Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, johnieXoX είπε

zenith δίνει για συνδυαστικό για 12 μήνες:

Ρεύμα

1. πάγιο 9,90 € - 3 πάγια δώρο - 0,09 €/ kWh

2. πάγιο 9,90 € - 4 πάγια δώρο - 0,099 €/ kWh

Αέριο

πάγιο 9,90 € - 3 πάγια δώρο - 0,041 €/ kWh

Δώρα

40 € από πλαίσιο

2 τριήμερα ταξίδια σε 4* ξενοδοχείο

Ευζην κάρτες υγείας

φαίνεται αρκετά ανταγωνιστική

αλλά αυτό με τα 3ήμερα ταξίδια σε 4* ξενοδοχείο, τι φάση; έχει πάει κανείς; μου φαίνεται μούφα

έχει πάρει κανείς τέτοιο δώρο; το χει χρησιμοποιήσει;

Το 3μερο ταξίδι το δίνει το revma.gr και όχι η ζενιθ, οπότε προσοχή στους όρους!

Γενικά όλοι πανω κάτω τα ίδια προσφέρουν. 10 ευρώ πάγιο,  9 με 10 λεπτά η κιλοβατώρα και ένα 50ρικο δώρο στην εγγραφή ή στα πάγια.

Τα άλλα δύο κοντινά πακέτα είναι:

Πρωτέργια έχει 50 ευρώ δώρο από σύσταση και 0,099 λεπτά τη κιλοβατώρα, 10 ευρώ πάγιο.

Ήρων έχει 50 ευρώ δώρο για εγγραφή μέσω econtract και 0,0945 τη κιλοβατώρα, 10 ευρώ πάγιο.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Ήρων με ενημέρωσε από το τσατ ότι έχει και αυτή παρόμοιο πρόγραμμα συστάσεων, όπως η προτέργια. Κερδίζει ο νέος πελάτης 50 ευρώ στο πρώτο λογαριασμό, και αυτός που τον συστήνει άλλα 20. Δε το γράφουν πουθενά και αυτοί, και πρέπει να μυρίσω τα νύχια μου. Προωθήστε το βρε νουμπάδες, κέρδος δικός σας είναι.😝

image.png.897fe1f28436c5c7e996edfafb3be5df.png

Επεξ/σία από afragorn
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, afragorn είπε

Η Ήρων με ενημέρωσε από το τσατ ότι έχει και αυτή παρόμοιο πρόγραμμα συστάσεων, όπως η προτέργια. Κερδίζει ο νέος πελάτης 50 ευρώ στο πρώτο λογαριασμό, και αυτός που τον συστήνει άλλα 20. Δε το γράφουν πουθενά και αυτοί, και πρέπει να μυρίσω τα νύχια μου. Προωθήστε το βρε νουμπάδες, κέρδος δικός σας είναι.😝

Θα πρέπει το αφμ του συστημένου να μην έχει ξαναγίνει πελάτης Ήρωνα στο παρελθόν. Είναι πιο αυστηροί στο πρόγραμμα σύστασης. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, afragorn είπε

Ισχύει και αν ησουν παλια πελατης? (3-4 φορες😀)

Αυτοι τωρα πανε να πιασουν ολους αυτους που τους ληγει η Προτεργια ισως για αυτο η Προτεργια εδωσε αλλους 2 μηνες μη φυγει ο κοσμος ?

Πιθανως να βγαλουν και αλλοι τετοια προσφορα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Θα πρέπει το αφμ του συστημένου να μην έχει ξαναγίνει πελάτης Ήρωνα στο παρελθόν. Είναι πιο αυστηροί στο πρόγραμμα σύστασης. 

Κουφό άμα ισχύει αυτό μιας και ξέρουν ότι όλοι πηγαινοέρχονταν με τα πράσινα ή τα 6μηνα μπλε. Ειδικά τώρα που μπορούν να "δέσουν" πελάτες για 18 μήνες είναι αυτοκτονικό.

Επεξ/σία από afragorn
Δημοσ.
3 ώρες πριν, johnieXoX είπε

zenith δίνει για συνδυαστικό για 12 μήνες:

Ρεύμα

1. πάγιο 9,90 € - 3 πάγια δώρο - 0,09 €/ kWh

2. πάγιο 9,90 € - 4 πάγια δώρο - 0,099 €/ kWh

Αέριο

πάγιο 9,90 € - 3 πάγια δώρο - 0,041 €/ kWh

Δώρα

40 € από πλαίσιο

2 τριήμερα ταξίδια σε 4* ξενοδοχείο

Ευζην κάρτες υγείας

φαίνεται αρκετά ανταγωνιστική

αλλά αυτό με τα 3ήμερα ταξίδια σε 4* ξενοδοχείο, τι φάση; έχει πάει κανείς; μου φαίνεται μούφα

έχει πάρει κανείς τέτοιο δώρο; το χει χρησιμοποιήσει;

Tα 40 ευρω δώρο που τα αναφέρουν? Δεν το βρησκω πουθενα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, vdeseris είπε

Εγώ το έχω αποθηκευμένο σαν 2111883041

Aυτο μου βγαζει οτι ειναι απο τα Sephora.:P

4 ώρες πριν, adi32 είπε

η Προτεργια ισως για αυτο η Προτεργια εδωσε αλλους 2 μηνες μη φυγει ο κοσμος ?

Θα παραμεινεις για 2 μηνες η θα κανεις ανανεωση(ή αλλαγη παροχου) νωριτερα?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Θα παραμεινεις για 2 μηνες η θα κανεις ανανεωση(ή αλλαγη παροχου) νωριτερα?

θα παραμεινω εκτος και βγει καλυτερη τιμη ή καμια καλη προσφορα με δωρα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kage είπε

σε εξοχικο πασχα καλοκαιρι κτλ τι βαζουμε ?

Εγώ έβαλα κίτρινο Protergia Value Lite χωρίς πάγιο με σύσταση                                       και                                               10 ευρώ έκπτωση x 5 μήνες.

Επεξ/σία από Katrin210
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kage είπε

σε εξοχικο πασχα καλοκαιρι κτλ τι βαζουμε ?

Κοιτάς χωρίς πάγιο κατ`αρχάς. Οι επιλογές βασικά ειναι δύο. 1) ΄Ηρων yellow free home e-contract 50 ευρώ 2) Protergia value lite μέσω συστάσεως για 50 ευρώ (5Χ10) και με την προοπτική να δώσεις και εσύ αργοτερα καποια συσταση. Εναλλακτικώς περιμένεις την ελπεντισον μήπως βγαλει κάτι σε δώρο.

• Like 1
Δημοσ.

Πήγα στο value swift και ο Ήρων μου αντιπροτείνει 

Spoiler

Χαρακτηριστικά Προγράμματος Blue Generous Max Home

Η Χρέωση Προμήθειας είναι Σταθερή και ορίζεται για την ημερήσια και νυχτερινή κατανάλωση, για κατανάλωση στα 0,189 €/kWh.

Χρέωση παγίου 9,90€/μήνα (30 ημερολογιακές ημέρες)

Παρέχεται σε κάθε Λογαριασμό Έκπτωση Συνέπειας 50% επί της Σταθερής Χρέωσης Προμήθειας με την εμπρόθεσμη εξόφληση των Λογαριασμών είτε Έναντι είτε Εκκαθαριστικών.

Τελική Χρέωση προμήθειας μετά την έκπτωση συνέπειας 0,0945€/kWh

Η διάρκεια της Σύμβασης είναι δεκαοχτώ (18) μήνες . Στην περίπτωση της αυτόματης ανανέωσης της παρούσας και για την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας στην παροχή θα εφαρμόζονται η Χρέωση Παγίου, η Χρέωση Προμήθειας και οι Εκπτώσεις του Προγράμματος Κυμαινόμενης Τιμολόγησης για Οικιακές Παροχές «PROTECT 4 HOME»,

Κόστος Πρόωρης Αποχώρησης τα εναπομείναντα πάγια πλην του τελευταίου μήνα της διάρκειας της Συμβάσεως, όπου δεν επιβαρύνεστε με ρήτρα πρόωρης αποχώρησης.

Δεν εφαρμόζεται Διακύμανση Κόστους Αγοράς.

Δώρο 108 ευρώ, τα οποία εφαρμόζονται στα πάγια και το τελικό πάγιο θα είναι στα 3,90 €/μήνα

Έχει νόημα;

Δημοσ.

Μια χαρά είναι η προσφορά αν δεν θέλεις να ασχολείσαι συνεχώς, έχεις κατανάλωση και δεν αφορά εξοχικό κι εφόσον εξοφλείς εμπροθεσμα.

• Like 1
Δημοσ.

το 10 ευρώ πάγιο θα γίνει και το καινούργιο νορμα; Πριν 3 χρονια στην ΔΕΗ ηταν 70 λεπτά. Τι νταβατζιλίκι ειναι αυτό;

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Strategos είπε

το 10 ευρώ πάγιο θα γίνει και το καινούργιο νορμα; Πριν 3 χρονια στην ΔΕΗ ηταν 70 λεπτά. Τι νταβατζιλίκι ειναι αυτό;

Εννοείς το 2019

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...