Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Grfoxz είπε

Ποιο πολύ δεν συμφέρει η ζενίθ;;;

3 πάγια 30euro Vs 50euro αλλά έχει κατά 0.01 περίπου φθηνότερα τη  κβ. Σίγουρα στο χρόνο είναι πάνω από 20ευρω αυτή η διαφορά, όχι?

Εαν υπαρχει πιθανοτητα να δωσεις κι εσυ συσταση, ειδικα αν εχεις κι αλλη παροχη που διαχειριζεσαι συμφερει προτεργια. Και δεν σου τρωει και την εκπτωση συνεπειας στον τελικο λογαρισμο οπως η ζενιθ.

• Απαντ. 6,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, stratigos24 είπε

Γι'αυτό κρατήθηκα και εγώ και ρώτησα πρώτα εδώ. Μη βρεθούμε και μπλεγμένοι χωρίς λόγο.

Όχι δεν είχαμε στείλει.

Την είχαν καλέσει για συμβόλαιο τη μάνα μου από Ήρων  κλπ και είχαν συμφωνήσει ότι τώρα δεν είναι κάποιος εκεί και δε μπορούμε να σας στείλουμε φωτογραφίες κλπ και παρόλαυτα προχώρησε.

Όπως και να χει έστειλα εγώ ένα εμαιλ τώρα στην Ήρων στο support που απαντάνε συνήθως εντός μιας μέρας να μου πουν.

Επισύναψα και φωτό το ρολόι με την σημερινή μέτρηση που δείχνει τις λιγότερες κιλοβατώρες.

Βλέπουμε ....

ΥΓ..και για κάποιο λόγο είναι κενό όλο το 24 στην εφαρμογή της ελπεντισον για τον μετρητή του εξοχικού και εμφανίζει μόνο τους λογαριασμούς του 23... Προσπάθησα να δω τι ένδειξη είχαν αυτοί στον τελευταίο μας λογαριασμό πριν πάμε Ήρων μπας και βγάλω καμιά άκρη.

Την αρχική ένδειξη που την βρήκε ο Ήρων?

Θα έπρεπε να είναι ίδια με την τελευταία ένδειξη του προηγούμενου παρόχου 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Την αρχική ένδειξη που την βρήκε ο Ήρων?

Θα έπρεπε να είναι ίδια με την τελευταία ένδειξη του προηγούμενου παρόχου

Πολύ σωστα!!! Αυτο δεν το καταλαβα κι εγω, πως εβγαλε τελικο ο προηγουμενος χωρις ενδείξεις; μπλεξιμο μου φαινεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ αυτό προσπαθώ να καταλάβω αλλά δυστυχώς δε μπορώ να βρω τελευταίο λογαριασμό από elpedison που όλο το 24 για εκείνη την παροχή είναι κενό. (Στην elpedison διατηρούμε έως και σήμερα μια άλλη παροχή στην κύρια κατοικία) 

Έστειλα το μαιλ να δούμε τι θα μας πουν και ίσως κάνουν αυτοί κάποια επικοινωνία με elpedison για να ταυτοποιήσουν τις κιλοβατώρες ή δε ξέρω εγώ τι ..

Δεν είναι να πεις και τρελή η διαφορά που έχουν μεταξύ τους οι μετρήσεις με το ρολόι που το είδα σήμερα (περί τις 270 κιλοβατώρες διαφορά είναι το τώρα με το τότε που ξεκινήσαμε το συμβόλαιο) σε ένα σπίτι που στην ουσία όλους αυτούς τους μήνες από Νοεμβρίο κλπ δε μένει κανείς και δουλεύει ένα ψυγείο.

Επεξ/σία από stratigos24
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stratigos24 είπε

Και εγώ αυτό προσπαθώ να καταλάβω αλλά δυστυχώς δε μπορώ να βρω τελευταίο λογαριασμό από elpedison που όλο το 24 για εκείνη την παροχή είναι κενό. (Στην elpedison διατηρούμε έως και σήμερα μια άλλη παροχή στην κύρια κατοικία) 

Έστειλα το μαιλ να δούμε τι θα μας πουν και ίσως κάνουν αυτοί κάποια επικοινωνία με elpedison για να ταυτοποιήσουν τις κιλοβατώρες ή δε ξέρω εγώ τι ..

Δεν είναι να πεις και τρελή η διαφορά που έχουν μεταξύ τους οι μετρήσεις με το ρολόι που το είδα σήμερα (περί τις 270 κιλοβατώρες διαφορά είναι το τώρα με το τότε που ξεκινήσαμε το συμβόλαιο) σε ένα σπίτι που στην ουσία όλους αυτούς τους μήνες από Νοεμβρίο κλπ δε μένει κανείς και δουλεύει ένα ψυγείο.

Φαίνεται ΣΑΝ να γυρίσε κάποιος το ρολόι 'πίσω'.

Αυτό είναι ρευματοκλοπη .

ΕΓΩ λέω βάλε ότι έχεις να δουλέψει ώστε να καλυφθούν οι 250 κιλοβατώρες και να λήξει το θέμα.

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 11/4/2025 στις 8:52 ΜΜ, alexander098 είπε

Εμένα στον δεύτερο λογαριασμό μπήκε η έκπτωση αλλά μια μόνο δόση. Θα μου βγάλουν το λάδι για να το διορθώσουν και μάλλον δεν θα το διορθώσουν. 

Αναγκαστικά πάω για ΡΑΕ όρεξη που έχουμε τώρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Φαίνεται ΣΑΝ να γυρίσε κάποιος το ρολόι 'πίσω'.

Αυτό είναι ρευματοκλοπη .

ΕΓΩ λέω βάλε ότι έχεις να δουλέψει ώστε να καλυφθούν οι 250 κιλοβατώρες και να λήξει το θέμα.

Ναι , έτσι φαίνεται και είναι μια λύση αυτό που λες για να τελειώνει πιο εύκολα το θέμα ... αλλά δεν το γύρισε κάνεις, λέω να μην το πάω με ψέματα (ούτως ή άλλως έχω στείλει ήδη το εμαιλ κλπ με φωτογραφίες και νούμερα οπότε .. βλέπουμε ..)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τον χρόνο σας.

Επεξ/σία από stratigos24
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Grfoxz είπε

Που βρίσκουμε σύσταση για αυτά;

Ποιο πολύ δεν συμφέρει η ζενίθ;;;

3 πάγια 30euro Vs 50euro αλλά έχει κατά 0.01 περίπου φθηνότερα τη  κβ. Σίγουρα στο χρόνο είναι πάνω από 20ευρω αυτή η διαφορά, όχι?

Η σύσταση ειναι με την μορφή συνδέσμου από υφιστάμενο πελάτη, τον ανοίγεις, καταχωρείς τα στοιχεία που σου ζητούνται και αναμένεις επικοινωνία απο την Προτέργια.

Αν δεν υπάρχει προοπτική να δώσεις και εσύ κάποια σύσταση, είναι σχεδον ίδια, για τις καταναλώσεις σου, Ζενιθ-Προτεργια. Στην Ζενιθ όμως θα χάσεις την έκπτωση συνεπειας και θα χρεωθείς με την αρχική τιμη στον τελικό λογαριασμό.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Η σύσταση ειναι με την μορφή συνδέσμου από υφιστάμενο πελάτη, τον ανοίγεις, καταχωρείς τα στοιχεία που σου ζητούνται και αναμένεις επικοινωνία απο την Προτέργια.

Αν δεν υπάρχει προοπτική να δώσεις και εσύ κάποια σύσταση, είναι σχεδον ίδια, για τις καταναλώσεις σου, Ζενιθ-Προτεργια. Στην Ζενιθ όμως θα χάσεις την έκπτωση συνεπειας και θα χρεωθείς με την αρχική τιμη στον τελικό λογαριασμό.

ΕΓΩ στην ΖΕΝΙΘ έχω κάθε μήνα εκκαθαριστικό λογαριασμό οπότε παίρνω την έκπτωση συνέπειας .

Θα φύγω στους 12μηνες λόγω ότι σταματά το 0€ πάγιο.

Λες ότι στον τελικό λογαριασμό που θα βγεί τότε θα μου φάνε την συνέπεια?

13 λεπτά πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Η έκπτωση συνέπειας είναι 5%.

Το 40%θα το πάρει έτσι και αλλιώς 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

ΕΓΩ στην ΖΕΝΙΘ έχω κάθε μήνα εκκαθαριστικό λογαριασμό οπότε παίρνω την έκπτωση συνέπειας .

Θα φύγω στους 12μηνες λόγω ότι σταματά το 0€ πάγιο.

Λες ότι στον τελικό λογαριασμό που θα βγεί τότε θα μου φάνε την συνέπεια?

Αναφέρομαι στο home secure 2. Εσυ έχεις προφανώς καποιο άλλο (το σμαρτ μαλλον), δες τους όρους σου για σιγουριά.

https://zenith.gr/media/sojfgmly/special-terms-power-home-secure-2-0.pdf

4.3 Δεν εφαρμόζεται «Έκπτωση Συνέπειας» σε περίπτωση τελικού

εκκαθαριστικού λογαριασμού που αφορά τελευταία καταμέτρηση

κατανάλωσης περιόδου όταν παύει η εκπροσώπηση της παροχής ή η

ηλεκτροδότηση του ακινήτου. H «Έκπτωση Συνέπειας» εφαρμόζεται για όσο

διάστημα η σύμβαση παραμένει ενεργή.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Η σύσταση της protergia 'πιάνει' και κοινόχρηστες παροχές Γ21 η μόνο οικιακές?

Eτσι λεει στους ορους, ανεβαζω και το αρχειο να το δεις!

protergia_baf_terms.pdf

Δημοσ.

Και η διαδικασία ποια είναι για να αλλάξει πάροχος σε κοινόχρηστο ρεύμα? Από όσο θυμάμαι δεν υπάρχει ΑΦΜ στα κοινόχρηστα. Ακόμα στην ΔΕΗ είμαστε όπως καταλαβαίνετε 😋

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, vdeseris είπε

Και η διαδικασία ποια είναι για να αλλάξει πάροχος σε κοινόχρηστο ρεύμα? Από όσο θυμάμαι δεν υπάρχει ΑΦΜ στα κοινόχρηστα. Ακόμα στην ΔΕΗ είμαστε όπως καταλαβαίνετε 😋

Δεν αξίζει να αλλάξεις ρεύμα στα κοινόχρηστα. Σε όλες τις πολυκατοικίες με ασανσέρ που έχω η κατανάλωση είναι κάτω από 100kwh. Μπλε να βάλεις δεν συμφέρει λόγω του παγίου και να αλλάζεις κάθε 2 μήνες κίτρινο είναι διαδικασία. Θέλει απόφαση της γενικής συνέλευσης ή εξουσιοδότηση για να τα αλλάζεις εσύ. Για 5€ το μήνα αν γλυτώσεις δια 10 διαμερίσματα πχ 0.5€ δεν ξέρω αν αξίζει η διαδικασία. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...