Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Greg29M είπε

Τα 50€ που δίνει η ΕΛΠΕ πασχαλινή προσφορά στα καταστήματα της είναι για όλα τα προγράμματα;

μονο για σταθερα! Στο σαιτ δεν λεει, αλλα στο fb λεει μονο για σταθερα!

• Like 1
Δημοσ.
7 minutes ago, Greg29M said:

Τα 50€ που δίνει η ΕΛΠΕ πασχαλινή προσφορά στα καταστήματα της είναι για όλα τα προγράμματα;

Μόνο μπλε (ισχύει και στο αέριο).

Η 50άρα είναι Σκλαβενίτη... υπάρχει ξεχωριστό έντυπο με όρους που λέει ότι η επιταγή παραδίδεται εντός 2 μηνών από την έναρξη εκπροσώπησης. 

Ο εκπρόσωπος του καταστήματος μου είπε ότι μόλις λήξει η προσφορά τέλος Απριλίου, τότε στέλνουν τη λίστα πελατών στα κεντρικά και οι επιταγές έρχονται συνηθως σε 15-30 μέρες. Αν η προσφορά πάρει παράταση, τότε η διαδικασία πάει παραπισω.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Για κατανάλωση γύρω στις 150kWh ποιο κίτρινο/πράσινο είναι ανταγωνιστικό αυτή την καλοκαιρινή περίοδο; Στον ΗΡΩΝ τα 50€ για το econtract πώς τα δίνει; Έχει κάποιο χρονικό περιορισμό για να τα κρατήσεις;

Δημοσ.
40 minutes ago, niophout said:

Για κατανάλωση γύρω στις 150kWh ποιο κίτρινο/πράσινο είναι ανταγωνιστικό αυτή την καλοκαιρινή περίοδο; Στον ΗΡΩΝ τα 50€ για το econtract πώς τα δίνει; Έχει κάποιο χρονικό περιορισμό για να τα κρατήσεις;

Τα 50€ τα δίνει στον 1ο λογαριασμό και τα αφαιρεί απο την κατανάλωσή σου. 

Δημοσ.

ενημερωτικά, μπορείτε να κάνετε πολύ ωραία σύγκριση μεταξύ των προγραμμάτων ρεύματος που σας ενδιαφέρει, ανεβάζοντας το pdf με τους ορους του εκαστοτε προγραμματος στο chat gpt. 
Εγώ έτσι αποφάσισα σε ποιο μπλε να πάω, βάζοντας εκτιμώμενες κιλοβατώρες κλπ. 
πολύ χρήσιμο! 

• Like 3
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, spirus2158 είπε

chat gpt. 
Εγώ έτσι αποφάσισα σε ποιο μπλε να πάω

Έβγαλε το ίδιο αποτέλεσμα με τα excel?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, niophout είπε

Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες επιλογές. Είτε ήρων για τα 50 είτε Προτεργια με συσταση για 5χ10 ευρω με προοπτική να δώσεις και εσύ αργότερα συσταση (50/συσταση).Αν έχεις κάποια δευτερη παροχή (ή δική σου ή συγγενική-φιλική), υπερτερει.

Τα δίνει ο Ηρων στον πρώτο λογαριασμό, δεν έχει χρονικό περιορισμό υπό την έννοια ότι μεταφερεται το πιστωτικό και στον δευτερο/τριτο κοκ λογαριασμό.

Επεξ/σία από ΑΠΟΛΛΩΝ83
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

χρονια πολλά και χριστός ανέστη.Αν και καθυστερημένα σας το αναρτώ τώρα.

Απόκρυψη περιεχομένων

MyInvoice_2_page-0001.jpg.56dbf22e26b99f55880875b270a2aed1.jpgMyInvoice_2_page-0002.jpg.af36b342854d968587097892853ed6ef.jpg

Δηλαδή 

0,1509€ χρεωνεσαι την κιλοβατώρα?

Δημοσ.
18 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Δηλαδή 

0,1509€ χρεωνεσαι την κιλοβατώρα?

0,099 λέει ο λογαριασμός ότι τη χρεώνεται  

Δημοσ.

Καλημέρα

Να πω την αλήθεια δεν ασχολήθηκα καθόλου το ρεύμα εδώ από πριν τα διάφορα χρώματα. Στους αρκετούς τελευταίους λογαριασμούς ερχεται αρκετά ακριβό(Protergia, ~100) και είδα τώρα ότι η τιμή είναι 0.25 την Kwh που απ΄ότι βλέπω εδώ είναι κλέψιμο.

Διαβασα καμια δεκαριά σελίδες εδώ και ειμαι αρκετά χαμένος.

Με βάση αυτά που είδα εδώ βρήκα:
- nrg fixed on time advanced Σταθερό: Έκπτωση Συνέπειας 50,25%-> 0,099€/kWh, Τιμή Παγίου: 9,9€/μήνα
-
Ζενιθ Power Home Secure 2 Power Home Secure 2 Σταθερό: Έκπτωση Συνέπειας 52%-> 0,09€/kWh, Τιμή Παγίου: 9,9€/μήνα, Δώρο 3 πάγια
- ΔΕΗ myHome Enter Σταθερό: €0,145 €/kWh, Τιμή Παγίου: 5€/μήνα, έκπτωση 50 + 50 στους 6 μήνες
- Heron Yellow Free Student Μπλε: Μηδενικό Πάγιο, €20 δώρο εγγραφής, 0,084 €/kWh (+ €50 έκπτωση?)|
-
Ζενιθ Power Home Student: εώς 200kwh σταθερή τιμή €0,095 €/kWh , Τιμή Παγίου: 5€

Για τα φοιτητικά ένα θέμα είναι ότι τώρα το ρεύμα είναι στο όνομα της αδερφής μου(μένουμε μαζί) που δεν είναι φοιτήτρια, οπότε δεν ξέρω πως είναι η διαδικασία για να μπει στο δικό μου όνομα(αν υπαρζει χρέωση κλπ).

Μέση κατανάλωση ~250 kw τον μήνα. Θα είμαι στο σπίτι σίγουρα για τους επόμενους 12 μήνες, μετά δεν ξέρω.

Οποιος μπορεί να βοηθήσει/προτείνει/πει αν πρέπει να δω και κάτι αλλο - ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, Styl7 είπε

Καλημέρα

Να πω την αλήθεια δεν ασχολήθηκα καθόλου το ρεύμα εδώ από πριν τα διάφορα χρώματα. Στους αρκετούς τελευταίους λογαριασμούς ερχεται αρκετά ακριβό(Protergia, ~100) και είδα τώρα ότι η τιμή είναι 0.25 την Kwh που απ΄ότι βλέπω εδώ είναι κλέψιμο.

Διαβασα καμια δεκαριά σελίδες εδώ και ειμαι αρκετά χαμένος.

Με βάση αυτά που είδα εδώ βρήκα:
- nrg fixed on time advanced Σταθερό: Έκπτωση Συνέπειας 50,25%-> 0,099€/kWh, Τιμή Παγίου: 9,9€/μήνα
-
Ζενιθ Power Home Secure 2 Power Home Secure 2 Σταθερό: Έκπτωση Συνέπειας 52%-> 0,09€/kWh, Τιμή Παγίου: 9,9€/μήνα, Δώρο 3 πάγια
- ΔΕΗ myHome Enter Σταθερό: €0,145 €/kWh, Τιμή Παγίου: 5€/μήνα, έκπτωση 50 + 50 στους 6 μήνες
- Heron Yellow Free Student Μπλε: Μηδενικό Πάγιο, €20 δώρο εγγραφής, 0,084 €/kWh (+ €50 έκπτωση?)|
-
Ζενιθ Power Home Student: εώς 200kwh σταθερή τιμή €0,095 €/kWh , Τιμή Παγίου: 5€

Για τα φοιτητικά ένα θέμα είναι ότι τώρα το ρεύμα είναι στο όνομα της αδερφής μου(μένουμε μαζί) που δεν είναι φοιτήτρια, οπότε δεν ξέρω πως είναι η διαδικασία για να μπει στο δικό μου όνομα(αν υπαρζει χρέωση κλπ).

Μέση κατανάλωση ~250 kw τον μήνα. Θα είμαι στο σπίτι σίγουρα για τους επόμενους 12 μήνες, μετά δεν ξέρω.

Οποιος μπορεί να βοηθήσει/προτείνει/πει αν πρέπει να δω και κάτι αλλο - ευχαριστώ

Έχεις ξεμείνει σε πολυ ακριβο προγραμμα μάλλον κάνε επειγόντως εσωτερικη αλλαγη στο κιτρινο swift ontime εκτος και πας σε καποιο σταθερο, αν δεν εχεις διαθεση να κοιτας τιμη καθε μηνα

Επεξ/σία από Seldon40
  • Thanks 1
Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς εάν προηγούμενα πιστωτικά στον ΗΡΩΝ συμψηφίζονται στην περίπτωση που επιστρέψουμε;
Εκδόθηκε πρώτος λογαριασμός και βλέπω ότι το μικρό πιστωτικό που είχα υπόλοιπο δεν αναγράφεται.
Πρόκειται για την ίδια παροχή αν και ενεργοποίησα (ξανά) πάγια εντολή.

Επίσης, οι άχρηστοι της volton "αναβάθμισαν" το site τους τώρα με την orizon κινητή τηλεφωνία και βλέπω έχουν χαθεί τα πάντα από λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος...
Ακόμα τους "χρωστάω" τελικό λογαριασμό που δεν έχουν ακόμα φροντίσει να εκδώσουν σωστά από τον Νοέμβριο του 2024... Τέτοιες αρπαχτές εταιριών μόνο Ελλάδα θα μπορούσαν να συμβούν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...