Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η συσταση της πρωτεργιας ειναι για αυτον που καλεί κάποιον και παίρνει τα 50€, ειναι σε ολον τον λογαριασμο ή μονο στο ρεύμα; Αφορα και επαγγελματική παροχή (μονοφασική);

• Απαντ. 6,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, stylish είπε

Η συσταση της πρωτεργιας ειναι για αυτον που καλεί κάποιον και παίρνει τα 50€, ειναι σε ολον τον λογαριασμο ή μονο στο ρεύμα; Αφορα και επαγγελματική παροχή (μονοφασική);

Nαι για ολο το λογαριασμό!!! πιστωνονται 50 ευρω και εσυ καθε φορα εξαργυρωνεις οσα θελεις στον λογαριασμό σου! 50 εφαπαξ αυτος που καλεί και 50 (10Χ5μηνες) αυτος που δεχεται την προσκληση. Ναι ειναι και για επαγγελματικη παροχη!

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Grfoxz είπε

Που βρίσκουμε σύσταση για αυτά;

Ποιο πολύ δεν συμφέρει η ζενίθ;;;

3 πάγια 30euro Vs 50euro αλλά έχει κατά 0.01 περίπου φθηνότερα τη  κβ. Σίγουρα στο χρόνο είναι πάνω από 20ευρω αυτή η διαφορά, όχι?

Συμφέρουσα είναι και η Ήρων στο 18μηνο που έχει 0,0945 την κιλοβατώρα, 50 ευρώ στο πρώτο λογαριασμό (με econtract ή σύσταση) και παίρνεις και έξτρα εάν πας δική σου παροχή (50€) ή κάποιον τρίτο(20€).

Τα υπολοιπα στα είπαν τα παιδιά.

Επεξ/σία από afragorn
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, afragorn είπε

Συμφέρουσα είναι και η Ήρων στο 18μηνο που έχει 0,0945 την κιλοβατώρα, 50 ευρώ στο πρώτο λογαριασμό (με econtract ή σύσταση) και παίρνεις και έξτρα εάν πας δική σου παροχή (50€) ή κάποιον τρίτο(20€).

Η εκπτωση συνέπειας αποδιδεται στο επομενο λογαριασμό ομως, θα πληρωσεις 0.189 την κιλοβατώρα και στον επομενο θα σου επιστρεψουν το 50%, επίσης θα σου φανε την εκπτωση στον τελικό.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, afragorn είπε

Τα υπολοιπα στα είπαν τα παιδιά.

Ο ΗΡΩΝ συμφέρει σε σταθερό αν πάρεις τα 100€ τμηματικά μετά από win-back. Πρώτα πηγαίνεις από το e-contract σε ένα κυμαινόμενο με το 50€ και μετά όταν πας να αλλάξεις πάροχο σε κάνουν αντιπροσφορά. Αν κάνεις 18 μηνο μπορεί να σου δώσουν και πάνω από 100€. Ουσιαστικά θα έχεις μηδενίσει τα πάγια.

Επεξ/σία από vklon
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Η εκπτωση συνέπειας αποδιδεται στο επομενο λογαριασμό ομως, θα πληρωσεις 0.189 την κιλοβατώρα και στον επομενο θα σου επιστρεψουν το 50%, επίσης θα σου φανε την εκτωση στον τελικό.

Ο πρώτος που μου έβγαλαν (στο μπλε 6μηνο) ήταν ένας έναντι 3 ημερών για να δώσουν το δώρο των 50 ευρώ και ο δεύτερος ήταν εκκαθαριστικός όπου μπήκε κανονικά η έκπτωση συνέπειας.

image.png

image.png

7 λεπτά πριν, vklon είπε

Ο ΗΡΩΝ συμφέρει σε σταθερό αν πάρεις τα 100€ τμηματικά μετά από win-back. Πρώτα πηγαίνεις από το e-contract σε ένα κυμαινόμενο με το 50€ και μετά όταν πας να αλλάξεις πάροχο σε κάνουν αντιπροσφορά. Αν κάνεις 18 μηνο μπορεί να σου δώσουν και πάνω από 100€. Ουσιαστικά θα έχεις μηδενίσει τα πάγια.

Καλά εκεί δε το συζητάμε. Και εγώ πήρα 60 ευρώ πίσω για να μείνω, απλά ζητώντας το (δε μπήκα στη διαδικασία να κάνω αίτηση πρώτα σε άλλη εταιρεία).

Επεξ/σία από afragorn
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, afragorn είπε

Ο πρώτος που μου έβγαλαν ήταν ένας έναντι 3 ημερών για να δώσουν το δώρο των 50 ευρώ και ο δεύτερος ήταν εκκαθαριστικός όπου μπήκε κανονικά η έκπτωση συνέπειας.

image.png

image.png

Αυτος ο λογαριασμός ειναι απο το προηγουμενο εξαμηνο προγραμμα 0,117 η κιλοβατώρα και 20% η εκπτωση. Τωρα ομως θα ειναι 0.189 η κιλοβατωρα δηλ. ο πρωτος λογαριασμος θα ειναι υψηλη τιμη, μετα βεβαια θα σου απωδοσουν στον δευτερο 50% εκπτωση, αλλα στον τελευταιο θα σου φανε την εκπτωση, θα πληρωσεις 0.189 την τιμη. 

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Αυτος ο λογαριασμός ειναι απο το προηγουμενο εξαμηνο προγραμμα 0,117 η κιλοβατώρα και 20% η εκπτωση. Τωρα ομως θα ειναι 0.189 η κιλοβατωρα δηλ. ο πρωτος λογαριασμος θα ειναι υψηλη τιμη, μετα βεβαια θα σου απωδοσουν στον δευτερο 50% εκπτωση, αλλα στον τελευταιο θα σου φανε την εκπτωση, θα πληρωσεις 0.189 την τιμη. 

Αν βγάζουν όμως το πρώτο λογαριασμό 2ή3 ημερών επίτηδες (δε μου έγινε τυχαία φαντάζομαι), είναι τιποτένιο ποσό.

Το μόνο που θα πονέσει είναι ο τελευταίος λογαριασμός.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, afragorn είπε

Αν βγάζουν όμως το πρώτο λογαριασμό 2ή3 ημερών επίτηδες (δε μου έγινε τυχαία φαντάζομαι), είναι τιποτένιο ποσό.

Το μόνο που θα πονέσει είναι ο τελευταίος λογαριασμός.

Αν ειναι τιποτενιο το ποσο, θα ειναι και τιποτενια η εκπτωση στον δευτερο, αν δεις τους λογαριασμους που ανέβασες η εκπτωση στον δευτερο λογαριασμό ειναι 0,56 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Αν ειναι τιποτενιο το ποσο, θα ειναι και τιποτενια η εκπτωση στον δευτερο, αν δεις τους λογαριασμους που ανέβασες η εκπτωση στον δευτερο λογαριασμό ειναι 0,56 ευρώ.

Προτιμότερο έτσι, από το να φας καμπανιά στο 1ο λογαριασμό. 😁

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Nαι για ολο το λογαριασμό!!! πιστωνονται 50 ευρω και εσυ καθε φορα εξαργυρωνεις οσα θελεις στον λογαριασμό σου! 50 εφαπαξ αυτος που καλεί και 50 (10Χ5μηνες) αυτος που δεχεται την προσκληση. Ναι ειναι και για επαγγελματικη παροχη!

Τι εννοείς ΟΣΑ θέλεις ?

Δεν θα τα εξαργύρωσεις όλα κατευθείαν?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Τι εννοείς ΟΣΑ θέλεις ?

Δεν θα τα εξαργύρωσεις όλα κατευθείαν?

Απο οτι ξερω βαζεις οσα θελεις απο τα 50, μπορεις και ολα εσυ επιλεγεις πριν εκδοθει ο λογαριασμος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα,

Φίλος που έχει ημερήσιο & νυχτερινό βρίσκεται σε κίτρινο της Protergia με ΚΟΤ, και σκέφτεται να πάει στο 12 μηνο μπλε της Protergia.

Η ερώτηση είναι: Αν πάει στο μπλε της Protergia οι kwh του νυχτερινού και ημερήσιου θα διαχωρίζονται για τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις? ή Θα μετριούνται όλες ενιαία?

Update: Αναφέρομαι στο μπλε Value Secure 12M

Επεξ/σία από cv19985
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, colombiano747 είπε

Αναγκαστικά πάω για ΡΑΕ όρεξη που έχουμε τώρα

18 ώρες πριν, stratigos24 είπε

Ναι , έτσι φαίνεται και είναι μια λύση αυτό που λες για να τελειώνει πιο εύκολα το θέμα ... αλλά δεν το γύρισε κάνεις, λέω να μην το πάω με ψέματα (ούτως ή άλλως έχω στείλει ήδη το εμαιλ κλπ με φωτογραφίες και νούμερα οπότε .. βλέπουμε ..)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τον χρόνο σας.

20 ώρες πριν, Seldon40 είπε

Πολύ σωστα!!! Αυτο δεν το καταλαβα κι εγω, πως εβγαλε τελικο ο προηγουμενος χωρις ενδείξεις; μπλεξιμο μου φαινεται.

Βρήκα τελικά λογαριασμό τελευταίο της elpedison και αυτή είναι εκείνη που είχε γράψει τις παραπάνω κιλοβατώρες τότε τον Νοέμβρη στον τελευταίο μας λογαριασμό που μετά πήγαμε στην Ήρων 

ΥΓ. Ακόμα δεν έχω απάντηση από Ήρων στο email.

Screenshot_2025-04-14-13-37-42-1032.jpg.71d142d703de0f20d87f6f5937960089.jpg

Επεξ/σία από stratigos24
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, stratigos24 είπε

Βρήκα τελικά λογαριασμό τελευταίο της elpedison και αυτή είναι εκείνη που είχε γράψει τις παραπάνω κιλοβατώρες τότε τον Νοέμβρη στον τελευταίο μας λογαριασμό που μετά πήγαμε στην Ήρων 

ΥΓ. Ακόμα δεν έχω απάντηση από Ήρων στο email.

Screenshot_2025-04-14-13-37-42-1032.jpg.71d142d703de0f20d87f6f5937960089.jpg

Καλύτερα αίτημα μέσω ΡΑΕ να κάνεις και όχι email σε τέτοιες περιπτώσεις. Μπορείς να ανοίξεις ταυτόχρονο αίτημα και για προμηθευτή και για τον ΔΕΔΔΗΕ από την ΡΑΕ

Επεξ/σία από vklon
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...