο.

Είναι αξιόπιστη και σοβαρή?

Όχι και όχι. Στα 0,20€ κοντά παίζει το πρόγραμμα μηδενικού παγίου στον Ήρωνα. Μάλλον σε....ηρωνεύτηκε.

• Like 1
  • Haha 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...