Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά δεν θέλω να ασχολούμαι , μια φορά τον χρόνο και αν.

Αν πούμε ότι κλείνω σε έναν πάροχο και περνάει ένας χρόνος και βλέπω ότι κάποιος άλλο πάροχος είναι πιο οικονομικός πόσο καιρό παίρνει η μεταβίβαση; 

Στο σπίτι που ηταν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης θα κόψει το ρεύμα αν δεν προλάβω να κάνω μεταβίβαση τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Θέλει χρόνο πρέπει να έρθει και ηλεκτρολόγος;

Επεξ/σία από CyberWolf
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, CyberWolf είπε

Γενικά δεν θέλω να ασχολούμαι , μια φορά τον χρόνο και αν.

Αν πούμε ότι κλείνω σε έναν πάροχο και περνάει ένας χρόνος και βλέπω ότι κάποιος άλλο πάροχος είναι πιο οικονομικός πόσο καιρό παίρνει η μεταβίβαση; 

Στο σπίτι που είπε τώρα ο προηγούμενος ιδιοκτήτης θα κόψει το ρεύμα αν δεν προλάβω να κάνω μεταβίβαση τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Θέλει χρόνο πρέπει να έρθει και ηλεκτρολόγος;

Για σταθερά:

1) Protergia Value Secure 12M (0,099/κβ+9,90 παγιο) μέσω συστάσεως για 5 μήνες χ10 ευρώ με την προοπτική να δώσεις και εσύ αργοτερα καποια συσταση (50 ευρώ/σύσταση). Αν έχεις κάποια δευτερη παροχή (ή δική σου ή συγγενική-φιλική), υπερτερει κατά πολύ

2) Ελπεντισον bright 12m (0,105/kβ + 7,90 πάγιο) + πιθανον καποια δωροεπιταγη Σκλαβενίτη.

3) Ζενιθ Secure 2 με 9,90 πάγιο και 0,09/κβ με 3 πάγια δώρο μέχρι 30/4. Στον τελικό σου τρώνε την έκπτωση συνέπειας.

Οι μεταβάσεις μεταξύ παρόχων συνήθως δεν καθυστερούν πάνω από 5 εργάσιμες αλλά εξαρτάται την περίπτωση.

Αν αλλάξεις όνομα και έχει λήξει η υδε (δες εδώ:https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/), θα πρέπει να καλέσεις ηλεκτρολόγο.

Γιατί να κοπεί το ρεύμα; Τί ακριβώς σου είπε;

Επεξ/σία από ΑΠΟΛΛΩΝ83
Δημοσ.
7 minutes ago, ΑΠΟΛΛΩΝ83 said:

Για σταθερά:

1) Protergia Value Secure 12M (0,099/κβ+9,90 παγιο) μέσω συστάσεως για 5 μήνες χ10 ευρώ με την προοπτική να δώσεις και εσύ αργοτερα καποια συσταση (50 ευρώ/σύσταση). Αν έχεις κάποια δευτερη παροχή (ή δική σου ή συγγενική-φιλική), υπερτερει κατά πολύ

2) Ελπεντισον bright 12m (0,105/kβ + 7,90 πάγιο) + πιθανον καποια δωροεπιταγη Σκλαβενίτη.

3) Ζενιθ Secure 2 με 9,90 πάγιο και 0,09/κβ με 3 πάγια δώρο μέχρι 30/4. Στον τελικό σου τρώνε την έκπτωση συνέπειας.

Οι μεταβάσεις μεταξύ παρόχων συνήθως δεν καθυστερούν πάνω από 5 εργάσιμες αλλά εξαρτάται την περίπτωση.

Αν αλλάξεις όνομα και χρειαζεται υδε (δες εδώ:https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/), θα πρέπει να καλέσεις ηλεκτρολόγο.

Γιατί να κοπεί το ρεύμα; Τί ακριβώς σου είπε;

Η κατάσταση είναι λίγο μπερδεμένη.

Έχουμε αγοράσει το σπίτι, αλλά το άτομο που έμενε εκεί δεν ήθελε να φύγει και το ρεύμα ήταν ακόμα στο όνομά του.

Τώρα σκοπεύει να το κόψει.

Επίσης, δεν έχω άτομα να συστήσω στο μέλλον, οπότε αυτό το θέμα δεν με απασχολεί ιδιαίτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, CyberWolf είπε

Η κατάσταση είναι λίγο μπερδεμένη.

Έχουμε αγοράσει το σπίτι, αλλά το άτομο που έμενε εκεί δεν ήθελε να φύγει και το ρεύμα ήταν ακόμα στο όνομά του.

Τώρα σκοπεύει να το κόψει.

Επίσης, δεν έχω άτομα να συστήσω στο μέλλον, οπότε αυτό το θέμα δεν με απασχολεί ιδιαίτερα.

Εφ`όσον είναι έτσι, εύχομαι καλά ξεμπερδέματα! Ως προς τις συστάσεις, στην συγκριση να υπολογίσεις  τότε  50 ευρώ έκπτωση, αν πάς με σύσταση από άλλον.

Επεξ/σία από ΑΠΟΛΛΩΝ83
Δημοσ.

καλησπέρα 

ληγέι σε έναν μήνα το πρόγραμμα που έχω, σταθερό εξάμηνο στην elpidison. Έχει αρχίσει να με εκνευρίζει πολύ που για 49 ευρώ ρεύμα πληρώνω άλλα 44 στο λογαριασμό. 

2025-04-2812-50-25.png.c2445471e263769f6a77c9b885cd31c8.png

κατά που με συμφέρει να πάω το καλοκαίρι; καταναλώσεις έχω απο 300 μέχρι 400, ανάλογα με το πως θα τα πάμε από ζέστη. να κοιτάξω κανένα πράσινο; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, marksk είπε

καλησπέρα 

ληγέι σε έναν μήνα το πρόγραμμα που έχω, σταθερό εξάμηνο στην elpidison. Έχει αρχίσει να με εκνευρίζει πολύ που για 49 ευρώ ρεύμα πληρώνω άλλα 44 στο λογαριασμό. 

2025-04-2812-50-25.png.c2445471e263769f6a77c9b885cd31c8.png

κατά που με συμφέρει να πάω το καλοκαίρι; καταναλώσεις έχω απο 300 μέχρι 400, ανάλογα με το πως θα τα πάμε από ζέστη. να κοιτάξω κανένα πράσινο; 

Δεν είσαι ο μόνος εκνευρισμένος! Αν θες να φύγεις προς την λήξη, καλύτερα να το δεις τότε. Αν δεν έχεις ποινή προωρης αποχωρησης (δες το συμβόλαιο), μπορείς να κοιτάξεις και τώρα για κίτρινα, οχι πράσινα

Επεξ/σία από ΑΠΟΛΛΩΝ83
Δημοσ.
1 ώρα πριν, marksk είπε

σε έναν μήνα λήγει το πρόγραμμα που έχω, οπότε ψάχνω να δω που να πάω

Αν κάνεις την μετάβαση σε ένα μήνα, πιθανόν να ισχύουν άλλες τιμές-δώρα εν σχέσει με σήμερα.

Δημοσ.

Παρακολουθώ και έχω να πω πως όσοι έχουμε το Power Home Smart Night έχουμε προγραμματάρα. Δεν τολμώ να σκεφτώ τι θα κάνω μετά το πέρας του έτους..

• Like 7
Δημοσ.
15 minutes ago, li@m said:

Παρακολουθώ και έχω να πω πως όσοι έχουμε το Power Home Smart Night έχουμε προγραμματάρα. Δεν τολμώ να σκεφτώ τι θα κάνω μετά το πέρας του έτους..

Εντάξει, έχει πέσει αρκετά αυτή την περίοδο που δεν έχουμε και τόση κατανάλωση, με το που έρθουν οι τουρίσται και νάψουν τα ερκοντίσια θα ανέβει η κιλοβατώρα. 0,11€ πληρώσαμε το χειμώνα, αλλά ναι, για χωρίς πάγιο πρόγραμμα μια χαρά είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας,

Γενικά η αληθεια είναι ότι πρώτη φορά βλεπω να αλλάξω πάροχο ήμουν πάντα στη ΔΕΗ και τώρα έληξε το συμβόλαιο μου με σταθερό που είχα κλείσει πέρυσι.

Είμαστε δύο άτομα σπίτι και έχουμε κατανάλωση στον τελευταιο εκκαθαριστικό είχα κατανάλωση 680 kWh τον μήνα, τι θα προτείνατε;

Σας ευχαριστώ,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, michala είπε

Γεια σας,

Γενικά η αληθεια είναι ότι πρώτη φορά βλεπω να αλλάξω πάροχο ήμουν πάντα στη ΔΕΗ και τώρα έληξε το συμβόλαιο μου με σταθερό που είχα κλείσει πέρυσι.

Είμαστε δύο άτομα σπίτι και έχουμε κατανάλωση στον τελευταιο εκκαθαριστικό είχα κατανάλωση 680 kWh τον μήνα, τι θα προτείνατε;

Σας ευχαριστώ,

Καλησπέρα!

Αν θελεις σταθερό πάλι,

2) Ζενιθ Secure 2 με 9,90 πάγιο και 0,09/κβ με 3 πάγια δώρο μέχρι 30/4. Στον τελικό σου τρώνε την έκπτωση συνέπειας.

3) Ελπεντισον bright 12m (0,105/kβ + 7,90 πάγιο) + πιθανον καποια δωροεπιταγη Σκλαβενίτη.

Τα ανωτέρω είναι όλα 12μηνα

Επεξ/σία από ΑΠΟΛΛΩΝ83
Δημοσ.

Protergia που έχω βάλει πάγια πληρωμή άμα πληρώνω μόνος μου πριν την πάγια πληρωμή θα υπάρχει θέμα; Θα μου τραβήξει πάλι τα λεφτά όταν έρθει η ώρα της πάγιας; Φυσικά εννοώ να το κάνω τουλάχιστον 5 ημέρες πριν την ημερομηνία της πάγιας ώστε να έχει ενημερωθεί το σύστημα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, colombiano747 είπε

Protergia που έχω βάλει πάγια πληρωμή άμα πληρώνω μόνος μου πριν την πάγια πληρωμή θα υπάρχει θέμα; Θα μου τραβήξει πάλι τα λεφτά όταν έρθει η ώρα της πάγιας; Φυσικά εννοώ να το κάνω τουλάχιστον 5 ημέρες πριν την ημερομηνία της πάγιας ώστε να έχει ενημερωθεί το σύστημα.

τουλάχιστον 5 εργάσιμες ημέρες πριν την ημερομηνία της πάγιας ώστε να έχει ενημερωθεί το σύστημα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, michala είπε

Γεια σας,

Σας ευχαριστώ,

Με 680 kwh το μήνα βάζεις διζωνικό τιμολόγιο, σε τσεκουρωνουν οι ΥΚΩ αν δεν έχεις ήδη.., αν είσαι στο ενοίκιο, λες του ιδιοκτήτη να καλύψει το έξοδο (42.16€)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...